שבת שלום לכולם

וואי כפרה שלי אוסנתי-מתה עלייך אהובתי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה קורה אחותי????? טוב תהיי קצת במסנג'ר, אז מה אם אני לא ממש עונה... לפחות תראי עצמך... נשיקות לאליקו וילדים הכי יפים בתבל. נרגעת אה??? חזרה התולעת....

אוסנת14

New member
נשמתי אוהבים אותך

היי בובה מזמן לא שמענו אותך למרות שכל הזמןןןןן אני רושמת לך במסנג'ר ואפילו חלזי החילזון מתאמץ ורושם לך
קבלי קצת תמונות של המלאכים שלנו

את של כולם אני דורשת יא מגעילה.....

מה זה האפליות האלו??? מה עם מלכת הסאדו שלי??? מה עם הגאון מוילנה??? נו... התחיל כבר בלימודי האיטלקית שלו? הרי את האנגלית הוא כבר יודע... מה הלאה? די !!! רוצה לבוא !!!! אני אקרע את ניסים !!! ושתביני שהמנוול היה בחיפה ביום שלישי כשהמנוולת הגיעה ולו ידעתי הייתי מצטרפת אליו, פשוט לא ידעתי מה לעשות בכל היום כי הוא היה בישיבות...אבל עדיין לא הרגשתי ממש טוב. אבל הוא הבטיח שייקח אותי ואני אגיע גם אגיע. אני רוצה גם להפגש עם אורלי את חייבת להכיר אותה , היא משהו מאוד מיוחד. מקסימה אמיתית. טוב, אני עפה לתקתק את הילדים במטלות פינוי השולחן... בר זומם על עדי בנושא... נשיקות אחותי האהובה. בקרוב מאוד נפגש. אוהבת אתכם יותר יותר. תנשכי את הילדים בשמי.

אוסנת14

New member
ולסיום הגאון של אמא

אבל זה לא פותר אותך מלבואאאאאאאאאאאא
מתגעגע לא פחות חח חח

אמאאא...חבל שבקשתי. עכשיו נקרע לי ה../images/Emo23.gifלגמרי!

שיווו...אני מתההה...איזה מלאכים יש לך. איך שהם גדלו !! כן ובפולנית זה מתורגם ל-ואיך שאנחנו הזדקנו, אבל לא משנה זה לא מקטין את הגעגועים שלי למשיכת השיערות ולנשיכות של אגמי ולנחירות של ברישניקוב. טוב על פילפולי הלשון היותר מדי חכמים של ליאב אנחנו לא נדבר כי את זה נשאיר לשיחה שלנו בארבע עיניים החלטתי שאני רוצה להיות האמרגנית שלו, יש סדרה חדשה בערוץ 2 "מי חכם על קטנים" ונראה לי שאת יכולה לעשות איתו אחלה קופה... וגם אני בתור סוכנת... לא, את לא מבינה עד כמה. עד כמה אני מתפלצת עכשיו. תגידי לאליקו הזחל שיכנס לכוננות. זהו. החליטותי בזה הרגע. טוב, חוזרת למיטה. ש-לום.

מה אני שומעת פה, ניסים נסע לחיפה,

ואת ויתרת על ההזדמנות ?? כנראה עוד לא חזרת לעצמך. ארי - עכשיו תנשכי את עצמך בשמי. אסנת - את חייבת להכיר אותי ושתינו ננשך קצת את ארי .

למעלה