שבת שלום לכולם שיהיה סוף שבוע שקט
T trapped New member 11/8/06 #1 שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo104.gif שיהיה סוף שבוע שקט
S Shani M i s h a e l New member 11/8/06 #3 לאאאאאאאאא איך כבר יום שישי שוב?!!?! אמאלה השבוע הזה עבר לי כמו יומיים ואני לא צוחקת!!! שונאת את אוגוסט הוא עובר כל כך מהר ואז חוזרים ללמוד . שבת שלום בכל אופן .!
לאאאאאאאאא איך כבר יום שישי שוב?!!?! אמאלה השבוע הזה עבר לי כמו יומיים ואני לא צוחקת!!! שונאת את אוגוסט הוא עובר כל כך מהר ואז חוזרים ללמוד . שבת שלום בכל אופן .!
L lia122 New member 12/8/06 #4 חחח אני באשליה שתהיה שביתה../images/Emo6.gif למרות שאני לא גרה בצפון לא יודעת, אולי לא יבוא להם לפתוח את השנה בכל רחבי הארץ לחלום תמיד אפשר
חחח אני באשליה שתהיה שביתה../images/Emo6.gif למרות שאני לא גרה בצפון לא יודעת, אולי לא יבוא להם לפתוח את השנה בכל רחבי הארץ לחלום תמיד אפשר
D DanielShaked New member 12/8/06 #8 כן כן ../images/Emo57.gif בינתיים , קטיושה ברחוב שלי לא יודע מה איתכם אני מחכה עם סטופר ליום שני בתקווה שזה יפסק (ככה אמרו)
כן כן ../images/Emo57.gif בינתיים , קטיושה ברחוב שלי לא יודע מה איתכם אני מחכה עם סטופר ליום שני בתקווה שזה יפסק (ככה אמרו)
S Shani M i s h a e l New member 13/8/06 #9 אמאלה תחשוב על הצד החיובי - מה הסיכוי שזה יפגע עוד פעם דווקא ברחוב שלך? כמו שלא יקרה ששתי קטיושות יפלו על אותו בית! עזוב אני מדברת שטויות בי האפי !
אמאלה תחשוב על הצד החיובי - מה הסיכוי שזה יפגע עוד פעם דווקא ברחוב שלך? כמו שלא יקרה ששתי קטיושות יפלו על אותו בית! עזוב אני מדברת שטויות בי האפי !