שבת שלום לכולם

glitter8

New member
שבת שלום לכולם

מה שלומכם? איך היה השבוע? מה התכניות לסופ"ש? אז מה אמרנו ..מתי המפגש?

handlessman

New member
אה את בודקת אותנו?

הוא ב-9 ל-12... בכל אופן אני עם דודי, לדעתי עדיף לדחות אותו קצת... לא לשנות, להשאיר הכל באותו קונספט באותה שעה, רק להזיז את התאריך קדימה.

romens

New member
לי אין בעיה... אבל עדיף שכבר........

נחליט על תאריך סופי לא? ועל מקום סופי וכו' סתם דעתי האישית...=]

handlessman

New member
מקום סופי יש...

אלא אם כן אתה מתכוון להקפדתו של משה על כשרות... בכל אופן, אם למישהו יש מקום אחר להציע שידבר עם המארגנות... לפי דעתי, הבעיה הגדולה היא התאריך... שכל אחד יגיד כמה אופציות לימים / תקופות שהוא יכול ונראה מה חופף לכמה שיתר אנשים... ושנעשה את זה מהר כדי שהמפגש לא יידחה יותר מדי.

sarita4

New member
שבוע טוב לכולם

תאריך ומקום המפגש לא השתנו הכל נקבע כבר עם בעלי המסעדה ושינוי המקום לא התבצע לאחר שיחה עם משה שהוא לא יגיע למפגש מסיבות אישיות ואין טעם לשנות את התראיך כי לא נמצא תאריך שמתאים לכולם התאריך נקבע מכיון שזהו חופש וכולם יוכלו להגיע לכן המפגש הוא ב9/12 בשעה 20:30 במסעדת "אוליב"

alti26

New member
איך שבא לכן

אני לא אהיה אך ענבל ההימור שלי עדיין בזכרונך שרית בילוי נעים במפגש המתרחש שלך

handlessman

New member
סבבה...

רק שתדעו מראש - אני הולך להיות מסטול לגמרי כי יום לפני אני חוזר מהטיול חנוכה, די מאוחר בלילה, ואני אצטרך בטח להשלים כל כך הרבה שעות שינה שאני כנראה לא אצליח להשלים את כולן עד שעת המפגש... רק מזהיר מראש...

glitter8

New member
שבוע טוב לכולם

חזרתי אחרי סופ"ש בחיפה, וראיתי את הדיון- גם אני לא בעד לשנות- ואי אפשר לעשות מישאל עם בנושא- לכל אחד יש יום אחר מועדף, קבענו תאריך- מי שיכול- יבוא ומי שלא - לא - אם נראה שהרבה לא יכולים-נחשוב על תאריך אחר- ועמרי- אנחנו רגילים לזה שאתה מסטול תמידית , כך שאין בעיה עם זה... ניפגש בקרוב

למעלה