הי ענת../images/Emo13.gif
מה - שטן עליי - שלושה גביעים לדעת - שלושה מטבעות על כוונותיו הרומנטיות - מלך הגביעים של אמיר - חמש חרבות לגבי - שש חרבות בשבוע הקרוב - תשעה גביעים סיכום - שני מטבעות הי ענת אז ככה. לאמיר בהחלט יש כוונות רומנטיות (מלך הגביעים) כרגע אולם נראה שבזמן הקרוב הוא יתקשה להביאם לידי מימוש. אינני יודעת כמה זמן יארך תהליך זה אבל לנוכח הרקע שמסרת לי עלי לומר כי זה עלול לקחת זמן מה. בפריסה הופיעו שני שלישיות המדגישים את הצורך בשלווה מצידך. (3 גביעים+ 3מטבעות). אמיר מרגיש שהוא במאבק מתמיד (5 חרבות) ואינני חושבת שרק עימך או מולך אלא גם בינו לבין עצמו. הוא מתקשה לגשר על הפערים ולקדם כרגע קשר מלא ונינוח. בשבוע הקרוב יוותר אמיר לבדו, נינוח במצבו הנוכחי (9 גביעים). נראה כי כרגע אין לו ענין להתחייב באופן ממשי כלפיך ולמען האמת כלפי כל אחת אחרת. (כך אני חושבת). (5 חרבות+ 9 גביעים) את יודעת כי אין מנוס אלא לנטוש את המערכה ולהמתין לשעת כושר אחרת או לפחות לקבל אותה לכשתגיע. (6 חרבות) השילוב של השטן עם 3 הגביעים מעידים בעיני כי הקשר המיני בינכם היה טוב ויכול להיות שזה אחד מהגורמים המחזקים את התחושה הרגשית שלך כלפיו. למרות הכל נראה כי גם במהלך השבוע הקרוב את תיאלצי להתמודד עם עליות ומורדות בקשר בינכם ומחוסר הרצינות (2 מטבעות). היי אופטימית אולם את מוזמנת לנסות להתנחם בכל הטוב שיש בך ולך ואני מניחה כי יש הרבה. שימי לב לחתימה בתחתית ההודעה. יכול להיותשזה יישא משמעות חשובה עבורך לא רק בנוגע לאמיר אלא גם בנוגע לחייך. המון הצלחה.