שבת שלום לכולם
הפחד שלי

צ י ו ר

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo45.gif הפחד שלי

הפחד שלי : אישה מדהימה פגשה בי ואני בה, ולפתע הרגש ההוא החבוי נפרץ החוצה ואני מרגיש שוב את ה : א ה ב ה שכל כך הרבה זמן רציתי אך פחדתי לחוש בה ולתת לה לפרוץ ממני,אך ישנו פחד שהוא מתבטא בחשש הזה שהנה תיכף עוד מעט תבוא לה הפגיעה הנוראה ממנה אני חושש יותר מכל, מה יהיה אם זה יגמר לפתע? איך אז אצליח לצאת מזה? אני מרגיש שאני מתאהב שוב וחושש מזה כי זה שבר אותי בפעם הקודמת ובפעם ההיא נפגעתי כל כך קשה והייתי שבור לרסיסים. מה יהיה עכשיו? אולי אני טועה בכך שאני חושב על זה בצורה הזו? אולי,אבל אני כל כך זקוק לה לאהבה הזו ויש לי כל כך הרבה לתת ממנה אך מה יהיה אם זה יגמר?? מה יהיה??איך היא האישה המדהימה הזו צריכה להתנהג במידה ותרצה כמו שקרה לי כבר בעבר לעזוב אותי?אני כל כך רוצה לאהוב אותה אבל לא רוצה לחשוב כל הזמן מה יהיה כשזה ייגמר לו ומה אני יעשה לאחר מכן. לא רוצה לסגת מהקשר הזה ולברוח כמו שאני רגיל לעשות כי אני מאד רוצה אותה ויחד עם זה לא רוצה להיפגע יותר כי אין לי כח להיפגע שוב לא מוכן שוב לעבור את הגיהנום הזה שהייתי בו לפני זמן לא רב בכלל. יש לכם הצעות?

י רדן

New member
ציור, לך על זה מבלי לחשוש

תמיד ישנו החשש שבמידה ויגמר, איך יגמר וכו'. אך תהנה מהרגע ותנסה לא לחשוב על מה יהיה כי זה כבר מקלקל את ההרגשה. כי להתאהב ולהרגיש את הרגש הזה כדבריך זה דבר נהדר. תן לעצמך להרגיש, לחוש, למרות החשש מלהרגיש שוב את הפגיעה שהרגשת אך להמנע , חבל.. תאמין בעצמך. בהצלחה.

קודם כל- שמחה שחזרת אלינו ../images/Emo45.gif

א. שמחה שחזרת אלינו.
ב. שמחה שפגשת אישה מדהימה שאתה מרגיש שאתה יכול להתאהב בה.
מבינה את החשש במיוחד לאור הפגיעה בעבר וההרגשה שאתה מתרסק לרסיסים. יחד עם זה רוצה לצעוק לך - אל תיסוג! מצטרפת לאחרים שהציעו לך להתמקד ברגע ולא לדאוג לרגע הבא. אולם, ההחלטה והבחירה הם כמובן בסופו של דבר שלך וכל החלטה היא לגטימית- אם אתה מחליט "לחיות בטוח" לא להסתכן ולא להרוויח- זו החלטה לגטימית כמו כל החלטה אחרת. אני רק יכולה לומר לך, שקשר, כמו כל התנסות חדשה אחרת שיש בצידה סיכון, יכול להיות הזדמנות ללמוד משהו על עצמך ולצבור נסיון שיעשיר אותך- בלי קשר לתוצאות. מהבחינה הזו- אינך יכול להפסיד. ההחלטה היא שלך.
אולי הפעם התחזקת מספיק כדי לכאוב אך לא להתרסק?
אולי הפעם- אנחנו פה כדי ללוות אותך?
יש לי תחושה שכמו שרצית לפרוש מהפורום כשהרגשת מתוסכל ממה שאתה מקבל או לא מקבל פה, ובכל זאת- כתבת, כך גם בקשר החדש שלך- עם כל החששות, הצורך בקשר והתקווה שתוכל להפיק מהקשר משהו טוב- יגבר בסופו של דבר. ספר לנו אם תרצה איך הולך. בהצלחה

צ י ו ר

New member
תודה לכם ../images/Emo51.gifאז ככה:

החלטתי שאני אנסה כן להיכנס לקשר הזה בתקווה שלאט לאט המחשבות האלו יתפוגגו יחד עם האהבה שתפרח וכך אוכל שוב להרגיש מאושר. חשבתי על כך המון והבנתי שכמו שקרה לי כבר בעבר שכשניכנסתי לקשר ישר חשבתי על סופו וכך תמיד היה כמו נבואה שמגשימה את עצמה לכן הפעם לא אתן לזה לקרות . אומנם הפחד תמיד ישנו אך לא אתן לו לנצח אותי. אני מודה לכם על ההקשבה ודרך אגב מחר אני נוסע לפגוש את משפחתי ולהתייחד איתם לאחר הרבה שנים של נתק, זו גם איזו התחלה חדשה שמשום מה בזמן האחרון יש לי כמה כאלו התחלות טובות...אוליי זו התחלתה של דרך חיים טובה יותר עבורי? שבוע טוב לכם.

למעלה