שבת שלום לכולם!
אני מצטערת על ההעדרות היה לי שבוע קשה מאוד, ואני מאוד שמחה שהוא נגמר.לא יצא לי אפילו לזרוק מבט לעבר המחשב. אז לפני הכל מזל טוב לכל החוגגים ימי הולדת
, לידות
, הצטרפויות
, ומעברים
..... ביום חמישי נפגשנו עם פר' הרצנברג בעפולה. הוא אמר שאכן מדובר במקרה קשה שמחייב ניתוח מורכב יותר, בגלל שהגבס לטענתו לא נעשה בצורה ממש טובה נוצר לחץ על כף הרגל ועל החלק העליון על הרגל, ולכן הורדנו את הגבס עד לשבוע הבא.מאוד התאכזבתי לשמוע שלא נוכל לבצע את הניתוח עד גיל חצי שנה, כי הבנתי מד"ר בור שהוא כבר רוצה לנתח. אך פר' הרצנברג טוען שזה ניתוח יותר מורכב וקשה ושפאר עדיין קטנה מדיי, ולכן אנחנו צריכים להמשיך עם הגבסים עד 6 חודשים לפחות. מצאתי את עצמי בשבועות האחרונים מתבוננת בנעליים ומכינה את עצמי לשלב הזה, וזה מאוד מאכזב שזה מתארך בצורה כזו. פאר כ"כ מאושרת שהיא בלי הגבס , הרגל כ"כ קלה שהיא מחזיקה אותה הרבה באויר. האמבטיות הן פשוט אושר צרוף והמחשבה על חודשיים וחצי לפחות של גבסים פשוט קשה לי. באמת שהתגעגעתי ושחסרה לי התמיכה שלכן, אבל ב"ה שמתי הכל מאחור . בשורות טובות ושבת שלום! עינבל.
אני מצטערת על ההעדרות היה לי שבוע קשה מאוד, ואני מאוד שמחה שהוא נגמר.לא יצא לי אפילו לזרוק מבט לעבר המחשב. אז לפני הכל מזל טוב לכל החוגגים ימי הולדת