שבת שלום לכולם

vegetable man

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo197.gif

אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם לסופ"ש - מוסיקה, סרטים, ספרים, טיולים, הופעות, וכו'... המלצתי: Editors - The Back Room זה היה אמנם עניין של זמן עד שתבוא להקה שתחקה את הצליל המיוחד של Interpol, ואמנם הם דומים בהמון מובנים, אבל אני בכל זאת חושב שיש להם את הסאונד שלהם, ויש להם זכות קיום משל עצמם בין ממשיכי Joy Division. אלבום מומלץ ביותר

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלאחרונה שמעתי הרבה

את Origin of Symmetry של MUSE, הוא ממש מצויין, לכו תקשיבו :)

kittycatbone

New member
אני מתה על האלבום הזה..

אני מתה על מיוז בכלל^^ אבל עדיין אני תמיד הכי אוהב את absolution שלהם, האלבום האחרון..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifגם אני אני מתה עליהם..

וכן, אין על absolution.. הוא ענק..!

Paranoidd

New member
רק אני שמתי לב להשפעה..

הכל כך ברורה של רדיוהד על המוזיקה של מיוז? או שדנתם בזה כבר ובטח לא שמתי לב..כי חשבתי שזה ידוע כזה..

kittycatbone

New member
כן,

זה ידוע שיש ללהקה השפעה מרדיוהד באמת... למרות שיש אנשים שאומרים שמיוז הם פשוט חיקוי עלוב לרדיוהד, אבל אני חושבת שזה כל כך לא נכון... מפני שעד כמה שרואים שיש להם השפעה רדיוהדית, אז נתחיל מזה שהלהקה ממש לא *עלובה* וגם, יש לה גם אופי מיוחד מאוד משלה (בקול המעולה של הסולן) וגם היא מנגנת עם הרבה יותר קטע של גיטרות.. (זה מה שקורה כשיש גם רק שלושה אנשים בלהקה..). ובקיצור, הם להקה מעולה בפני עצמה. ועכשיו בקשר הרדיוהדי, אפילו שמעתי שהם אמרו בעצמם כמה וכמה פעמים שהם מושפעים מרדיוהד, או שהם מאוד אוהבים את הלהקה, או משו בסגנון

avki

New member
האלבום הראשון שלהם ניסה להעתיק את

הצליל של רדיוהד, ומתוכו לנסות למצוא משהו חדש. האלבום הצליח, הוא בהחלט נשמע כמו רדיוהד לפעמים, והאנשים התלהבו מהגימיק ש'מינסטרם' את המוזיקה של רדיוהד. באלבום השני שלהם הסיפור השתנה לגמרי. הם בהחלט יצרו משהו חדש באלבום השני, צליל שהיה אמנם בהחלט נטוע בשורשים של האלבום הקודם (וכמובן בשורשים של רדיוהד), אבל היה משהו שמאד יחד את הצליל של האלבום השני, ובעצם ייצר את הצליל שילווה אותם גם לאלבום השלישי. האלבום השני מכר עוד יותר, והיה נחשב כמין סוג של יצירת מופת אלטרנטיבית וקטנה. האלבום השני גם פרץ לתודעה הבין לאומית. באלבום השלישי הלכו מיוז לכיוון היותר בועט והיותר דיסטורשייני. האלבום הצליח הצלחה עצומה והכניס את הלהקה הן למיינסטרים והן למצעדי המכירות. אמנם הסאונד שלהם התרחק עוד צעד אחד מהסאונד המקורי שהם רצו, והתקרב עוד צעד לסאונד המיוחד ללהקה, ובכל זאת הצליח להיות סאונד מאד פשוט, והרבה פחות 'צורמני' ומורכב משל (וגם הרבה פחות אלקטרוני) משל רדיוהד, כשרדיוהד עצמם פנו לסאונד יותר ויותר משונה ופחות מיינסטרימי (אמנזיאק וHTTT). כיום הלהקה נחשבת ותופסת מקום מכובד משל עצמה ברוק הבריטי, והוציאה לא מזמן אלבום שהיה פסקול לסרט אנגלי כל שהוא. האלבום אמנם לא הצליח כמו אלבומם השלישי, אבל הוא לא היה אלבום אולפן במובן הקלאסי של המילה כי הלהקה ניצלה את סגנון השירים (שצריכים להתאים לסרט) בשביל לנסות להתפתח לכיוון קצת שונה, ולכן לא נחשב בעצם לאחד מאלבומי האולפן הקלאסיים שלה, ולמרות שלא שמעתי את האלבום, הוא נחשב אלבום טוב. הלהקה נתפסת היום ברוק הבריטי כלהקת פוסט-רדיוהד. היא בעצם המובילה של הז'אנר הזה, שתפס תאוצה בשנים האחרונות, עם הכנסות להקות האינדי והרוק האלטרנטיבי למיינסטרים של הרוק (בעיקר באנגליה, אך הרוק באנגליה משפיע על הרוק בשאר העולם), ונחשבת להקה עם סאונד וגיבוש עיבודי משל עצמה למרות השורשים הרדיוהדים המובהקים.

