שבת שלום לכולם| שיהיה לנו יום נפלא
E emmy5 New member 15/8/03 #1 שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif| שיהיה לנו יום נפלא
שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif| שיהיה לנו יום נפלא
B bimbo. New member 16/8/03 #4 אמי וכולם שבת שלום ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif כמעט שלא רואים אתכם בזמן האחרון. מה קורה? בסוף עוד יתברר לי שבאמת נסעתם לאוסטרליה/יפן/אריזונה ושאר מקומות אקזוטיים. כנראה שהאוברול של החמור הצליח והוא שועט בדרכים
אמי וכולם שבת שלום ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif כמעט שלא רואים אתכם בזמן האחרון. מה קורה? בסוף עוד יתברר לי שבאמת נסעתם לאוסטרליה/יפן/אריזונה ושאר מקומות אקזוטיים. כנראה שהאוברול של החמור הצליח והוא שועט בדרכים
E emmy5 New member 16/8/03 #8 אוי לחצתי,מצאתי דניייייייייייייייי.....מה אני עושה עכשיו? אני לא לוחצת יותר )))))))))))))))
ש שני האחת New member 16/8/03 #10 ערב טוב ושבת שלום ../images/Emo96.gifלכולם החמור נשאר באוסטרליה משתי סיבות: א.מצא אתון מצא טוב ב.לטענתו יש כאן מספיק חמורים ולא ירגישו בחסרונו... ברכות
ערב טוב ושבת שלום ../images/Emo96.gifלכולם החמור נשאר באוסטרליה משתי סיבות: א.מצא אתון מצא טוב ב.לטענתו יש כאן מספיק חמורים ולא ירגישו בחסרונו... ברכות