שבת שלום לכולם...

לילך1

New member
שבת שלום לכולם...../images/Emo20.gif

יש לי שאלה בנושא משחת עיצוב.... זו הפעם הראשונה שאני הולכת להשתמש במישחת עיצוב ורציתי לדעת כמה דברים 1. האים יש עובי מסויים של שיכבה שבה צריך להישתמש או שככל שהשיכבה עבה יותר ככה התבליט גבוהה יותר? 2. האים אפשר למרוח שיכבה על פוסטר ועליו להדביק עוד חלק של פוסטר או שעל מישחת עיצוב אפשר רק למרוח צבע? בטח יהיו לי עוד שאלות בנושא כשאתחיל לנסות את המשחה בינתיים..שבת שלום

av_i_va

New member
שימושים שונים...../images/Emo140.gif

למשחת העיצוב שימושים שונים כמובן. אחד הדברים שניתן לעשות עם משחת עיצוב: ליצור תלביט. טכניקה פשוטה: על ידיד שימוש בשבלונה. זו התושבה לשאלתך בדבר העובי. מקובל להשתמש במשחת עיצוב לטשטוש גבולות פוסטרים, או כל הדבקה אחרת. כאן נקבע העובי על ידי טעמך האישי. אופן השימוש: הכי פשוט זה למרוח עם מקל ארטיק. מתקבל משטח אחיד אך לא חלק לחלוטין. אפשרות נוספת" למרוח את המשחה עם מקל ארטיק ועם האצבע לטופף על המשחה. בתנועה של נגיעה והרמה מהירה, את מקבלת מירקם מעניים עם שפיצים. שאלת לגבי הוספת חלקי פוסטר. ההגיון אומר לי שלא ניתן, אבל מעולם לא ניסיתי.
את יכולה לצפות משטח במשחת עיצוב, להמתין לייבוש סופי, לשייף עם נייר זכוכית 0 או 00 (על מנת "לשבור" את הקוצים העליונים שמתקבלים), ולהשתמש בבסיס החדש שהתקבל, בטכניקה של "הדבקת תמונות לקיר" אני מאמינה שתקבלי תוצאה מאוד מעניינת. בהצלחה וספרי לנו על תוצאות ההתנסות שלך. שבוע טוב

למעלה