שבת שלום לכולם!
לפני הכל אני אשלים פערים , אז... לדובדבנית ונתנות - כל הכבוד על הביקורות הטובות. לג'סיקה- רפואה שלמה לאחותך, המון כח ובריאות. לשחר החתיך ההורס-
המונמונמונמונמונמונמון מזל טוב ליומולדת , ושתזכו להרבה אושר נחת והכי הכי חשוב בריאות. ולמאיוש המתוקה- שתרגיש טוב, ולגבי הטוסיק שמעתי שקורנפלור עוזר מאוד להרגיע את המקום. השבוע שעבר ממש הרס אותי. בלי שום סימנים מקדימים בתוך דקות פאר התחילה להקיא לשלשל בכמויות ואז הגיע החום הגבוה, שהביא אותנו ביום חמישי שעבר בלילה למיון, ומשם לאשפוז במחלקת ילדים עד יום שלישי. זה היה פשוט מתסכל. קשה מאוד למצוא אצל פאר ורידים לעירוי נוזלים ואנטיביוטיקה.והיה מאוד קשה לשטוף לה כשברגל אחת גבס וברגל השניה עירוי. בגלל היציאות החומציות הרבות נגרמה לפאר כוויה ענקית, ( ממש כאילו נשפכו מים רותחים), אז מרחנו דרמקומבין, והשתדלנו להשאיר כמה שיותר מאוורר. בינתיים הרופא המליץ לעבור למטרנה צמחית, ולתזונה עוצרת. כשהגענו הביתה פאר התחילה לחזור לעצמה( וגם אני), מאוד קשה להחלים במקום שרווי בכ"כ הרבה מחלות וחיידקים. ( ועדיף שאני לא אוסיף מילים על המחלקה- רק אציין שאחרי חמישה ימים שם גם אני נהייתי חולה). סופסוף אתמול סיימתי את כל עבודות הבית והכביסות שהצטברו להן במהלך הימים האלו, וכל סימן לסיוט הזה נעלם. כל הזמן בבי"ח חשבתי מה גרם לזה? מה עשיתי או לא עשיתי? , והאחות שם אמרה לי גם אם תשמרי עליה כל הזמן בצמר גפן ,זה יבוא. ככה ילד מתפתח ומתחסן. המון נשיבוקים לכולם , ובאמת באמת התגעגעתי אליכן. מחר אעדכן לגבי הביקור אצל ד"ר בור. תיכף תפוז ישלחו לי דו"ח על האורך של ההודעה.... אז שבת שלום לכולם!
לפני הכל אני אשלים פערים , אז... לדובדבנית ונתנות - כל הכבוד על הביקורות הטובות. לג'סיקה- רפואה שלמה לאחותך, המון כח ובריאות. לשחר החתיך ההורס-