שבת שלום לכולם !! אז איך עבר החג והשבוע עצמו?!
ש שריתוששששש New member 25/5/07 #4 שבת שלום! ../images/Emo26.gif מאיה אנחנו צריכות לדבר..../images/Emo9.gif
ח חן 16H New member 25/5/07 #5 שבת שלום לכולכם!!!! תחילת שבוע קצת לחוץ עם בגרות באנגלית המשך השבוע היה מעולה חג כייפי
L lir2004 New member 25/5/07 #6 שבוע מ-ה-מ-ם-! למרות שאני קצת סקפטי לגבי השבוע הספציפי הזה... קצת יותר מדי עמוס... אבל... "עברנו את פרעה - נעבור גם את זה!".
שבוע מ-ה-מ-ם-! למרות שאני קצת סקפטי לגבי השבוע הספציפי הזה... קצת יותר מדי עמוס... אבל... "עברנו את פרעה - נעבור גם את זה!".
1 1mayush New member 25/5/07 #11 לירן, החזרת לפורום ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
א אודליה סליס New member 25/5/07 #12 שבת מדהימה... וואלה היה אחלה חג.. בית ריק אלכוהול נרגילה אחלה חח ואממ אתמול ראיתי את חבר שלי והשיא שבמוצ"ש הוא לא צריך לחזור לבסיס אז גם במוצ"ש אני איתווו יאא אין מאושרת יותר ממני... אריאל תגיד לי אח"כ איך השירים...
שבת מדהימה... וואלה היה אחלה חג.. בית ריק אלכוהול נרגילה אחלה חח ואממ אתמול ראיתי את חבר שלי והשיא שבמוצ"ש הוא לא צריך לחזור לבסיס אז גם במוצ"ש אני איתווו יאא אין מאושרת יותר ממני... אריאל תגיד לי אח"כ איך השירים...