Paranoidd

New member
לא התכוונתי שמיוז להקה עלובה

אם זה מה שהבנתם...להפך...אני מעריך מאד את המוזיקה שלהם ובכלל חושב שהם להקה מצוינת.. אני חושב שמיוז הם בעצם הוכחה לכך שרדיוהד המציאו סגנון חדש בעצם.. סאונד חדש... שהרבה להקות אימצו ושידרגו ואני חושב שזאת התרומה החשובה של רדיוהד למוזיקה ...אפשר לראות אפקטים ''רדיוהדיים'' גם בקולדפליי ואביתר בנאי אפילו.. ובקשר למיוז אני דווקא אהבתי מאד את האלבום השלישי...אלבום פשוט מעולהה... וכאן כבר נוצר סגנון ייחודי למיוז .. השילוב של הדיסטורשנים הכסחאניים והקול האדיר של הסולן....פשוט מעולה..

Latisia

New member
שכחת את הולבלוו סאונדטראק....

זה לא ממש אלבום.. של 2 דיסקים אחד מהם הוא שירים מהופעה חיה שלהם והדיסק השלי מכיל כול מיני שירים הזויים חחחח... הוא טוב ואין ממש סגנון מסויים שמיחד אותו... לדעתי הם משו שם כול מיני שירים שהם הקליטו בזמנים שונים.... בקשר למיוז לדעתי הם היו מושפעים מהרדיוהד רואים את זה באלבום הראשון שלהם את ההשפעה הזו אבל הם לא ניסוי לעשות חיקוי לרדיוהד!!!! ממממש לא! חוץ מזה אפשר לראות את הסגנון המיוחד שלהם כבר בדיסק הראשון. בקשר לאלבום הכי אהוב עליי שלהם (זו מבין הלהקות הכי אהובות עליי) אז כמו להגיד לאמא תבחרי בילד הכי אהוב עליי.... זה בלתי אפשרי! אבל גיליתי אותם בכלל השיר היסטריה באבשולושיין

avki

New member
לא שכחתי. הזכרתי אותו ונתתי לו פסקה

שלמה אפילו. והם בעצמם אמרו שכל המטרה באלבום הראשון הייתה דאונד פרו-רדיוהד. אולי תבסס את הדברים שאתה אומר על עובדות, ואל תגיד סתם.

Latisia

New member
אוקי אני מצטערת... סולח?! (=

חחחחח גם לא כתבתי את מה שכתבתי כהתקפה או משהו.... אוו יש לי המלצה: כנסו לאתר www.pandora.com זה אתר שבו אפשר לכתוב להקה אהובה והוא משמיע שירים של אותה להקה ושירים בסגנון וכזה זה ממ נחמד! רק עכשו גיליתי את זה זה ממש מגניב! יש מצב שאתה כבר מכירים את זה חח..... אצלי הכול בדיליי...

avki

New member
אוריג'ין הרבה יותר טוב מאבסולושיין

אבסולושיין ממוסחר ומיינסטרימי מדי, למרות שהוא משובח עוצמתי ודיסטורשייני כראוי

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif

לא דעת.. יש משהו באבסולושן שאני הרבה יותר אוהבת מאוריג'ין.. למרות שבאוריג'ין יש ממש הרבה שירים שאני *מאוד* אוהבת... בתור אלבום כללי ומלא, אני פשוט יותר אוהבת את אבסולושן.. למרות שבסה"כ יכול להיות שגם פשוט הכי פחות חרשתי על אוריג'ין מבין השלושה שיש לי, אז בגלל זה אני פחות אוהבת אותו..

vegetable man

New member
אלבום טוב ולהקה מיוחדת

מיוז לדעתי, אבל מבלי לגרוע (ובהתחשב שכולם פה מכירים אותם), יש לכם המלצות יותר חדשות, או פחות מוכרות? מה אתם שומעים בזמן האחרון?

eorion

New member
כן

chicago underground -duo/trio/quartet זה צמד אנשים שלפעמים מוסיפים לעצמם חבר או שניים, ג'אז, מעולה, לפעמים חופשי, ועדיין מעולה, לא בלאגן, לא רעש, אלא פשוט יופי אדיר. התעמקתי בעיקר בכמה דיסקים שלהם בתור טריו, ואלו הדיסקים שאני אמליץ- flamethrower possible cube slon ממש מומלץ. ועוד הרכב- naftuel's dream, חבורה של סוג של כליזמרים, עצבניים, עם טובה וגיטרה בתור רית'ם סקשן, קלרינט בתור סולן ראשי, ואיתו חצוצרה, גם אצלם הנגינה היא לא חופשית לגמרי והם כן מסתמכים על קטעים מקוריים ומהורמנים מראש. תשמעו, זה טוב. search of the golden dreydle, זה הדיסק שאני שמעתי, והוא- מומלץ. את שני ההרכבים, כדאי להתאמץ ולנסות להשיג- להתאמץ יותר תקף לשני...

avki

New member
אחח אחח, להכניס את השבת עם

OK Computer... איזה קדושה! איזה עילוי! ועוד אחרי כל כך הרבה זמן שלא שעמתי אותו כמו שצריך כל האלבום! אחח... יצירות מופת מודרנית כזאת... אני שמח שאני חי בתקופה של רדיוהד, וחבר בפורום רדיוהד
שבת שלום!

למעלה