שבת שלום לכולם

• פותח הנושא פל
  • פורסם בתאריך

פל

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo42.gif

תוכיונת לא כתבתי הרבה השבוע אבל חשבתי עליך המון, וכמו כל הזקנים (.....) עלו בי זכרונות מהלידה הראשונה. הדאגה, הפחדים וחוסר השינה. אבל שוכחים ( אם כי הדאגה לא נגמרת לעולם. מ א ק י
) ויש הרבה כיף. אז תהני ביום ההולדת שבוע ויום של מעיין... מאקי
אני כל כך מבינה אותך, אומנם הבת שלי צריכה להתגייס רק בעוד חצי שנה אבל יש לי חצי שנה לדאוג...... מחזיקה לך ולה אצבעות שיהיה לה קל, ושתהנה במה שתעשה - וכנ"ל גם לכם.
נירה
המשפחה שלנו היא משפחה רחבה ואוהבת ואפשר להצטרף אליה בכיף, ברוכה הבאה
מלכתי
מה שלומך? איך הבריאות? מקווה שהשתפר. שיהיה לך השבוע הרבה יותר טוב
ש ב ו ע נ ה ד ר ל כ ו ו ו ו ל ם

מאקי

New member
אכן שבוע טוב שיהיה לכולם...

אני מקווה ששבוע הבא גם תהייה לי בשורה שהגעתי לקו הגמר.... פל תודה על העידוד... מזלי שהתאום שלה יתגייס מאוחר יותר.... אני מבינה עכשיו את דורגד הרבה הרבה הרבה יותר טוב מבעבר.. גם לה יש תאומים בן ובת.. ותוכי.. תהני ממעין יום יום שעה שעה... נירהלה... שאני לא אעלב שלא ספרת אותי....... ושבוע קריר שקט ונעים לכולכם. ממני.

תוכי

New member
נהנית מאוד כל

יום היא משתנה (הייתי שמה תמונה אבל, הבעלול הציב צו איסור פרסום)

מאקי

New member
צודק האיש. האינטרנט מלא חולים

האמיני לי לפעמים אנחנו רואים אותם ולפעמים לא....

Rebeccan

New member
../images/Emo122.gif אם כבר מדברים (ולא רוצה

לא רוצה להרוס לכם ת'מצב רוח - רק להזהיר מפני כל מיני חולים בפורום: הנה מה שכתבו לי במסר אישי אמנם - אבל צריך להיזהר בכוונה לא אגיד אם היא או הוא כתבו
לא נעים לקרוא - אבל מומלץ להיזהר ממי שהוא / היא כנראה זאב בתחפושת (ודי לחכימה) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אנחנו בגן ולא ידעתי? מלשנית, צרת עין, קנאית ובנוסף מחפשת תשומת לב!!!!!!!!!!! את לא שווה יחס ...אני מתעלמת ממך!!! את אוויר בשבילי בלתי נסבלת !!! לכי תמשיכי להתקרצץ בכוח על אנשים...בתכלאס מרחמת עלייך ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ראו הוזהרתם - אגב, אני לא היחידה שמקבלת מסרים בסגנון הזה, מאותו האדם, ושלא לדבר על זה שהערב אמרו לי "קפצי לי" ... שאני אגב הולכת לאמץ - חסל סדר הופעות שלי בפורום - בו המנהלות לא מגיבות בצורה נאותה להודעות חולניות
שבוע טוב לנו
פרינצסה
בגן הפרחים

טליW

New member
רציתי להגיד לך...

ומקודם נתקע האינטרנט פה (בעבודה), שאני ב-ש-ו-ק
מה קורה לאנשים? מה נותן להם כשהם כותבים תגובות/מסרים רעים? אני לא מצליחה להבין את זה...

נירהמ1

New member
איזה אנשים רעים ודוחים../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

אני דווקא מחכה לראות צילומים של צמחי תבלין ופרחים. מאוד נהנית מהצילום שלך. מי שמכיר אותי יודע שאני לא נותנת מחמאות בכלל, אני רק אומרת מה שאני חושבת. את צלמת מוכשרת (וגם בשלנית לא רעה בכלל), וזו לא מחמאה - זו עובדה.

נירהמ1

New member
אוּפְּס - רק עכשיו קראתי- למה הייתי

צריה לספור אותך? לא צריכה לספור אותך - את תמיד במקום ראשון.
ואל תזכירי לי גיוס. יש לי בת בצבא ובן שמתגייס בספטמבר (רק המחשבה על כך מלבינה את שערי יותר ויותר
).

למעלה