שבת שלום לכולם

V e g

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif

מה שלומכם? היה לי שבוע מטמטם, הספקתי להגיע על למיון ואני עדיין חולה (כבר כמעט שבועיים), אבל אני מראה סימני חזרה לשגרה סוף סוף...אז אולי יש אור בסוף... אני ממליץ לשמוע את Clinic. אני מתאר לעצמי שיש פה רוב נכבד שמכיר את הלהקה שחיממה את רדיוהד כשהם היו פה ב-2000, אבל למי שלא, מומלץ לשמוע את הלפני אחרון שלהם, Winchester Cathedral. את החדש שלהם, Visitations שיצא בימים אלה |איזה כיף| טרם שמעתי לכן אני לא יכול להמליץ, אבל אפשר לשמוע (+קליפ) ולהתרשם באתר שלהם קישור. ומה הם המלצותיכם לסופ"ש הנוכחי?

kittycatbone

New member
שבת אכן של שלום../images/Emo13.gif

הממ, למרות כל הפולין וזה, בדיוטי פרי בהלוך יצא לי לקנות לי דיסק וחברה שלי גם קנתה לי ליומולדת. ככה שבקיצור יש לי סוף סוף את dummy של פורטיסהד
וhomogenic של ביורק! והם ממש ממש יפים אז אני ממליצה עליהם ביותררררררר
וגם על nolita של קרן אן שיש לי שהוא יחסית חדש אצלי והוא מדהים!

שבת של גיוס. ושל שלום!

שבת אחרונה לפני שמתנתקים מהחיים האזרחיים אני רוצה להמליץ על אלבום שכבר המלצתי על שיר אחד מתוכו בעבר : Air - Talkie Walkie אחרי שקניתי ושמעתי אותו כמה פעמים אני חייב לציין שהוא מעולה. נייג'ל גורדיך הוא המפיק שלו. יש שם שירים וקטעים מרשימים מאד... אני אוהב את התבנתיות של אייר וכל הצ'ילאווט הזה שלהם בנוי יפה. שאלה לא קשורה? : לקחת רדיוהד בMP3 לנסיעות לצבא וללילה או שזה יעשה אותי עצוב?

kittycatbone

New member
ווא אניצריכה כבר

את האלבום הזה של אייר באמת. תודה על ההמלצה! וגיוס קל ונעים!!!!
בקשר ללקחת באמפי3, אני לא יודעת מה איתך, אבל רדיוהד אצלי עושים ההיפך מדכאון, הם מוציאים אותי ממנו ואני ממש אוהבת לשמוע אותם כשאני עצובה ככה שזה עושה אותי שמחה. בכל מקרה אני הייתי נהנית מזה, לא יודעת מה איתך אבל!

e-shfiyut

New member
רדיוהד או לא זה החלטה שלך...

בכל מקרה תשמור על רמת-מוסיקליות בצבא. אני איבדתי את זה ועבר כבר זמן ממ מהשחרור ועדיין לא חזרתי לעצמי מבחינה מוסיקלית. צבא-קשה-מוסיקה-גלגלצ.

V e g

New member
good point

קח איתך מוסיקה טובה, והעיקר קח בקלות. אל תתנוון לנו בצבא, אל תפסיק לשמוע מוסיקה ותבוא להגיד שלום מדי פעם. המממ נהיה פה עצוב משהו...

:)

אני אמליץ, נדמה לי אותה המלצה של שבוע שעבר - האלבום החדש של בדלי דראון בוי, born in the u.k. נפלא ממש. חוץ מזה אמליץ על איזה חבוב אחד שאני בודקת אותו בימים האחרונים - Destroyer זהו כינויו, ואני ממליצה לנסות את "Destroyer's Rubies" ו-"This Night". חוץ ממנו אמליץ למי שלא מכיר על להקה שהנעימה (מאד!) את זמני לפני כמה חודשים, the arcade fire, ועל הפליימינג ליפס 3>.

הנה המלצה

גיטריסט אליו התוודאתי לאחרונה: lenny breau. האלבום five o'clock bells & mo' breau שהוא בעצם שילוב של שני אלבומים של הגיטריסט המדהים הזה. נעים ומרגיע....באמת אחד האלבומים הטובים ששמעתי בזמן האחרון. שמיעה מהנה

Latisia

New member
המלצה:

אני ממליצה בחום לקרוא את הספר "המדריך לטרמפיסט לגלקסיה". השבוע התגלגל (סוףסוף) לידיי הספר המלא עם כול ה5 חלקים בתוכו והוא פשוט מצחיק ושנון. ממש ממולץ לכול הקוראים שלא אוהבים ספרים יותר מידי כבדים. מצחיק שאני שומעת על הספר הזה כבר שנים ורק לאחרונה יצא לי לקרוא אותו.. הו וveg תרגיש טוב והחלמה מהירה... אה מה קורה לך?1 כול הזמן חולה.. :/

Latisia

New member
no...

"now i'm reading the second book of the trilogy " the restaurant in the end of the universe i heard about that book, i think adams wrote it after "the hitchhiker's guide to the galaxy". but its not about the same characters from the guide right?!

Latisia

New member
אני לא אזניח את הסלמון!

אם אדמס כתב אותו זה בטוח משהו גוד! הו מצאתי שקראתי את המדריך אז קודם כול בהגדרה של המדריך לחברה שיצאה את מרווין (דה פאראנויד אנדרויד) אז היתה שם אשכרה שורה שלמה מתוך השיר פארנויד אנדרויד.השורה של when i'm king you will be first against the wall" ובכלל נראה לי אם אני אחפור עוד קצת אני סוףסוף יבין מה כול הקשר של השיר לספר P:

למעלה