שבת שלום לכולם!

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

עוד שבוע של שכרון חושים הסתיים. מקווה שכבר הדלקתם נרות שבת. אלו המלצות באמתחתכם הפעם? מה דעתכם על טקס פרסי הגראמי (שאני מתאפק לא לומר את דעתי עליו)? יש מישהו שבטעות הלך להופעה של Coldcut אתמול? יש מישהו שבטעות ילך להופעה של dEUS (מלבדי) מחר?

צה צה צה ....המלצה...../images/Emo163.gif

יש שקטים ויש שקטים - והם השקטים הכי שבאמת עושים לי את זה. kings of convenience הינם צמד בחורים מפרברי העיר ברגן שבנורווגיה השקטה והרחוקה. אני חושב שמאז ניק דרייק וסיימון וגרפינקל, הם הדבר החם הבא (כבר חמים מאוד באירופה). לאחר הוצאת אלבום הבכורה quiet is the new loud שהתקבל בתשואות רמות וזכה אף לדיסק רימקסים מצליח, המשיכו הצמד במיטב המסורת והוציאו דיסק שני riot on an empty street -שבעצם עליו אני ממליץ. האלבום טיפה (ואני מדגיש טיפה) פחות שקט מקודמו, אבל ניחן בלא פחות מלודיות מרגשות ושילובי קולות מדהימים של הצמד המוכשר. מומלץ במיוחד ביום חורף גשום, מול תנור גז (או אח אם אתם מתעקשים) וכירבולית חמה. להשיג בכל החנויות המובחרות, והפחות מובחרות. התמונה היא של האלבום הקודם

פוֹלי

New member
"הולך בדרכי" - Walk The Line

עכשיו חזרתי מהסרט על ג'וני קאש וממש נהניתי ממנו. משחק מצויין. אני ממליצה

LostChild

New member
טורטית

אני לא איש של ממתקים מהעובדה הפשוטה שבבית שלנו אף פעם אין דברים כאלה קלוריות הן אויב מושבע של משפחת אבני אבל היום הגיעה לכאן בטעות חבילה של החטיף הקלאסי "טורטית" אותו חטיף ופל מצופה עם קרם שקדים כשר פרווה במעטפת ירקרקה וזוהרת מומלץ ביותר

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

אתם והקלוריות שלכם. אוכל שליטה
הממ
וטורטית זה בהחלט טעים ^^

שבת שלום.. אשמח אם מישהו ימליץ

פה השבת על spyware כלשהו או אנטי פופאפס ... אין לי מושג בזה בגרוש. :)

kittycatbone

New member
אני משתמשת בתוכנה..

ad-aware בתור התוכנה להסרת מרגלים וכאלה.. מאוד ממליצה עליה
בקשר לפופאפים, לי זה דווקא בעיקר הפיירוול של ווינדוס שמטפל בזה

יש לא את אד אוואר... לא עוזר...

אבל הסתבר לי כבר שזאת בעיה אחרת :/ שונא מחשבים

kittycatbone

New member
חיח...

לי קורה פעם בכמה זמן בזמן האחרון(
) שהמחשב אומר שיש לו איזה שגיאה חמורה ואז הוא עושה ריסטרט שכזה........ זה מה שעשיתי, ואח"כ המחשב היה פסדר. דבר ראשון, לבדוק וירוסים/מרגלים. אח"כ ניסיתי אולי להתקין מחדש את התכנית האחרונה שהתקנתי על המחשב (כי כתוב שם שאולי זאת בעיה של התקנה..). שלב שלישי עשיתי איחוי דיסק (defrag) וסורק דיסק (scandisc). ושלב אחרון.. שאמרו לי שגם זה קשור... (וזה באמת עוזר!) הוצאתי את כל החיבורים באחורה של המחשב (ואני מתכוונת תקעים לא משהו מבפנים שרק אנשים שמבינים יכולים לעשות..) נשפתי ככה לתוך החיבורים כדי להוציא אבק אם הצטבר שם.. החזרתי. ואחרי זה בדר"כ המחשב שלי חוזר לעצמו
כמובן שתמיד יכול להיות שזה איזה בעיה חמורה בחומרה אבל זה כבר עניין אחר שצריך להביא למתקן מחשבים או משו

אני ממליצה לעבור לשוא"ש

פיירפוקס - חווית אינטרנט אחרת. אין פופאפס, אין באנרים, אין שומדבר שאתה לא רוצה.

Latisia

New member
audioslave....

הדיסק הראשון שנקרא גם על שמה של להקה ממש מעולה.... אני ממליצה המיוחד על show me how to live ו- shadow on the sun הכרתי את אותם אבל לא הכרתי שירים שלהם ויש פה תחנת רוק ממש מגניבה עם קריין שמדבר רוב הזמן שטויות אז לפני כמה ימים שם הקשבתי לי בדרך לבצפר ושמעתי את שואו מי האו או ליב .... זו דרך נחמדה להכיר מוזיקה חדשה

kittycatbone

New member
אודיוסלייב../images/Emo99.gif

גם אני לפני כמה שבועות התחלתי להקשיב להם וזאת להקה מעולה^^ show me how to live באמת שיר מעולה
הממ וזהו
טיהי, גם בגלגל"צ יש קריין אחד משוגע על השכל שכל הזמן מדבר שטויות... אני פשוט תמיד שומעת אותו כי בימי שני בין 1 ל-3 יש לנו אמנות-סדנה ואנחנו תמיד מציירות עם הרדיו, אז אני שומעת אותו..

Latisia

New member
חחח זה לא אותו הדבר...

זו תחנה לא ממש ידועה ולא ממש מסננים את מה שהקריין אומר שם הוא מקלל חופשי ומדבר על סקס סמים קקי ופיפי ועל רוק כול הזמן חחחחחחח.... זה ממש דפוק מה שהוא אומר שם. בקשר לאודיוסלייב איך הם קשורים לרג אגיינס דה מש'ין?!

שלגון3

New member
הקשר האנגלי

לא, סתם הקשר הוא כדלקמן : כריס קורונל הצטרף לשאר חברי להקת רייג' לאחר שזק עזב, וביחד הם הקימו את אודיו סלייב

kittycatbone

New member
הו לא ידעתי../images/Emo12.gif

בכל מקרה.. כנראה שזה אותם אנשים
אבל המוזיקה שלהם ממש שונה...

למעלה