מקסימה שלי, קחי את העניינים לידיים.
דברי איתי, ונעשה הכל ביחד. ממחר אנחנו מתחילים דף חדש, אנרגיה חדשה, הכל הולך להיות אחר. מאיוש שלנו האהובה נשארת ותעזור בכל, וזה הכי חשוב שיכול להיות, כי היא היתה נפלאה, אבל יהיה פה אחרת. אני לא אחות של גילתי. לילך היא אחותה הקטנה. אני דודה של גילת, ומהווה אמא שנייה לגילת ולילך. אנחנו משפחה., אמא של גילתי, מרים, היא האדם הכי קרוב ואהוב עלי במשפחה המורחבת, וזה אך טבעי שהבנות הן בנותי גם כן, לכל דבר ועניין. ככה זה במשפחה, נכון? לגילת ולילך יש אמא מ-ד-ה-י-מ-ההההה האדם הכי אהוב עלי באמת עלי אדמות. עוד יגיע הרגע שתכירו קצת יותר... מאמל'ה, אנחנו יד ביד נתמרכז כולנו, ונחיה את הפורום הזה לטובתינו ולטובת גילתי. אנחנו כולנו, כולל כולנו, נעשה ה-כללל כדי להפוך את הפורום הזה לנומרו אונו. אני סומכת עליך, ועל שאר החברים פה. יהיה טוב , אני בטוחה. את, דברי איתי, אימרי לי במה את טובה,מה את אוהבת לעשות, ומה בא לך לקחת על עצמך, וקדימה כולנו יחד למען מטרה אחת. אני רוצה לראות את הפורום הזה, כפורום מוביל בתפוז, והוא יהיה כזה. אם כולנו נשים יד , ונירתם למען המטרה, זה יצליח, עוד תראי. כפרה, שולחת לך חיבוקים , ומחר נקום כולנו עם שיר חדש בלב.... אם בא לך, שבי, תחשבי איזה עוד תפקידים מתאימים לחברים פה, וקדימה.... כל מה שאת רוצה לעשות, אני אשמח. דברי איתי, כן? נשיקות מתוקה אחת.