שבת שלום לכולם! וד"א כמה בערך עולה הופעה של הפרוייקט? סתם מתעניינת...אני רוצה ללכת בקיץ.....
A alizak1 New member 13/4/07 #1 שבת שלום לכולם!../images/Emo6.gif וד"א כמה בערך עולה הופעה של הפרוייקט? סתם מתעניינת...אני רוצה ללכת בקיץ.....
שבת שלום לכולם!../images/Emo6.gif וד"א כמה בערך עולה הופעה של הפרוייקט? סתם מתעניינת...אני רוצה ללכת בקיץ.....
ד דנה ביקו New member 13/4/07 #2 תלוי איפה ובאיזה מסגרת בהרצליה ואיזור המרכז זה עולה בסביבות ה100.. בצפון הבנתי זה עולה טיפה פחות שוב, משתנה ממקום למקום
תלוי איפה ובאיזה מסגרת בהרצליה ואיזור המרכז זה עולה בסביבות ה100.. בצפון הבנתי זה עולה טיפה פחות שוב, משתנה ממקום למקום
W willo1 New member 13/4/07 #3 הופההה התקדמנו יפה בד"כ הופעות שלהם עולות 120 ש"ח. אבל כמו שדנה אמרה זה גם תלוי במיקום.. שנה שעברה בעצמאות הם הופיעו פה בקרית אונו (אני זוכרת נכון?) מה עם השנה?
הופההה התקדמנו יפה בד"כ הופעות שלהם עולות 120 ש"ח. אבל כמו שדנה אמרה זה גם תלוי במיקום.. שנה שעברה בעצמאות הם הופיעו פה בקרית אונו (אני זוכרת נכון?) מה עם השנה?
B betti10 New member 13/4/07 #4 לפי מה שהבנתי הם יופיעו ב.. רמת גן באורדאו? אם כתבתי נכון.. בביאליק... .. לא מכירה את האזור
B betti10 New member 15/4/07 #6 משתדלת ../images/Emo9.gif קצת עסוקית בין מחלה למחלה (איף), יש קצת לחץ, כמה פרויקטים ועניינים לסיים ואז FREEDOME זה לא אומר שאני לא נכנסת מדי פעם... למי שהולך בעצמאות - תהנו !
משתדלת ../images/Emo9.gif קצת עסוקית בין מחלה למחלה (איף), יש קצת לחץ, כמה פרויקטים ועניינים לסיים ואז FREEDOME זה לא אומר שאני לא נכנסת מדי פעם... למי שהולך בעצמאות - תהנו !