שבת שלום לכולם

שרון123

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אז איך עוברת עליכם השבת? גם אצלכם הכי קשה בסופי השבוע? אנחנו השבת החלטנו ללכת על שבת בייתית. לא תיכננו שום תוכניות. למרות מזג האויר השרבי, הכנתי תבשיל קדירה בבישול ארוך ארוך. אחרי האוכל הילדים צבעו בגואש. כיף בלי ריצות.... גם למחר אין תיכנונים ספציפיים

liat1953

New member
שבת שלום

אכן סוף השבוע הוא הקשה,כל השבוע עסוקים מעסיקה את עצמי בכמה שיותר כיוונים כדי לא לשקוע בכאב. בדרך כלל בסופי שבוע הבן מגיע עם זוגתו והנכד,הנכד הוא זה שמצליח להפריח את השממה. כשאני איתו אני כולי איתו,כל דבר שעושה אני מתענגת עליו לא מתירה זמן למחשבות אך הנה השבוע לא באו והכאב משתלט,החוסר מתגבר ומכרסם עמוק עמוק בפנים. שרון,עדין לא איחלתי לך הצלחה בניהול הפורום,כל הכבוד לך על האומץ
מי יתן ונשאר בהרכב הנוכחי ולא נתרחב עוד.(אוטופיה)

חיה אש

New member
שבת שלום...

השבתות שאני יודעת שהוא היה אמור לצאת ולהיות בבית הן הקשות ביותר...רגילים היינו ששלושה שבועות לא נפגשים אלא אם היה במקומות שאפשר לבקר . כבר לא יכולה לבשל כמו שבישלתי מכינה אוכל כי חייב להיות אוכל.... הארוחות המשפחתיות קשות במיוחד. אז הילדים כבר בשיא המרץ מ - 6.00 בבוקר הקטן בונה בלגו השני משחק בפלייסטישן הבן זוג בעבודה ותוכניות אין ..והנה אנ י כאן שוב נכנסת לאתר שהחברים הקימו ושוב מתבוננת בתמונות.... שתהיה שבת רגועה ונעימה...

שרון123

New member
מבחינת האוכל גם אני בדיוק כמוך

בעבר זה היה התחביב העיקרי שלי. הייתי מבשלת ואופה וכל כך נהנית מהעשיה הזאת. היום זה יותר עול בשבילי. בשנה וחצי האחרונות אכלנו המון במסעדות, אבל לאחרונה אני מנסה להוריד את מינון המסעדות
בטח מבאס שהבנזוג עובד בסופי שבוע, לא?

חיה אש

New member
מתרגלים לעבודה במשמרות

סגנון העבודה מחייב אותו לעבוד גם שבתות ואנחנו למדנו לחיות לפי המשמרות שהן מאוד מסודרות ויש תוכנית כבר לגבי כל השנה.

eaz1514

New member
פספסתי את השבת אז שבוע טוב לכולם

השבת שלנו הייתה מוזרה, לרגל יום הולדת 80 לחמי והכנת תמונת קולג' כמתנה נאלצתי לראשונה מזה 5 שנים להתמודד עם כ-16 אלבומים מאלים בזכרונות. למרות הרתיעה ההתחלתית מצאתי את עצמי נהנית מאוד ואף שמחה כל כך למצוא כל מני תמונות ששכחתי שבכלל קיימות (למרות ש-99% צולמו על ידי) כמובןפה ושם זלגה דמעה אבל השמחה שיש כל כך הרבה תמונות עשתה לי חם בלב. אני מעלה כאן אחת התמונות שהכי שמחתי שמצאתי. רונן הוא זה שיושב כשראשו של אחיו הבכור בחיקו להערכתי הוא בן 3-4. לכל חברי הפורום שבוע רגוע, שלווה וכח להתמודד כל אחד בדרכו שלו. אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
הוא נראה ילד קסום ומקסים../images/Emo99.gif

וניראה בתמונה שיש ביניהם קשר חם ואוהב
האם בתמונת הקולאז' לחמך את עושה איזכור מיוחד לרונן? או שההתייחסות אליו היא כמו לכל יתר הנכדים?

eaz1514

New member
תודה שרון, תשובה לשאלותן

עמיר ורונן היו חברים טובים ואחים. הבדל הגילאים הוא שנתיים ו-8 חודשים וככל שהתבגרו הקשר ביניהם נהיה חזק יותר. לגבי הקולג' לרונן יש חלק בו כחלק יתר הנכדים (יש עוד 2 מאח של עודד). אם שרון לא מתנגדת והחברים בפורום רוצים אני רואה כחיובי לגיבוש להעלות תמונות . לי זה עושה טוב, אם תרצו אעלה את הקולג' לכאן. לשיקולכם אילנה

חיה אש

New member
איזה מקסימים!

אין ספק שהתמונות למרות הקושי לי עושות טוב... אני מתעסקת כל הזמן בהן ואצלי זה כל כך טרי....4 חודשים... החברים מהצבא דואגים כל הזמן לשלוח לי עוד תמונות ועוד תמונות ועכשיו הם מכינים אלבום. הייתי מאוד שמחה לראות את מה שהכנת .

eaz1514

New member
תודה חיה על המילים החמות

ועל ששיתפת אותנו בתמונה של גיא בחור נאה וכל כך צעיר. האמת 5 שנים לא נגעתי באלבומים ועכשיו אני כל כך שמחה שהתגברתי ומצאתי אוצרות. הקולג' כמעט גמור, אשלח לך במסר אם אפשר אם לא במייל. אילנה

למעלה