שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני משתף אותכם מתוך אסירות תודה לחברותא,קמתי בבוקר כהרגלי שתיתי כוס קפה,קראתי את הפרק של היום,התפללתי את תפילותיי ויצאתי מהבית,מכוון שאני בחופש מעבודתי הקבועה,לקחתי לעצמי עבודה פרטית,לצבוע איזה שהוא מחסן בתמורת תשלום כמובן,כך שכיסתי את יום החופש,כרגע אני מבשל דג בסיגנון מרוקאי מכוון שהזמנתי חבר של שנים לארוחת ערב,כך שאני כותב בזמן שהדג על הגז,בקיצקיץ יום של אסירות תודה לדרך,עכשיו אני הסיים כבדרך כלל. שלכם באהבה. אסיר תודה.

NUNA10

New member
../images/Emo213.gif שבת שלום ../images/Emo213.gif

פרשת אמור . אזור כניסת שבת יציאת שבת ירושלים 18:49 20:06 תל אביב 19:05 20:08 חיפה 18:57 20:09 באר שבע 19:06 20:06 שבת שלום ומבורך.

NUNA10

New member
../images/Emo71.gif פינת השף ../images/Emo71.gif

נוגט גלסה . קושי הכנה: בינוני מרכיבים: 6 חלבונים 200 גרם דבש 80 גרם גלוקוז או סוכר 400 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת 200 גרם שקדים מסוכרים קצוצים 100 גרם ריבת חלב אופן הכנה: מרתיחים את הדבש והגלוקוז על אש בינונית ליצירת סירופ. מקציפים את החלבונים לקצף יציב (לא קשה - עם בועות סגורות). מנמיכים את קצב ההקצפה ולאט לאט יוצקים את סירופ הדבש אל החלבונים. מעבירים למהירות גבוהה וממשיכים להקציף את ליצירת מרנג. מוסיפים את השקדים למרנג. מאחדים את השמנת והמרנג ויוצקים לכלי ההגשה. מניחים במקרר למשך הלילה. מחממים על בן מרי את ריבת החלב למשך 5-6 דקות ויוצקים לעיטור על המרנג-גלסה. משהו מתוק לשבת . שבת שלום ומבורך .

../images/Emo213.gifשבת מבורכת ונקייה לכולנו../images/Emo213.gif

אז באמת הייתי בים היום, והפעם להמון זמן.. כאילו יותר מהרגיל. חזרתי בסביבות ארבע וחצי הביתה, אחרי ארוחת צהריים וכמה שעות של שמש ומים... מים מדהימים יש לנו פה באילת. לטעמי, בכל פעם מחדש אני מתפעלת מהיופי הזה של הבריאה עצמה. ככה זה נחווה בתוכי. המים צלולים, דגים בשלל צבעים מסביב בעוד אני שוחה, צפה על המים, כמו מיטהרת מכל השבוע. ההרים מסביב בגוונים של חום וסגול פשוט מדהים. אי אפשר לי שלא לחזור רגועה ושלוות נפש מהים. משהו כמו מקווה. ישנתי קצת, עד שהטלפון העיר אותי. מרגישה מצויין ועכשיו הולכת להיות קצת עם עצמי להתחבר דרך כתיבה במחברת. להביע את עומק אסירות התודה שלי. להיות. אח"כ לפגישה עם החברותא באן איי. אולי גם לצאת לבלות קצת אח"כ. בינתיים, מאחלת לנו שבת מבורכת ונקייה. וסוף שבוע רגוע ושלוו. אוהבים

למעלה