שבת שלום לכולם

סער ג1

New member
שבת שלום לכולם

אז באווירה קצת עצובה בגלל הפיגוע הרצחני והמתועב אתמול, כמובן, אנחנו יוצאים לסוף השבוע. לפי התחזית, אגב, הוא צפוי להיות שרבי, עם טמפ' גבוהות למדי. יש תכנונים? אולי סופסוף לנצל את מזג האוויר ולקפוץ לראות מה קורה בים אחרי הסופה שהייתה כאן, או להישאר בבית עם ספר טוב? (אגב, אצל הרבה יכול להיות שזה יהיה ספר של בני גורן... לפחות במקרה שלי. טוב, ככה זה שיש מבחן במתמטיקה על הראש). שבת שלום

amit678

New member
למזלי אני עברתי את המבחן במתמטיקה לפני שבוע..

טוב את האמת אחרי איך שהלך לי במבחן אולי זה לא למזלי אבל אני הולכת לבלות את השבת שלי בשינה ובים והכי חשוב- בלי צילו הארור של בני גורן
ואו תחשבו שנייה איך זה להיות בני גורן... מצד אחד, מכירים את זה שאתה עושה גוגלינג על השם שלך? אז אצלו זה כזה 'מועדון שונאי בני גורן', 'בני גורן הרס לי את הילדות' ועוד הרבה כאלה... זה ממש מדכא לראות שכ"כ הרבה אנשים שונאים אותך
אבל מצד שני...הוא ממש יודע לפתור כל תרגיל ותרגיל בספרי מתמטיקה המעצבנים האלה...כולל את כל הכוכביות... מעניין מאיזה ספר בני גורן למד מתמטיקה... טוב חפרתי בטירוף
(ובחזרה לנושא של השרשור הזה) שיהיה לכם אחלה סופשבוע

מיכל163

New member
אני דווקא נאלצתי ועדיין נאלצת

להתמודד עם היסטוריה:( אללה מחר מבחן ומסיימים עם זה...עד לפעם הבאה...ואז מתכונת..ואז בגרות...אוף אין לי כוח.

למעלה