שבת שלום לכולם.
|

p a l o m a

New member
שבת שלום לכולם. ../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo96.gif|

בערוץ 2 היום ומחר לקט תוכניות (נדמה לי שנפרדים מ"טלעד".. לא מבדילה ביניהם בכל מקרה.. סליחה...) של 12 השנים האחרונות.

p a l o m a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

dani 123

New member
פלומה את לא צריכה לדעת להבדיל

בעלי המניות יודעים טוב מאד מהיכן מגיע כספם והאם החגיגה נגמרת

../images/Emo39.gif שבת שלום ומבורך פלומה ולכולם,

כן אמור להיות כל השבת בידור בערוץ 2, אבל חוששני שיהיו פרסומות יותר מבידור,שיפרסמו,, אני מחר אטייל לי,

אנפה2

New member
הויי כמה אני מחכה למחר,../images/Emo107.gif

הזוג חוזר, בטח שכחתם שיש לי 2 כלבים
, אתם עושים ביביסיטר על נכדים ומקטרים, מה אני אגיד שאני עושה ביביסיטר על כלב פקינז קטנטן שמרגיש לי כמו בובת צעצוע צמר, וכל היום נובח, כי אני לא מאפשרת לו להסתובב בכל הבית, הקצאתי לו חדר
, כי הוא והכלבה שלי זה מלחמת עולם, הכלבה שלי עלולה לטרוף אותו מרוב קנאה.
אז מחר הזוג
חוזר ויקחו חזרה הביתה את הנכד כלב שלי, ואני מקווה שבפעם הבאה אני יעשה ביביסיטר על נכד תינוק
. הם נשואים טריים , אולי יש להם גם ילדים על הכוונת, בינתיים רק נוסעים לחקור את העולם, בני שאל את בתי אם בעלה הוא בנימין מטודלה חחחחחההה

ע ו מ ר 4

New member
שבת שלום לכולם......

גם לכם התפוז נעלם? ואוליי נרתע מכך...כשהודיע לי שצריכה ללדת?! ...מחכה לתגובות שלכם במסרים...לגבי המפגש.

אנימו

New member
אנפה- את מתכוונת לעשות להם תחקיר

בדבר ה-
?
אני במקומך הייתי מקבלת את פניהם עם חיתולים (ביד! ביד!) ועגלת תינוק. מה שנקרא ללא מלים!

maxima

New member
שבת שלום.....ערוץ 2

אני לא מרבה לצפות במטבלויזיה, באחד הערבים לפני כשבועיים ישבתי לראות סרט בערוץ שתים אחרי 10 דקות סרט הביאו 10 דקות פרסומת כיביתי את הטלויזיה , לא מסוגלת לראות סרט כשכל 10דקות מפסיקים אותו

shkedud

New member
שבת שלום לכולם, אחרי ../images/Emo1.gif הנפלא

של ערב שבת, תורו של ה
- יש להם טעם מיוחד! שתהיה השבת הבאה עלינו - טובה ורגועה

אנפה2

New member
אנימו, אני לא מהאמהות ששואלות

יותר מדי שאלות, כאשר בתי ביטלה חתונה, שאלתי אותה רק אם היא בטוחה שזה מה שהיא רוצה, ותאמיני לי עד היום אני לא יודעת למה היא ביטלה, לנו זה עלה כסף כי האולם לא רצה להחזיר, ועכשיו לגבי תינוקות גם לא אשאל אותם, ירצו יספרו לא ירצו שלא יספרו, גיליתי שכמה שיודעים פחות, לפעמים יותר טוב.

bimbo.

New member
מקסימה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אגב, מקסימה, לא הצלחתי להכנס למצגת שלך...

למעלה