שבת שלום לכולם!

שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

המלצות סוף השבוע: רדיו ה-BBC הוא, להערכתי, המקור מס' 1 בעולם כיום למוסיקה משודרת. אני מתכוונת להעלות סקירה מלאה של ההצע (בגדול) שיש להם, אבל כרגע כמה המלצות קצרות: תכנית בת 5 פרקים על תולדות הסטונס, שודרה השבוע (בשידור חוזר) בערוץ 6. אפשר לשמוע את כל פרקי הסדרה (או לפחות ה-4 הראשונים, בינתיים) בלינק שלמטה. בקטגוריה של You the controller בחרו ב-6 Music Plays it Again לימים שני, שלישי, רביעי וחמישי. כפי שאתם רואים, יש בעמוד עוד תכניות רבות אותן ניתן לשמוע בשידור חוזר. אני ממליצה במיוחד על תכנית הבוקר של פיל ג'ופיטוס (Phil Jupitus): רוק עכשווי (בעיקר, אך לא רק) ועצבני + חוש הומור בריטי דק = תכנית מעולה. תכנית שניה עליה אני ממליצה בחום היא תכניתו של מארק ריילי (Marc Reily( , Rocket Science - לבנאדם יש טעם מעולה. שמעתי השבוע את אחת התכניות שלו ופשוט ישבתי שם בפה פעור, כאשר הוא העלה שיר הורס אחר שיר הורס. אם יש תכנית שהיא חובה, זאת התכנית. ריילי הזה, הוא מוסיקאי וותיק ממנצ'סטר. כמדומני שהוא ניגן בס באחד הגילגולים המוקדמים של The Fall. בקיצור, אחרי שרואים ושומעים את ההיצע של ה-BBC, מבינים מדוע בריטניה היא מעצמה מוסיקלית - ותמשיך להיות כזו. הם מתייחסים ברצינות למוסיקה, מכסים כל סגנון מוסיקלי שקיים על פני כדה"א, יש להם את השדרנים הטובים בעולם - שדרני רדיו מקצועיים, מבקרי מוסיקה ומוסיקאים - שמקדמים דברים חדשים אך גם נותנים מקום של כבוד לעבר, תוך שמירה על איזון הולם בין השניים. הלוואי עלינו.

NIR Y

New member
חחח נחמד

ואם אתם חושבים שגילמור מצחיק תסתכלו טוב על ווטרס

holo

New member
גם לזה אפשר לעשות כותרת

שלי גילמור אומר: "בואנה זה רק אני או שיש למעלה פרה מעופפת?"

או

קצת הרבה פחות מצחיק מהפרה אבל גילמור משוויץ לחברים שלו ואומר (בתנועה סנובית כזאת) "קבלו את הלאק החדש שלי. איך הצבע?" ...

Rubycon

New member
you're all naive

he just took a bong and he's overwhelmed of the kick. We all know that.

Miss CB

New member
"And then the flying cow said..

I'm not the doctor, i'm just a cow!" (גילמור) "Dude, you're SO HIGH!!!!" (ווטרס, אלא מי)

נימרודל

New member
חיחיחי...

גילמור:"אני מבטיח לכם! אתמול הצלחתי לעוף!!!" ווטרס: "אוי איזה מכוער אתה...."

yo t a m

New member
ואז הוא אמר:

"אני הוא מפלץ הגרביל! מוהאהא" -רוג'ר ווטרס מסתכל בחשק רב על הצוואר של דיוויד גילמור-

נימרודל

New member
כן...

זה אכן, מפחיד ומשעשע. כמו הסרט מגרש השדים!זה מפחיד אבל אי אפשר שלא להתפוצץ מצחוק למראה הילדה הקטנה הזאת מקיאה מרק אפונה.

תיקון

עקב הבלבול הכללי השורר באתר של ה-BBC, נתתי לינק שגוי לסדרת התכניות על הסטונס. הסדרה נמצאת כאן, מצד ימין של העמוד ב-Time Tunnel לימים שני-ששי. לשבוע הבא הם מבטיחים סדרה של 5 תכניות על ריי דייויס.

rainbow demon

New member
אישית אני לא מת על מבטא בריטי

בקושי מבין מה הם אומרים, וזה לא שהייתי גרוע באנגלית. פשוט לא תופס מה הם אומרים. אבל אם את אומרת שהם טובים אז אני מאמין לך:) אני מעדיף את המילה הכתובה ולשמוע את הדברים שאני בוחר.

למעלה