שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

השבוע ערבה ביתי היתה צריכה תמונה משפחתית ועיינתי בתמונות במחשב וחיפשתי תמונה עדכנית ביותר במיוחד כי ערבה בקשה תמונה משפחתית שגם יעלה בתוכה מסע החיפוש קרע אותי לגזרים לראות את יעלה בכל תמונה הרס אותי היו תמונות שיעלה הייתה נראת כאילו אומרת לי משהו בעיניה המבטים שהיא שידרה בתמונות הבטן מתהפכת לי האם גם לכם זה קרה ? פתאום שוב לא להאמין שיעלה לא פה איתנו כואב כואב איריס

eaz1514

New member
איריס, חפשי חודש אחורה בפורום

כתבתי כאן על קולג' שהכנו לחמי לרגל יום הולדתו ה-80 לפני שבועיים. זה היה רעיון של הבן ולא יכולתי לסרב אבל זה הכרחי אותי לעבור על כ-20 אלבומים שעד היום במשך 5 שנים לא נגעתי בהם. לצד הכאב מצאתי את עצמי נהנית מכל פיסת זיכרון נשכחת ואני כל כך שמחה שכאמא צעירה צילמתי כל רגע את הילדים כך שיש לי המון המון זכרונות טובים. הקולג' יצא מאוד יפה, העליתי אותו לא מזמן לפורום וחמי אמר שזו הייתה המתנה הכי יפה שהוא קבל. אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
../images/Emo24.gif

לא קרה לי שהרגשתי שהיא אמרה לי משהו בעיניים כשהבטתי בתמונות. אבל אני כן מרגישה, בכל פעם שאני מדפדפת בתמונות, רצון עז במיוחד לאסוף אותה אלי ולחבק
מה את מרגישה שהיא אומרת לך בתמונות? גם בני המשפחה האחרים מרגישים כך? את מרגישה שהיא ידעה שהיא הולכת להפרד מכם?

בדיוק כך היא נפרדת

גם אותה ההרגשה להרים אותה בידיים ולחבק אותה חזק שלא תעלם יותר שתשאר לעד גם לקלאודיו היה קשה גם הוא הרגיש שהיא מעבירה מסרים זה פשוט קורע איריס

למעלה