שבת שלום לכולם!

באלי23

New member
שבת שלום לכולם!

אני מצטערת על ההעדרות היה לי שבוע קשה מאוד, ואני מאוד שמחה שהוא נגמר.לא יצא לי אפילו לזרוק מבט לעבר המחשב. אז לפני הכל מזל טוב לכל החוגגים ימי הולדת
, לידות
, הצטרפויות
, ומעברים
..... ביום חמישי נפגשנו עם פר' הרצנברג בעפולה. הוא אמר שאכן מדובר במקרה קשה שמחייב ניתוח מורכב יותר, בגלל שהגבס לטענתו לא נעשה בצורה ממש טובה נוצר לחץ על כף הרגל ועל החלק העליון על הרגל, ולכן הורדנו את הגבס עד לשבוע הבא.מאוד התאכזבתי לשמוע שלא נוכל לבצע את הניתוח עד גיל חצי שנה, כי הבנתי מד"ר בור שהוא כבר רוצה לנתח. אך פר' הרצנברג טוען שזה ניתוח יותר מורכב וקשה ושפאר עדיין קטנה מדיי, ולכן אנחנו צריכים להמשיך עם הגבסים עד 6 חודשים לפחות. מצאתי את עצמי בשבועות האחרונים מתבוננת בנעליים ומכינה את עצמי לשלב הזה, וזה מאוד מאכזב שזה מתארך בצורה כזו. פאר כ"כ מאושרת שהיא בלי הגבס , הרגל כ"כ קלה שהיא מחזיקה אותה הרבה באויר. האמבטיות הן פשוט אושר צרוף והמחשבה על חודשיים וחצי לפחות של גבסים פשוט קשה לי. באמת שהתגעגעתי ושחסרה לי התמיכה שלכן, אבל ב"ה שמתי הכל מאחור . בשורות טובות ושבת שלום! עינבל.

באלי23

New member
והנה....

מה שנתן לי כח לעבור את השבוע הקשה הזה.... פאר עם ה"דבורה מיה".

זהבה29

New member
באלי שלום.

זה באמת מאכזב לרצות להתקדם בשלבים ושיהיה יותר קל. כל הכבוד שקיבלתם את ההחלטה הכי טובה לפאר . צריך הרבה תקווה וכח וגם את התקופה הזו תעברו תגיעו לניתוח ולנעליים ההפוכות. איזה ניתוח היא צריכה לעבור? זהבה.

באלי23

New member
הניתוח..

לא הסבירו לנו עדיין מה בדיוק עושים, אני רק יודעת שצריך לשחרר את העקב כי החיתוך של הגיד לא הביא תוצאות. אשמח לשמוע אם למישהי יש מושג על כך.

אנגלה3

New member
עינבל שלום

היה לי עצוב לקרוא את העדכון, אבל אני בטוחה מעל לכל ספק כי פאר בידיים טובות (שלכם
) ואתם תעשו את מה שהכי טוב ונכון בשבילה. היא ממש מקסימה והתמונות הורסות חבל"ז
. למדתי עם הזמן שאנחנו כהורים צריכים הרבה הרבה הרבה כח, סבלנות וסובלנות (להזכירך יש לי ילד בן 10.5 וילד בן חצי שנה), והעניין הכי יפה זה שאנחנו מקבלים את זה מבורא עולם בכמויות כשמדובר בילדים שלנו
אז את תתפלאי לגלות שיש לך יותר כוחות ממה שחשבת להתמודד עם התקופה הזו
. בהצלחה בהמשך ותעדכני

אירנה ק

New member
שלום, עינבל !

גם לבת שלי הניתוח הראשון לא נתן תוצאות ועשינו עוד ניתוח בגיל 6 חודשים. היה לנו חלון הזדמנויות של 3 שבועות שבהם היא היתה בשעות היום בלי נעליים עד לניתוח השני, אז ניצלתי את הזמן כדי לעזור לה וללמד אותה להתהפך. הלכנו למישהיא באופן פרטי והיא לימדה אותי איך ללמד את הקטנטונת שלי להתהפך מהגב לבטן ובחזרה. זה נתן לה פוש חזק בהתפתחות. תהיו חזקים כי אנחנו פשוט חייבים למען הקטנים שלנו שתלוים בנו.
. מאיושה שולחת לך ולפאר המקסימה נשיקות.

יו, היא מדהימה, באמת!!!

גם אנחנו היינו עם גבסים עד גיל שנה ולאחר מכן, סדים, אני יודעת היום בדיעבד שהכל היה בשבילו, בתקווה שהכל יהיה בסדר, והוא, לא זוכרת כלום!!!! זה קשה אבל זה זמן שעובר וקצת סבלנות הכל יעבור, גם אם הבשורות קשות, מבטיחה שאחרי "הבום" הבשורה הקשה, מחר יהיה קל יותר תרגישו טוב אורית

תמונות מ ש ג ע ו ת

והשם שלה מופלא. כל עכבה לטובה. זה ממש כך. זה באמת קשה לצפות למשהו ולהכין את עצמך ואז לגלות שהתוכנית לא תתממש באופן המתוכנן. חיבוקים גדולים לשתיכן. עידית

באלי23

New member
רק עכשיו ראיתי את התגובות...

תודה לכולן על החיזוקים. זה באמת קצת יותר קל עכשיו שהתרגלנו לרעיון. אין ספק שאנחנו צריכים להיות חזקים בשבילה. שוב תודה לכולן.. אין כמוכם
עינבל.

למעלה