שבת שלום לכולם

oshiko

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

גם לחי"רניקים החדשים שהצטרפו השבוע לכוחותינו, ולשאר מתגייסי יולי-אוגוסט בשבוע-שבועיים הקרובים. מזל-טוב למתגייסי המחזור הקודם שכבר קיבלו כומתות, למרות שלא כולם זכו לטקס עם ההורים. אצלנו הילד בבית. עבר השבוע את אחד הקורסים היותר פיזיים במסלול שלו, קצת הולך קשה; אבל לא לדאוג, הכל "סבבה", כרגיל. פרט לקשיים האלה הוא נהנה במסלול מתנאי יציאה לא רעים - בעיקרון יוצאים כל שבוע, אלא אם כן למפק"צ יש סיבה מיוחדת להשאיר אותם. היום הוא הלך לנחם את בתם של הזוג קול ז"ל שנרצחו השבוע בציר כיסופים; הוא היה מדריך שלה בצופים. בשבוע הבא הם מתחילים את הקורס המרכזי במסלול, מה שפוטר אותם מלהיות חלק מעיר האהלים של ההתנתקות כמו שאר החטיבה. שרק נעבור את הכל בשלום.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום...

שלנו עזב את עיר האוהלים ויצא לרגילה מיום רביעי עד יום שני ואז הוא עולה לצפון לנסות להתחיל את הצמ"פ. בהצלחה לכל המתגייסים החדשים של השבוע ולהוריהם כמובן.

אימשל2

New member
טנצר, צר לי לנפץ צפיה שיצרתי

סיפרתי על האוכל המשובח בגדוד שהבן שלך עולה אליו. אז, צר לי לבשר שהטבח המהולל (בלי מרכאות בכלל) השתחרר. הפרודוקטים עדין יהיו מדוגמים, אבל, בלי המגע של הטבח המסוים הזה (הלחם מאפה בית וכל מיני מאפים אחרים תוצרת המטבח הגדודי ועוד כל מיני דברים שמתחרים אפילו בי שנחשבת לבשלנית טובה)זה לא יהיה אותו דבר. הוא התאמץ תמיד לפנק כמו להכין ארוחת שבת איכותית גם למי שנשלחו לשמירה במקומות מרוחקים מהבסיס הגדודי. אז נא להכין את הבנים, שזה כנראה יהיה פחות טוב. אלא, אם המג"ד יוותר על עוזר המטבח שהוא הצמיד אליו, שגם הוא בשלן לא קטן.

../images/Emo45.gifלא נורא, בכל מקרה עדיף האוכל...

של ה"עוזר טבח" על ה"מגשיות" של עיר האוהלים. השבוע הם עולים לגדוד בתקוה להתחיל צמ"פ. דרך אגב, מי חתם על טופס הטיולים של הטבח?

אימשל2

New member
אף אחד לא היה מוכן לשחרר אותו

אז כנראה שהוא ברח בלי שיחתמו לא על טופס טיולים. עוזר הטבח שגם הוא שף לא קטן, צמוד למג"ד. כשהמג"ד בבסיס (אגב, הוא אחד הקצינים היחידים שהבן שלי הציניקן, ממש העריך) נבחור איתו והבסיס מרוויח. כשהמג"ד בשטח עכשיו ללא הטבח לא ברור מה יהיה המצב. בכל מקרה, כפי שאמרתי, הפרודוקטים שמקבלים שם משובחים, כך שצריך להתאמץ לקלקל אותם.

אימשל2

New member
אמאל'ה אילו שגיאות כתיב

לא = לו. נבחור = הבחור. העיקר הכוונה.

The Blue Fairy

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

חזרתי סופסוף, אחרי שסגרתי בשבת הראשונה שלי לא היה קל, הייתי צריכה להתרגל להמון דברים ולהתאפס על עצמי, אבל עכשיו אני יכולה לומר שנאי מרוצה
יום שני יש לי טקס השבעה :) ונוכחותי כאן תהיה דלה לצערי, כי אני יוצאת חצאים

oshiko

New member
שבת שלום פיה - חיילת

התגעגענו. פנינו באופן אישי לרמטכ"ל כדי שיתאם את היציאות של ניווט-תחקור עם אלה של קשר"גים. זה עזר?

sim26

New member
אצלי שניים בבית

הגדול נוסע איתי לפולין במצ"ש והצבא נתן לו אישור. הבת חזרה פעם הראשונה אחרי שבוע וחצי טירונות. אפילו לא שמעתי מהבן השני שהתחיל השבוע בתפקיד חדש ואני יודעת שהפלאפון שלו עושה לו בעיות.

למעלה