שבת שלום לכולם :) עוד שבוע נגמר ואפשר לישון עד מאוחר!!! בעצם כבר מלא זמן אין לכם בית ספר אה?!?!?
י יפתי המשרשר האדיר New member 10/11/07 #1 שבת שלום לכולם עוד שבוע נגמר ואפשר לישון עד מאוחר!!! בעצם כבר מלא זמן אין לכם בית ספר אה?!?!?
פ פרה של שוקולד New member 10/11/07 #3 כן../images/Emo7.gif שבת שלום גם לך...וכמה שזה נשמע חנוני....זה מבאסס!!!עוד פחות מחודש יש לי בגרות וכנראה לא יגישו בגלל השביתות...לא מרוויחים מזה..רק מפסידים...אז למה עושים את זה בכלל
כן../images/Emo7.gif שבת שלום גם לך...וכמה שזה נשמע חנוני....זה מבאסס!!!עוד פחות מחודש יש לי בגרות וכנראה לא יגישו בגלל השביתות...לא מרוויחים מזה..רק מפסידים...אז למה עושים את זה בכלל
ט טלוש ה מ ל כ ה New member 10/11/07 #4 שבת - שלום לכם וואי ,שישי קרייר , אבל נחמד! שיהיה לכולנו לילה חמים וטוב! . .
פ פרה של שוקולד New member 10/11/07 #5 נורא קר....אבל תפוז דאגו לי אני אמורה לקבל כירבולית ונעלי בית מתפוז חח....אחלה הטבות למנהלים חחח...לא יודעת כמה אשתמש בזה אבל עדין...נותנים לא תקח?
נורא קר....אבל תפוז דאגו לי אני אמורה לקבל כירבולית ונעלי בית מתפוז חח....אחלה הטבות למנהלים חחח...לא יודעת כמה אשתמש בזה אבל עדין...נותנים לא תקח?