שבת שלום לכולם ... תנחשו מי הגיע הבייתה?
L L o o K At Me New member 23/7/04 #2 שבת שלום ../images/Emo20.gif חחח מגיע לי להתחדש.... קנו לי דגים יאא
א אורית הלפרין New member 24/7/04 #3 שבת שלום בנות סיגוש, תני נשיקות לאליקו. התגעגעתי אליו מאוד ועדי- איזה דגים קנית? קרפיון? חח סתם.. תרגישו טוב נשמות
שבת שלום בנות סיגוש, תני נשיקות לאליקו. התגעגעתי אליו מאוד ועדי- איזה דגים קנית? קרפיון? חח סתם.. תרגישו טוב נשמות
L L o o K At Me New member 24/7/04 #4 היי אורייייית קרפיונים כבר ממזמן שחו באמבטיה..... זה לא דבר חדש ח תגידי שמעת על התערוכה שי שבהוסטל של אקי"ם ברחובות?? אולי תבואי?? גם את סיגל (אחות שלי)
היי אורייייית קרפיונים כבר ממזמן שחו באמבטיה..... זה לא דבר חדש ח תגידי שמעת על התערוכה שי שבהוסטל של אקי"ם ברחובות?? אולי תבואי?? גם את סיגל (אחות שלי)
ס סיגל לוי New member 24/7/04 #5 מתי זההההההההה ואיפה זה? אם אני יוכל אז בכיף וסחתיין על הדגים. שבת שלום
L L o o K At Me New member 24/7/04 #6 סיגל סיגל מה את עושה ערה בשעות כאלה???. זה ב 5ל8 בשעה 6 בערב תבואייייי יהיה פיצוץ
ס סיגל לוי New member 24/7/04 #7 מה אני עושה.... מה את עושה? . אם אני יוכל למה לא בכיף. רק תני לי כתובת או שנלך ביחד לילה טוב ושבת שלום
מה אני עושה.... מה את עושה? . אם אני יוכל למה לא בכיף. רק תני לי כתובת או שנלך ביחד לילה טוב ושבת שלום
L L o o K At Me New member 24/7/04 #10 חחחח אצלי הייתה חברה שנחשי במקרה איך קוראים לה..... יאפ יאפ צדקת סיגגגגל וראינו סרט ועשינו שטויות....יותר מידי
חחחח אצלי הייתה חברה שנחשי במקרה איך קוראים לה..... יאפ יאפ צדקת סיגגגגל וראינו סרט ועשינו שטויות....יותר מידי
א אורית הלפרין New member 24/7/04 #8 עדידוש תני לי קצת יותר פרטים..מקום, שעה ותאריך כמובן אני די בעומס של אירועים אבל נראה..אם אוכל- אז בכיף..כך גם אכיר אותך ! לילה טוב נשמה ותרגישי טוב
עדידוש תני לי קצת יותר פרטים..מקום, שעה ותאריך כמובן אני די בעומס של אירועים אבל נראה..אם אוכל- אז בכיף..כך גם אכיר אותך ! לילה טוב נשמה ותרגישי טוב
L L o o K At Me New member 24/7/04 #12 פרטים זה ב 5.8 שעה 6 בהוסטל של אק"ים ברחוב מוטה גור 16 זה כאילו הפתיחה של התערוכה אבל זה מציג עד ה31.8 אפשר לבוא פעם אחרת לא דווקא ביום הזה
פרטים זה ב 5.8 שעה 6 בהוסטל של אק"ים ברחוב מוטה גור 16 זה כאילו הפתיחה של התערוכה אבל זה מציג עד ה31.8 אפשר לבוא פעם אחרת לא דווקא ביום הזה