שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם../images/Emo24.gif

מאחלת לכולכם אחלה שבת, צאו, תבלו, תיהנו ורק שמרו על עצמכם. מי מתנדב לפתוח הודעת סקר שבועית? יאללה... תעלו את הסקר ותתחילו לענות. אני אכנס מאוחר יותר. חיבוק ענקי לכולכם. ארי.

וואי מתוקה, כל הכבוד, ותודה ענקית!!!!!!

אז קדימה, את לוקחת אחריות על נושא הסקרים באופן שוטף? יש מצב? אני יכולה לסמוך עליך, שתביאי לנו סקרים מאגניבים? יאללה... תני לסקר בראש. סומכת עליך!! נשיקות ותודה.

../images/Emo141.gifסבבה..

ז"א שכל יום שישי אני פותחת את הסיכום השבועי?אם כן, אין לי בעיה.. או שהתכוונת גם לזה וגם לסקרים הארוכים האלו..? שגם את זה אין לי בעיה לעשות...

את תחליטי מה שבא לך לעשות. את מנהלת את הסקרים

אוקיי? את מנהלת את הסקרים בפורום שלנו. אם יש עוד חבר'ה שרוצים לקחת פיקוד, אז קדימה ... יש הרבה עבודה. למשל... חיפוש בגוגל על קישורים בנוגע לגילת... יש מתנדב/ת? אחראי ימי הולדת ושרשור ברכות אחראי העלאת נושאים לדיון אחראי יחסי ציבור של הפורום אחראי עיצוב {עבודה בפוטושופ וכו'...} אחראי העברת מסרים , בזמן שקורה משהו חשוב בפורום אחראי פעילות חברתית אחראי על מפגשי פורום אחראי קשר בינאישי של חברי פורום {כמו העברת כתובות מסנג'ר או אייסי, ועוד} אחראי ... נו, העלו גם אתם רעיונות ונתחלק בתפקידים. תגידו לי מה אתם הייתם רוצים שיהיה כאן, ויחד נבנה את הבית הזה שיהיה שלנו ובשבילנו. מבטיחה שיהיה סבבי. מתאים? אז גברת מנהלת סקרים יקרה שלי, שחקי אותה, הפתיעי אותנו במה שתעלי לנו פה, אם תרצי לגוון, או להישאר באותו פורמט-זוהי החלטה שלך. את גברת מנהלת סקרים, ותפקידנו הוא רק לענות. איך? איך נראה לך? בגדול אני חושבת שאם כל אחד מאיתנו ייקח אחריות על חלק אחר של הפורום, וכולנו נתמוך בו, יהיה לכולנו הרבה יותר כיף להיות פה. כולנו נהיה מעורבים בעשייה, וזה יהיה נפלא, כי נעשה למען עצמנו ולא בשביל מישהו מבחוץ. כולנו כאן למען כולנו. אז מה את אומרת? מה אתם אומרים? מחכה לתגובות. העלו את כל מה שאתם חושבים באמת, מה הייתם רוצים שיהיה פה, איך נראה לכם שצריך לעשות את זה וכו'.... אז יאללה... נשיקותתתתתת ארי.

1mayush

New member
../images/Emo27.gif

אריאלה קודם כל, כל הכבוד על הרצון שלך לתרום לפורום ! הרעיונות של האחראים נשמע נחמד וטוב :) רק ש.. אחראי על מפגשי פורום \ פעילויות חברתיות שייך למנהל פורום. גם העברת מסרים... השאר אני חושבת שזה צריך להיות אקראי בין חברי הפורום. לגבי יחצנ"ות של הפורום, בידי נמצא היוזר של הפורום, אז אני אטפל בזה מתי שיהיה צריך.
אני רק רוצה להזכיר שהודעות פרטיות \ אישיות \ כל דבר אחר שלא קשור ספציפית לפורום לשרשר ל
שבינתיים אני אטפל בו כדי לשמור על הסדר של הפורום ולא ששרשור שקשור לגילת יהיה מעורב בדברים לא קשורים.

