שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

היי מה המצב קצת נעלמתי אבל אני תמיד חושבת עליכם ספרו לי מה חדש איתכן בננות????? הייתי בהופעה של שלומי בקונגרסים היה סוףף הדרך מזל שיש לי דוד שהוא בצבא זו היתה הופעה לאנשי קבע משהו כזה היה כייף מאוד

nina41

New member
ברוך שובך לפורום.....

רק אני תוהה : אם סיפרת לי שאת בקשר עם שלומי איך זה שאת מודה על כך שיש לך דוד שהוא איש צבא קבע ולכן גם הלכת להופעה של שלומי שבת?!!. אבל .... שטויות שיהיה. שיהיה לך שבת שלום וחג שמח. מאיה -nina41

למאיה

חמודה כן אני בקשר איתו ומה הקשר לזה בכלל לא הבנתי אותך חמודה אין לי שום אינטרס לשקר... אמרתי שמזל כי כל המשפחה הלכנו ביחד למופע הזה והיה ממש כייף

nina41

New member
שמחה בשבילך שהלכת להופעה ושאת בקשר איתו

מאחלת לך שתהני מעוד המון הופעות ומהקשר שלך איתו חג שמח מאיה - nina41

orianush

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

איזה יופי ספרי לנו קצת יותר על ההופעה אני שמחה שאת עוד איתנו

שבוע טוב

אוריאן האמת שמה שיש לי לספר זה שהיה מאוד שמח התחלה אף אחד לא קם לירקוד ואז שלומי אמר שהוא לא רגיל להופיע שכולם יושבים אז כולם קמו ורקדו ... דרך אגב מאיה תפסיק לתקוף כאן אנשים זה ממש לא נעיים אנשים יפסיקו להיכנס לפורום בגללך

nina41

New member
זהו שאני ממש לא תקפתי אותך ולא תוקפת אף אחד

את זה את אומרת , אני רק תהיתי באשר לכל מה שסיפרת לי אז..... זוכרת? ואם לא נאה לך אל תיכנסי לפורום כאן , להחפיש סתם אנשים בדבריי קזב זה ממש לא יפה ובטח לא טורם לפורום הזה אמרתי סך הכל את דעתי זה שלא נאה לך ליקרוא את דעתי זו בעיה אחרת אבל אל תאמרי דבריי שקר שאני תוקפת אנשים ושלא נעים לך להכנס לפורום הזה. שבוע טוב וחג שמח לך ולכולם מאיה -nina41

חחחח

חמודה שלי אני לא שואלת אותך עם להיכנס או לא אני כאן לא ביגללך אני כאן בגלל אדם נפלא וזה לא את וכן את תוקפת כאן המון תסתכלי בכל היסטורית ההודעות

nina41

New member
אמרת שלא נעים לך להיות כאן אז עניתי לך בהתאם

שאל תיהי במקום שלא נעים לך להיות בו. ואני שוב אומרת לך למרות שאני לא נוהגת לרדת לרמות כאלו של סיכסוכים מיותרים או אי נעימויות כאלו ואחרות, לא תקפתי אותך אלא אמרתי את דעתי ברבים , זה מותר לי ולכל אחד לומר את דעתו ומעכשיו והלאה אני מאוד מבקשת ממך אם לא אכפת לך אל תכתבי או תגיבי לתגובות שלי. כי באמת חבל לי מאוד לבזבז על אנשים כמוך את זמני. את לא היחידה שנמצאת כאן בפורום הזה בגלל אותו אדם אלא שכולנו נמצאים/ות כאן לשם אותה מטרה , אל תחשבי שרק את וכמו שלך מותר לומר מה את חושבת גם לי מותר. מאחלת לך רק טוב מאיה- nina41

g o l d a 6

New member
מאיה תגידי מה שאת חושבת אל תתיחסי אליה

אנשים פה לא מבינים שמותר לכל אחד לומר את דעתו בכל הקשור לפורום? אני לא מבינה את זה ?! חופשי אחותי תגידי ואני מכירה גם את ההודעות שלך שאני קוראת אותן ואת מפרגנת ומתוקה לדעתי, המשיכי כך. נדבר במסרים , מגליתוש.

למעלה