שבת שלום לכולם

קורין1

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo39.gif

שתהיה לנו שבת שקטה ומהנה. שולחת ציור שציירתי, ניסיתי לצייר את עצמי, יצאתי קצת רוסיה, אוליי הציור הבא או הבאים אחריו יהיו מוצלחים יותר ויהיו דומים לי

לא רע בכלל

מאז שהיה סיכסוך לא רישמי בין אבא שלי לבין זוגי הוא בקושי מביא את עצמו הנה. את בו הוא לא מביא בכלל... כבר שבועיים לא ראיתי אותו....וכשהוא נמצא עם בנו הוא לא נמצא איתי עקב מחסור בדירה שתגיע מקסימום עוד 5 חודשים
אני סתם רוצה לפרוק עול... שכירת דירה לא באה בחשבון אנחנו לא יכולים לממן אחת וגם אין בשביל מה. נ.ב אני מצרפת אותי כציור שהוא צייר. (נמצאת בכרטיס האישי)

yaeli4

New member
אז ככה? מצרפים ציורים אישיים?

נורא יפה. קודם כל, את די מוכשרת קורין, הרישופ מאוד יפה לכשעצמו, גם אם אינו דומה לך לגמרי. ופרי, עצוב מה שסיפרת. אני מקווה שהדברים יסתדרו מהר ככל האפשר. אם תוכלי לפרט יותר, נוכל להבין יותר, אבל כתבת מעט. והציור של אבא שלך גם נפלא בעיניי. עצוב-משהו, אבל מקסים.

קורין1

New member
אני חושבת שהציור הוא של החבר.....

של הפרי, ובקשר לציור שלי, הוא דומא לי רק בבגדים ואוליי קצת בשיער, צריך לעבוד על זה, כשיהיה תקציב, אלך ללמוד זאת בחוג מתאים, מי יודע, אוליי פעם אני אהיה ציירת, פסלת,ואמנית גדולה..... בנתיים שולחת עוד אחד, יש לי המון החבר שלי סרק לי אותם אצלו בעבודה באהבה

עשית סלט../images/Emo13.gif

אני ה"מודל" והיד שצירה את הציור שייכת לבן זוגי. לפרט עוד... לגבי הרצון שישתתף כספית באכול מכיוון שהוא אוכל (למרות שהוא אמר שלא הבנתי אותו נכון) ובכלל הוא דוחף את האף (סליחה על השפה) מדוע בן זוגי אינו יותר רומנטי כלפי (מביא לי פרח או משהוא אחר ב...) כאשר הוא לא שמע אותי מתלוננת. עבור כל אחד רומנטיקה נחשבת בצורה אחרת זה שהוא עשה דברים כאלו או אחרים והתנהג בצורה כזו או אחרת עם בנות זוגותיו לא מקנה לו את הזכות לשפוט את טיב יחסי עם בן זוגי במיוחד כאשר לא ביקשתי את דעתו. אתם קוראים כאן דרישות של אדם ששילם שלוש-רבעי משכורת שכר דירה להורים שלו.

קורין1

New member
בקשר לזה שאביך דוחף את האף......

זה לא בדיוק כך, הוא קודם כל אבא שלך ואיכפת לא ממך, יכול להיות שהוא רואה את הדברים אחרת מהמקום בו הוא נמצא, ובקשר להשתתפות העצמית, הוא דיי צודק, אביך כנראה שלא מרגיש נוח עם זה שהוא צריך לפרנס את בן זוגך, הוא מקשר דברים, החבר לא נותן לך מתנות, בא לישון כאן, אוכל כאן, עושה מה שעושה, הוא חושב שאת מנוצלת, וזה קשה לו לראות, אוליי את לא רואה את זה, את מאוהבת, הרבה פעמים אנחנו בוחרים לא לראות דברים, מתעלמים מדברים, ייתכן שאני טועה, אני שומעת רק צד אחד של הסיפור, לפחות כך אני רואה, את נותנת ונותנת ומקבלת רק אהבה (שזה חשוב לא פחות) נקווה שהעניין אכן זמני, וכאשר יהיה לבן זוגך סוף סוף קורת גג אביך יראה את הדברים אחרת והקשר יהיה הרבה יותר טוב. בהצלחה ובאהבה

קורין1

New member
ועוד משהו, בן זוגך מצייר מדהים.....

בקרוב אצלי, מקווה שבקרוב מאוד באהבה

הוא בהחלט נותן לי מתנות ומעבר לכך

כשאנחנו יוצאים הוא לא מוכן לקחת ממני פרוטה. אם חסר לי משהוא הוא ישר הולך וקונה למרות שהוא יודע שזה לא מקובל עלי. ורדים מתגמדים לעומת מה שהוא עושה. אינני חושבת שהוא צריך להשתתף כלכלית אין זה נכון. אם תסתכלי על השרשור הקודם תראי כמה דברים הוא עשה למען הבית הזה ולמען אבא שלי כשלא הייתה לו מכונית חודשים, כשהוא חסך ועדיין חוסך לנו כסף עם המחשבים שיש בבית, כשהוא הקדיש מזמנו בכדי להקשיב ולעזור לאבי זה שווה יותר מכל הון שבעולם. הוא היה האדם הכי מתוק, מקסים ומבין כלפי אבא שלי למרות שהוא רואה כיצד הוא מתנהג אלי ולו, יש דיעה אובייקטיבית. בן זוגי התנהג אך ורק באנושיות כלפיו. אבא שלי בכלל לא נמצא בסביבה. הוא כל הזמן עסוק עם בת זוגתו וביתם שהוא לא ממש מעורב בחיים שלי ואין לו חצי מושג מה הולך ביני לבין בן זוגי. אם הוא היה מעורב ומודע לכל דבר במערכת היחסים שלנו הייתי מקבלת את זה. אבל הוא לא!

קורין1

New member
את אביך אי אפשר לשנות, כך הוא.....

כנראה רואה את הדברים, אם החבר קונה ונותן זה כבר משהו אחר, נותר לי רק לכם שהזמן יעבור, ולבן זוגך יהיה היכן להיות ושהמצב עם אביך ישתפר ויצליח לראות את הדברים אחרת מכפי שהוא רואה אותם היום באהבה

קורין1

New member
ציור מקסים, יקח לי עוד הרבה זמן....

להגיע לרמה כזאת. ובקשר לבעיה שיש לך עם אביך ועם בן זוגך, אין לי מילים שיכולו לעזור, אני רק מאחלת לך שהכל יסתדר לך. בהצלחה ובאהבה

קורין1

New member
מי שמנסה ולא מוותר.....

בסופו של דבר יצליח, וזה נכון כמעט לגבי כל דבר בחיים, ככה למדתי, את היית צריכה לראות את הציור הראשון שציירתי, וכל הציורים הראשונים שלי, התביישתי להראות אותם ואחרי כמה זמן גם העפתי אותם לפח. בעוד שנה אני בטח אתבייש להרות את הציורים האלה

כשהייתי בת 4 ציירתי יותר טוב

אני לא חוזה לי קריירה בציור. יש לי 2 ידיים שמלאניות לא מספיק שאני כותבת עם יד שמאל?

b4icu

New member
אם הציוד משקף מציאות ../images/Emo23.gif

את אישה יפה מאוד. והיות וציור משקף ראיה של מי שמחזיק בקולמוס, תביני לבד איך הוא רואה אותך...

b4icu

New member
אמרת המפתח ../images/Emo24.gif

יפה, הוא כל דבר שמביטים בו באהבה

למעלה