היי מאיוש.

כיום אני מנהלת של שני פורומים מצליחים בתפוז. הראייה שלי בנוגע לפורום היא קצת שונה, והרבה פחות נוקשה. אבל נרחיב בזה בבוא הזמן. אני חושבת שכל אחד צריך לקחת חלק ואחריות, כי זה ייצור שייכות לבית הזה. כך אני רואה את פני הדברים. אני שמחה שאת לוקחת את פרוייקט היחצנות. הכי מתאים לך. את כל כך טובה בזה, ותמיד היית. אני כותבת לך מסר יקירתי. חיבוק ענק.

בוקר טוב ילדה קסומה ואהובה שלי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מקווה שעברה עליכן שבת טובה. יצאת לילכי? בעצם , איזו שאלה, בטח שיצאת... אוהבת המון בובה. המשיכי לישון.... בשעה הזאת את רק מתהפכת..

../images/Emo141.gifממשיכה מכאן..

אין לי בעיה גם לפתוח פה דיונים ושרשור ברכות.. ואני חושבת שצריך לעשות רשימה של כל התפקידים.. כלומר, בשביל להחיות את הפורום ולגבש אותו צריך לעשות מערכת משחקים ובכל יום משהו אחר יפתח משחק... וכמובן כל התפקידים שאת ומאיה כתבתן..

../images/Emo141.gif וגם אני חושבת שאת הכי מתאימה

לנהל את הפורום הזה.. [אם אין לך בעיה לנהל עוד אחד..] לצערי הרב, אני מתחת לגיל 16 [עוד פחות מחודש 14!] כך שאני לא יכולה לנהל.. אהה.. וכמובן שגם לילך מתאימה [אם אני לא טועה את כתבת פה שאת אחות של גילת,לא?]

מקסימה שלי, קחי את העניינים לידיים.

דברי איתי, ונעשה הכל ביחד. ממחר אנחנו מתחילים דף חדש, אנרגיה חדשה, הכל הולך להיות אחר. מאיוש שלנו האהובה נשארת ותעזור בכל, וזה הכי חשוב שיכול להיות, כי היא היתה נפלאה, אבל יהיה פה אחרת. אני לא אחות של גילתי. לילך היא אחותה הקטנה. אני דודה של גילת, ומהווה אמא שנייה לגילת ולילך. אנחנו משפחה., אמא של גילתי, מרים, היא האדם הכי קרוב ואהוב עלי במשפחה המורחבת, וזה אך טבעי שהבנות הן בנותי גם כן, לכל דבר ועניין. ככה זה במשפחה, נכון? לגילת ולילך יש אמא מ-ד-ה-י-מ-ההההה האדם הכי אהוב עלי באמת עלי אדמות. עוד יגיע הרגע שתכירו קצת יותר... מאמל'ה, אנחנו יד ביד נתמרכז כולנו, ונחיה את הפורום הזה לטובתינו ולטובת גילתי. אנחנו כולנו, כולל כולנו, נעשה ה-כללל כדי להפוך את הפורום הזה לנומרו אונו. אני סומכת עליך, ועל שאר החברים פה. יהיה טוב , אני בטוחה. את, דברי איתי, אימרי לי במה את טובה,מה את אוהבת לעשות, ומה בא לך לקחת על עצמך, וקדימה כולנו יחד למען מטרה אחת. אני רוצה לראות את הפורום הזה, כפורום מוביל בתפוז, והוא יהיה כזה. אם כולנו נשים יד , ונירתם למען המטרה, זה יצליח, עוד תראי. כפרה, שולחת לך חיבוקים , ומחר נקום כולנו עם שיר חדש בלב.... אם בא לך, שבי, תחשבי איזה עוד תפקידים מתאימים לחברים פה, וקדימה.... כל מה שאת רוצה לעשות, אני אשמח. דברי איתי, כן? נשיקות מתוקה אחת.

../images/Emo141.gif יווווו... איזה כיף לכן...אתן ממש קרוב

לגילת... בערב אני אשלח לך מסר...

למעלה