שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם../images/Emo189.gif

אז הגיע כבר יום שישי איזה כיף כבר אמרתי לכם שאני אוהבת את היום הזה נכון
אתם יודעים על מה חשבתי
היום הרי יום שישי ... וכמובן יש מלא מסיבות .... וכאלה ... שזה הכי כיף בעולם וכאילו נגיד בעוד כמה שנים שאני אהיה בת 24 ככה אז אתם חושבים שגם לאנשים כאלה יש מסיבות ? כי כל המקומות שאני הולכת זה בדכ כניסה מגיל 18/20/ וכאלה שזה אחלה כי כולם בגילי ... לפעמים הבנים גדולים יותר אבל אני בגיל הממוצע של הבנות. ומה אני אעשה כשאני אגדל ???? לאן אני אצא ??? המקום היחדי שראיתי בנות גדולות הוא אלנבי 40 שזה מקום שכולם של ערסים וסוטים... אז תגידו מה עושים כשנהיים גדולים? לאן יוצאים ? אני לא אוהבת ברים שסתם יושבים שם ... אני רוצה גם לרקוד אתם יודעים מה אני רוצה להיות כמו סמנתה מסקס והעיר הגדולה (רק במקצוע שלה כאילו...) כאילו תחשבו איזה מקצוע סבבה זה העבודה שלה זה לדעת על כל המסיבות הטובות והגדולות שיו זה כזה שווה מעניין איך מגיעים לזהההההההה כאילו זה יכול להתשלב עם עבודה בסוכנות היהודית נכון ??? כי זה גם חלום שלי
במה אתם תרצו לעבוד כשתגדלו ???

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif את משהו.

עוד שלושה חודשים אני בן 24.
יש מסיבות לסטודנטים בקמפוס וכו'. אישית, רוקד סלסה. אלנבי 99 זה בית זונות, נכון? לשעבר בכל מקרה. אני רוצה להיות מתמטיקאי.

אבל יש הרבה פחות

ואיך אתה יודע על כל המסיבות
לאיודעת מה יש באלנבי 99 ... אבל גם 40 זה כזה בית זונות כולם רוקדים עם כולם ונוגעים בכולם ... בעע מקום קטן ולא מועיל

RichardSmith

New member
ואני חשבתי שזה חלק מהקטע...

אני פשוט הולך לערב סלסה באוניברסיטה, כל שני. או משתדל ללכת בכל מקרה.

מה חלק מהקטע ?

שאתה הולך וכל שניה מישהו נוגע לך בתחת
יש גבול ... חחחח נו רואה אין עוד מוקמות מגניבים לאנשים גדולים יותר אוי זה נוראאאאאאאאא

RichardSmith

New member
הגבול הוא...

כאשר הוא מכניס את הידיים למכנסיים (שלך)
סתם... הרי לא תראי אותי במקומות כאלו... אף על פי שיש צעד בסלסה שצריך להפליק בישבנה של הבחורה... לא מוכן לעשות זאת למישהי זרה.
כמובן שיש מקומות מגניבים למבוגרים, אבל צריך לקחת בחשבון שמבוגרים, כלומר משהו כמו 27+ הם לרוב בעלי כרס... די מפריע לרקוד.

RichardSmith

New member
עדיין לא הגענו לחלק הזה האמת

המדריך רק הראה את זה ועדיין לא ביצענו.

Nimst

New member
יש, אל תדאגי

אני מכירה מישהי בת 33 שיוצאת למסיבות כל הזמן.

SpyKid

New member
גם אצלנו בטכניון יש ערבי סלסה

(אבל אני לא הולכת). בכל אופן, אני לא יוצאת לשום מקום, כך שאני מניחה ש"כשאהיה גדולה" אמשיך לעשות את אותו הדבר

למעלה