שבת שלום לכולם

point2i

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo9.gif

שאלה לי אליכם : לאחרונה קיבלתי מארה"ב נגן mp3 כזה > Jensen SMP-115 16 MB MP3 Player שבא עם דיסק התקנה ותוכנה , וכמובן חיבורים למחשב . ניסיונות להתקין את הדרייבר \ תוכנה , לא הצליחו משום מה ( קופצת לה הודעת שגיאה , שמתריעה על התקנה לקויה ), כמובן שניסיתי להתקין אותה על מחשבים אחרים , אולם התוצאות זהות , יש לציין שהדיסק עצמו לא נראה פגום , ובמהלך ההתקנה , אין שום ' בעייה ' ניסיתי לגשת לאתרים שונים ולהוריד תוכנה זהה - ללא הצלחה תוכנות דומות עולות אבל לא מזהות את הנגן ! בכלל הנגן בעת חיבור למחשב לא מופיע ככונן נוסף . הנגן עצמו תקין , כנ"ל הסוללה ! למישהוא מהחברים \ אורחים יש אולי את הנגן הזה , על מנת שייתן טיפ , עזרה , רעיון . תודה לכל העונים !

stardust19

New member
קראת איזה ווינדוסים הוא תומך- 98

2000, אם אתה מריץ על XP אז הוא לא יעלה אצלך...בגדול אנחנו בכלל לא ממליצים על הנגנים הללו ועוד במיוחד עם 16MB זיכרון שזה 4
בערך... זה יהיה טוב אם במקום שירים אני אעשה ממנו פנס כיס קטן

point2i

New member
../images/Emo163.gif לא שאלתי

על מה אתה ממליץ !! אם היית קורא קצת , או אולי מבין קצת , אז בטח היית מבחין שלנגן הזה יש חריץ הרחבה , ולי " ממש במקרה " יש כרטיס בגודל של 1G
אתה יודע מה , אין לי התנגדות שתקנה לך אחד כזה ( אם אתה משתוקק ) ותהפוך אותו לפנס כיס .

~~>

אם אתה היית קורא קצת אז בטח היית מבחין שלנגן הזה יש מגבלה: "and has a expandable SMC memory slot for up to 64MB." ~~> אםשרות הרחבה עד ל 64 מ"ב(או שהכראטיס יהיה עד 64 מ"ב, לא משנה עדיין קטן..) תבדוק אולי בלי הכרטיס המחשב יזהה אותו, אולי הכרטיס מהווה בעייה כיוון שהוא קצת הרבה מעל 64 מ"ב

point2i

New member
תודה ../images/Emo8.gif

בכל מקרה גם ללא הכרטיס , הוא לא מזוהה , ודרייבר ' עדכני ' מותאם ל XP הורד מהרשת , ועדיין הבעייה קיימת !

למעלה