שבת שלום לכולם

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

שבת שלום לכל הנכנסים לפורום לאלה הכותבים המציירים המעטרים וכל שאר האומנויות ממש חגיגה לעין וללב, ולכל אלה שרק קוראים ונהנים אך אינם משתתפים, בואו כיתבו! גם לכם אני בטוחה יש מה לאמר. נשמח לקרוא כל מה שתכתבו, הכל הכל יתקבל בשקיקה. יעלי

emmy5

New member
בוקר טוב יעלי...רק עכשיו ראיתיך |חי

תורך לקחת אותנו לטיול להונגריה ו סלובקיה .. מה הבדל בין שני הארצות ?

emmy5

New member
זו בלונדינית אמיתית../images/Emo39.gif

> בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות, "אתה חייב לבוא לעזור >לי‎!" > "‏מה קרה?", הוא שואל אותה >בדאגה. > "‏קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב >אותו." > ‏הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים >בסוף?" > "‏לפי הציור על המכסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, >אבל > ‏יותר טוב שתבוא הנה ותראה >בעצמך." > "‏טוב", אומר לה החבר שלה ויוצא לעבר >ביתה. > ‏לאחר כעשרים דקות הוא מגיע אליה והיא מראה לו את החלקים על >השולחן. > ‏ברגע שהוא רואה את הפזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, >"תראי >‏חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס > ‏קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסה. "

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב, עוד מעט שבוע טוב../images/Emo48.gif../images/Emo28.gif

שלום לכם יש כאן כמה קאנוני אומנות שאין לי מספיק אותיות במקלדת כדי להביע את התפעלותי אני מסתכלת מסתכלת וממש מעריצה את כשרון האומנות שלכם. לא נותר לי אלא לומר המשיכו כך, נצלו את הכשרון שיש לכם, אני יודעת שאלה שאינם מצטרפים מפסידים בגדול. כה לחי יעלי

yaely2

New member
מנהל
לאמי ולכל ידידיי בפורום ../images/Emo3.gif

אמי חמודה, אני מנסה כמה זמן לענות על שאלתך ובכל פעם שוכחת. השאלה בקשר להבדל בין הונגריה לסלובקיה. ראשית עלינו לזכור שעד שנת 1945 היה חלק מסלובקיה שייך להונגריה, הונגריה הייתה הרבה יותר גדולה ולאחר המלחמה הקטינו את הונגריה לטובת צ'כוסלובקיה. העיר KOSHITSE אליה נסעתי הייתה שייכת להונגריה ותושביה הוותיקים אף רואים עצמם הונגרים, רוב האוכלוסיה שהייתה פעם שייכת להונגריה שומרים על זיקתם למולדת הישנה. היינו אוהבים את הונגריה ופחות אוהבים את סלובקיה. המדינה צ'כוסלובקיה התחלקה לשניים לפני מספר שנים, החלק האחד מדינת צ'כיה שבירתה פראג, והמדינה השנייה היא סלובקיה שבירתה ברטיסלבה. לכן תביני אמי חומד שממש אין אפשרות להבדיל בין הונגריה לסלובקיה פרט לשפה. יש חלק בסלובקיה שלא היה שייך אף פעם להונגריה זה החלק הסלובקי, ידידי החתן גם הוא פרו הונגרי ואומר על הסלובקים שהם גסי רוח ורעים, אך אני לא יכולה לשפוט. הדבר היחיד שאני יכולה לאמר, במסגרת הטיולים שלי שכשעוברים ליד כפר סלובקי אורגינלי (שלא היה הונגרי) ואחר כך עוברים ליד כפר הונגרי ההבדל ממש בולט. הכפר ההונגרי פורח, מסודר ונקי, בסלובקי אין סדר אין נקיון ואין פרחים (אולי מעט) אם יש לך עוד שאלות, שאלי, אשמח להשיב יעלי

bimbo.

New member
ליעלי ולכולם שבוע טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

תודה על המחמאות
יש כאן כשרונות מגוונים ובכלל אנשים מאוד נחמדים וכיף להכנס לפורום

bimbo.

New member
אמי, תמונות מאוד מעניינות ../images/Emo140.gif

ויפות. עבודות שלך?

למעלה