שבת שלום לכולם!!!!

שבת שלום לכולם!!!!../images/Emo24.gif

אני שוב במרכז!!! אני נוסעת מחר לירושליים להופעה של ריטה ואני אהיה בתל אביב עד יום שבת הבא אז.... אני יוכל להכנס ופורום ולדבר איתכם על דברים מעניינים כמו.... ריטה!!!! אז נהיה בקשר
דרך אגב תכירו את האחיינית החמודה שלי בת השלושה שבועות- מאיה (התינוקת עם הבגד הצהוב- מימין)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifאיזו מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo140.gif

The Juck

New member
היייייי דניאללללל

מה קורה? תהני היום בהופעה..אבל אם כבר באת לת"א..תשארי להופעה בהיכל עוד שבועיים.. הרבה מהמעריצים כאן באים

הי צחר!!!!!

לא נראה לי שאני אשאר כאן שבועיים (אנשים עובדים אתה יודע......) אבל יש סיכוי קטן שאני יבוא שוב.... חוץ מזה ריטה מופיעה מחר במופע סגור לכנס סוכני ביטוח באילת ואולי אני אהיה שם.... בנתיים אני בת"א עד מוצאי שבת. היה מדהים בהופעה ביום שבת!!!!!!!!! פשוט מהמם...... כרגיל.......... צילמתי מלא וברגע שאני יוכל אני יעלה את התמונות לפורום.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני מקווה להיות

עד שאני לא רואה לוח מבחנים קשה לי להבטיח... אוף עכשיו אני צריך ללמוד לאזרחות.

וואיייי!!!!!......

אזרחות...... מבחנים..... לימודים..........
זה כבר מזה רחוק ממני וזה מזה כיף!!!!! למרות שסימתי ללמוד רק לפני אדבעה חודשים זה כבר מזה לא מדבר אלי..... אבל אני בכל זאת מתגעגעת לבית הספר שלמדתי בו ולחבר'ה וכל זה..... בכל אופן המון
לכולכם

The Juck

New member
חח תודה דניאל..

את נורא מבאסת.. כמו ליחן וניצן חחחח :)) אני יהיה בהיכל-29.11 טלטלונת..נפגש שם טוב?

The Juck

New member
חח תודה דניאל..

את נורא מבאסת.. כמו ליחן וניצן חחחח :)) אני יהיה בהיכל-29.11 טלטלונת..נפגש שם טוב?

לא נורא....

עוד מעט גם אתם תסיימו ללמוד..... חחחחחחחח.... חוץ מזה יש שלבים בחיים שצריך לעבור ובית ספר זה אחד מהם אז פשוט תקחו את זה בכיף ותנסו להנות מכל רגע כי אחר כך צריך לגדול, להתבגר, לעבוד וללכת לצבא ובקיצור..... צריך להתחיל לקחת אחריות על החיים ועל עצמנו. בקיצור.... זה לא כל כך נורא אז תלמדו ותהנו.........

michalm83

New member
תאמיני לי...

כשתהיי בצבא, ותעשי שבתות ברצף.... ולפעמים תהיה תורנית באותו יום שיש ההופעה של ריטה, ולא תוכלי ללכת להופעה (למרות שקנית כרטיסים)..... ושתהיי צריכה להיות מדוגמת כל הזמן...כדי שהמשטרה הצבאית לא תתפוס אותך ותתן לך תלונה.... ושלא יהיה לך ימי חופש רבים.....וכו' וכו'... אז תתגעגעי לימי הבית הספר העליזים......לימים בהם את יכולה לתכנן לך דברים (הופעות למשל), בלי שתהייה תלויה בגורמים אחרים..... ואגב, אני לא שונאת את הצבא.... חוויה מדהימה מדהימה מדהימה... ואני מאמינה שזה באמת תלוי איפה נופלים.... אם את נופלת במקום שאת יכולה לדבר בחופשיות עם כל אחד (ולא משנה דרגות גבוהות) על ריטה ועל ההופעות שלה.... אז זה הכי סבבה שבעולם (מניסיון...)..... אני מאחלת לך ולכולם שתהיו לפחות במקום כמו שאני הייתי, אין הרבה מקומות כאלה בצבא...אם בכלל.....

אני ידעת....

שכשאני אהיה בצבא אין הרבה סכוי שאני יוכל ללכת להופעות של ריטה בהתחשב בעובדה שאני הולכת לעשות שרות קרבי ובגלל זה אני משתדלת ללכת לכמה שיותר הופעות עכשיו. יש לי ארבעה חודשים עד לגיוס ואני מתכוונת לנצל את הזמן הזה של החופש..... אני בטוחה שיהיה קשה ושאני אתגעגע לימי בית הספר אבל זו חוויה שצריך לעבור ואני בטוחה שהכל יהיה הסדר ושאני יצליח להגיע לכמה הופעות (מעטות אולי אבל לא נורא....)

למעלה