שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo20.gif

איך עברה השבת? ביחוד עם כל הסערה בחוץ... יעל-איך ביליתם המשפחה המאוחדת? אצלנו יש שבת שקטה. אני רוב הזמן במיטה עם שפעת והבעל מטפל בילדים

טל דחף מטבע לתוך הגבס../images/Emo5.gif

היינו אצל חברים מהבוקר. היה כיף לא נורמלי. האיש חזר אתמול בלילה מאוחר, אבל חזרנו קודם מהחברים וטל שיחק עם מטבעות שבעלי הביא מחו"ל ודחף אחת מתחת לגבס ליד המקום של הניתוח ואנחנו לא יכולים להוציא אותה. אני מתה מזה. בעלי אומר שאין לי מה לדאוג אבל אני מתה מדאגה. אולי זה יגרום לזיהום? אני אתקשר למחלקה בבית חולים מחר בבוקר, עכשיו אין עם מי לדבר. אמאל'ה, אין לי מושג עם מתחת לגבס המקומות שנותחו מכוסים בתחבושת. אם הם מכוסים אני לא אדאג, אבל אם לא, אני מתה מפחד שיהיה זיהום כלשהו.

גם לי נראה שאין מה לדאוג אבל

אם את מודאגת אולי תתקשרי למיון ותשאלי? בטח יהיה שם רופא שיש לו מושג.

לא נראה לי שבמיון יידעו לעזור

הם בטח סתם יגידו לי שאם אני מודאגת שאני אבוא. ולא בא לי לבוא.... אני אחכה לבוקר. אין ברירה. בינתיים הבטן תתהפך לי... תודה, אש"ת

יש שם מדבקה ולכן כנראה אין מה לדאוג

מקום החתך מכוסה במדבקה -- נראה לי לכן שאין מה לדאוג. מעבר לכך, מקום החתך לא אמור לדמם לאחר הניתוח.

../images/Emo67.gif אני ממש מפגרת

ברח לי מהראש שזה לא הניתוח להארכת הגיד... אז ככה בדקתי בחוברת של פונזטי http://www.global-help.org/publications/pubclubfoot.html יש שם קובץ pdf שאפשר להוריד. בעמודים 26-7 יש צילומים של הניתוח להעברת גיד. ובאמת בסוף רואים שצריך לעשות תפרים ולשים מדבקה. כך שנראה לי שהמטבע לא יכול לגרום לזיהום.

תודה גדולה, אמא של כדור../images/Emo140.gif

את לא מפגרת, את נהדרת. ובאמת צודקת. בכל מקרה אני אתקשר בעוד שעה למחלקה, כשהרופאים יהיו שם בביקור רופאים, ואשאל. אבל באמת תודה. זה עזר להרגיע אותי בינתיים.

הם אמרו שאין חשש מזיהום... אבל...

יש חשש מפצע לחץ. לכן, אם חלילה יהיה חום או כאבים באזור, שנגיע מיד למיון וייאלצו לפתוח שם את הגבס ולשחרר את המקום והמטבע... אבל הם מקווים שזה לא יקרה. אמאל'ה... נקווה שלא יקרה כלום.

עידית, עד ה- 23 בפברואר

ואז יוריד וישימו גבס קצר, גבס הליכה עד מתחת לברך ל- 4 שבועות. אחרי זה נתחיל פיזיו'.

למעלה