שבת שלום לכולם שיהיה רק טוב וסוף שבוע רגוע ...
S SHANILIROY New member 14/1/05 #1 שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif שיהיה רק טוב וסוף שבוע רגוע ...
שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif שיהיה רק טוב וסוף שבוע רגוע ...
נ נשמה הפצועה New member 14/1/05 #3 שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "
P pitzi2 New member 14/1/05 #4 שלא תחשבי ששכחתי מכיוון שהפורום כל כך לא ידידותי למשתמש מבחינת פתיחת הודעות, סגירת הודעות ושליחה, אני אל יודע מה הדוא"ל שלך, אז תשלחי לי ואשלח לך את התמונות יש לי כמה תיבות אז לאן שתבחרי. 1. [email protected] 2. [email protected] 3. [email protected] זהו בינתיים שי.
שלא תחשבי ששכחתי מכיוון שהפורום כל כך לא ידידותי למשתמש מבחינת פתיחת הודעות, סגירת הודעות ושליחה, אני אל יודע מה הדוא"ל שלך, אז תשלחי לי ואשלח לך את התמונות יש לי כמה תיבות אז לאן שתבחרי. 1. [email protected] 2. [email protected] 3. [email protected] זהו בינתיים שי.