שבת שלום לכולם

TAINTED SAINT

New member
שבת שלום וסוף שבוע נעים ../images/Emo203.gif../images/Emo141.gif../images/Emo203.gif

ואני מצפה לראות את כולם מצטרפים לשרשור. בבקשה,ותודה מראש. שבת שלום
TAINTED SAINT

TAINTED SAINT

New member
ושוב שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo141.gif

איזה כף שהשקט והשלום שוררים בכל... לכל מי שיוצא לים ולטיולים בבוקר:תהנו ושובו בשלום !
TAINTED SAINT

שבת שלום ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היום היה יום נהדר.מהבוקר המתנתי לליזי [ההורים שלה קראו לה אליזבת על שמה של מלכת אנגליה,לאחותה הצעירה הם נתנו את השם דיאנה].התקלחתי שלוש פעמים והכנתי ארוחה קלה-גבינות וסלט ירקות טרי ולחמניות קלועות קטנות. אחר שליזי גמרה לנקות את המדרגות היא באה לדירתי ואחרי נשיקה התקלחה וישבנו לאכול. פעם ראשונה בחיים שלי שהסבתי לשולחן עם בחורה ערומה ! פעם ראשונה שבאמצע האוכל בחורה טובלת את שלי בקוטג' ו........
אני לא טמנתי ידי בצלחת ובדקתי את כישורי הלשון שלי בעזרת משולש גבינה-תרגול מאלף ומומלץ לכולם רק תזכרו לחלץ הכל ולא להשתמש בגבינה מתובלת-התבול הורס את הטעם של הרוטב הטבעי
היה יום נהדר.עשינו המון נסיונות עם כל מיני דברים מהמקרר וקינחנו בחצאי אפרסקים משומרים בסירופ שציננתי במקרר למנה אחרונה-ממש לא חלמתי שככה נגמור איתם בסוף
לפעם הבאה אקנה דובדבנים מסוכרים ופאפיה מסוכרת חתוכה לפלחים ארוכים.... אחת עשרה פעמים. בלי
. מתים רק פעם אחת. 500 שח. בשבוע הבא אנחנו ניסע ביחד לסוף-שבוע במלון בים המלח. שבת שלום

TAINTED SAINT

New member
חבל...../images/Emo7.gif

קוותי שהתמזל מזלך.... לא נורא....תמיד יש "שליחי-פיצה".... בהצלחה... TAINTED SAINT

רסקול

New member
הבן שלו חתיך מהמם

אבל הוא בא הפעם, חבל, כי הבן שלו עשה לי עיניים בפעם הקודמת ולא הצלחתי לבדוק אם אני רואה מהרהורי לבי ותשוקתי.

למעלה