שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

המלצתי לסופ"ש הנוכחי היא Wilderness, (הז'אנר למתעקשים: פוסט-פאנק) שאלבומם הגיע לארצנו באיחור של 5 חודשים (כי אנחנו מדינה מתקדמת, כמובן). אני חושב שזהו אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי בתקופה האחרונה. חוץ מזה, אני אישית מסוקרן לשמוע את החדש של סיוון שביט (אחרי שתיקה של 10 שנים), שכל שיר שלה הוא כמו סצינה קטנה בסרט, ואני מאוד מתחבר לכתיבה שלה. מהם המלצותיכם לשבוע הנוכחי(להזכירכם, כל המלצה על כל דבר באה בחשבון)?

המלצה טובה :

כשאתם לא החלטיים מה לשמוע שימו ברדיו 88 FM .. הם תמיד שמים מוזיקה מיוחדת ומעולה ולא חורשים על שירים חדשים כמו גלגל"צ.. במיוחד בשישי-שבת יש שירים משובחים מדי פעם תשמעו רדיוהד,בק,דייויד גריי,ליאונרד כהן ועוד סגננות מעולים ! שבת שלום!

LostChild

New member
כשזה מגיע לרדיו אין על 106

106FM קול הקמפוס של תל אביב היא תחנת הרדיו הטובה ביותר לדעתי www.106fm.co.il

kittycatbone

New member
באמת מזל שלא סגרו...

כשאמרתי לאבא שלי שחשבו על לעשות את זה הוא ממש השתגע מזה..
זה כאילו ה-תחנה שהוא תמיד מקשיב לה ברדיו. ולמרות שאני מקשיבה לרוב לגלגל"צ אני בהחלט מסכימה ש88FM זאת תחנה טובה

DOCTOR ROBERT

New member
תחנה מצויינת

אני מקשיב לרוק שיש שם (יש לא מעט לד זפלין, בשעות הנכונות) ואבא שלי מקשיב שם לג'אז. יש שם המון ג'אז בשעות הערב, וזה דווקא די נחמד.

vegetable man

New member
להזכירכם!

בתפוז מייחסים חשיבות מכרעת להודעות עם תוכן אובדני, ולוקחים אותן ברצינות. כיוון שזו לא הפעם הראשונה שאני נאלץ למחוק הודעה "קומית" מהסוג הזה, אני מביא את זה לתשומת ליבכם. זה לא נושא להתבדח לגביו, חברה. יש מספיק על מה כן. בבקשה בלי תגובות מיותרות להודעה הזאת. בלי אזעקות ובלי הפתעות בבקשה.

kittycatbone

New member
הממ...

לי אין ממש מה להמליץ עליו מבחינת מוזיקה. שבוע שלם בקושי הייתי עם מוזיקה
מבחינת דברים אחרים.. הממ אותו דבר
הממ וזהו
(איזה הודעה חסרת משמעות
)

Paranoidd

New member
סופשבוע רגוע..

שיהיה לכם סופשבוע מעולה...אני יודע שלי יהיה, סוף סוף נגמרו הבגרויות חורף המדכאות האלה..יהיה טוב בסופו של דבר.. סיוון שביט היא אחלה לאללה...תמיד אני שומע שירים מהאלבום הראשון שלה בעבודה .. וזה נחמד מאד...היא ממש אחלה.. אין לי כל כך על מה להמליץ ..כי לא יצא לי לשמוע דברים חדשים בזמן האחרון בגלל כל הלחץ בלימודים...אבל אני חייב לציין שהפוסט של הסוף שבוע בפורום כאן זה יוזמה מעולה...אני מגלה כאן להקות מעולות וסגנונות חדשים כל שבוע..וזה אחלה..אז תודה סופשבוע טוב.

LostChild

New member
אממ

אם שפות זרות מגרות אתכם , וסיגר רוס ומומ עושים לכם חמים\קריר על הנשמה אז אני אמליץ על הלייבל Fonal מפינלנד http://www.fonal.com שמוציאים מוזיקה משונה וקסומה כאחד אני ממש נדלקתי על זמרת בשם Islaja שהוציאה שם אלבום לפני שנה בדיוק. "Palaa Aurinkoon" אלבום הבכורה שלה (והיחידי כרגע) הוא Lo-Fi Folk קר ומתוק
. ולמי שאוהב לקרוא כאן אני אמליץ על "הבושם" של פטריק זיסקינד רומן צרפתי קלאסי על בחור מוזר בשם גרנוי עם חוש ריח ממש ממש מפותח ומזל ממש ממש רע

kittycatbone

New member
או הבושם!

בגלל שאני אוהבת את השחקן אורלנדו בלום, אז קראתי מתישהו שעושים לספר הזה סרט והוא ישחק שם (אורלנדו בלום נו
). נשמע כמו ספר ממש מוזר באמת. האיש הזה כאילו הגיבור של הספר הוא איזה פסיכופט או משו

vegetable man

New member
המממ לא הייתי אומר

אבל ניכרת השפעה מה- Psychedelic Furs לקליניק אני לא מכיר משהו שממש דומה...

חרטושה

New member
Lambchop

להקה עם שם מגניב וסולן עם קול משגע ומעושן כמו שצריך. סגנון? קשה. בין פולק- ג'אז-ואינדי איפשהו. אהבתי את ההגדרה allmusic שקראו להם: "Nashville's most f*cked-up country band" למרות שאני לא יודעת עד כמה היא מדויקת.
ל- Lambchop יש אלבומים מגוונים ושונים זה מזה ודי מעניינים, חלקם אלבומי קונספט, אבל לא במובן הרגיל של המילה, כמו: שני האלבומים העוקבים שיצאו זה אחר זה Aw C'mon ו- No, You C'mon שמאד מזכירים בצליל את טום וויטס וברוס ספרינגסטין, או Nixon שהוא אלבום קונספט שעוסק ב...ניקסון (נשיא ארה"ב לשעבר). זה לא ביזארי כמו שזה נשמע, זו פשוט מוזיקה טובה.

למעלה