שבת שלום לכולם.

שבת שלום לכולם.

כפי שכבר הבנתם בעבר.. נחשפתי לסוד ולחשיבה החיובית אך לגבי איך לבקש משהו איני יודעת איך עושים זאת ואיך להתמיד בזה. אני מעשנת כמעט שנה וברצוני להפסיק.הבעיה היא כמו שאמרתי שאיני יודעת איך לבקש את זה ומה לעשות בעקבות זאת ואיך להתמיד בזה.. אם מישהו יוכל לעזור לי מאוד אשמח.

mirijoy

New member
פשוט כל כך

מחליטים החלטה פנימית נחושה, ללא תירוצים ללא צידוקים!!!!!!!!!!!!! פשוט מפסיים! זורקים את הסגריות ודי!!! אנחנו שלוש חברות, אחת עישנה המון שנים שלוש קופסאות ביום. ביושבנו ככה על כוס קפה, איזה יום, פתאום אמרה המעשנת: "אני והסיגריה-חד הם... הסיגריה היא פשוט שלוחה שלי, חלק ממני...אני כל כך אוהבת לעשן..." חברתנו המשותפת אמרה בפשטות: "באמת תירוץ מצויין להמשיך לעשן"... כל אחת מאיתנו הגיבה אחרת... אני פרצתי בצחוק מטורף וחסר רסן ...המעשנת נדהמה, פקחה עיניים לרווחה, קמה בפתאומיות, חטפה את הסיגריות מהשולחן, קרעה אותן לחתיכות, פיזרה בגינה ואמרה:" זהו! גמרתי איתן". מאז כבר 9 חודשים אינה מעשנת. מלבד זה, שווה לקרוא את הספר של אלן קאר להפסקת עישון.

שלום ליאתושקי

ישנן מגוון דרכים להפסיק לעשן אני קניתי לחברה שלי את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן". היא עישנה כל הזמן שהיא קראה את הספר. ברגע שסיימה- לא נגעה בהן יותר. הדרך הנוספת היא קצת אחרת. זה שימוש במוח שלך. המוח יעשה הכל כדי להימנע מכאב. וינוע לעבר חתירת עונג. הבעיה היא שהמוח שלך כרגע מקשר עונג לסיגריה וכאב להפסקת העישון. מה לעשות? מה המחיר שתשלמי בעוד 5- 20- 50 שנה על העישון? מבחינת דימוי עצמי? הערכה עצמית? ביטחוןעצמי? וכן הלאה. התרגיל הזה נועד לגרום לך להמחיש לעצמך ממש את המחיר של הכאב העצום והדרסטי שיקרה אם תמשיכי לעשן. אחר כך, עלייך לשבת ולהבין עם עצמך מהם היתרונות שתקבלי בלהפסיק לעשן- כוח רצון חזק יותר, שיניים לבנות, בריאות, מה שזה לא יהיה. כל הטכניקה עד עכשיו נועדה לגרום לך להשיג תנופה! "למה" שיהיה מספיק חזק כדי לגרום לך להחליט לעשות את השינוי ע-כ-ש-י-ו. השלב הבא, דורש נחישות. ללכת ולקנות המון המון המון המון המון סיגריות. לעשן אותם בשרשרת בלי הפסקה. ואז... ברגע שהמוח שלך יצרח עלייך "את לא יכולה להכניס לתוכי עוד סיגרה אחת!!! ניצחת, עם המוח שלך. בלי מאבקים. פשוט כי לא תוכלי לשאת יותר את הרעיון של לעשו. השלב הבא יהיה לשבת עם עצמך ולהבין מה שירתה אצלך הסיגריה- רוגע (נשימה עמוקה), חברה טובה, מה? ופשוט למצוא לעצמך חלופה מחזקת ומתאימה. בהצלחה!

קצת מאוחר אבל עדיף עכשיו מאשר

לעולם לא:) מגע הקסם.. תודה רבה לך על העצה.. לא יודעת איך לא שמתי לב שהגיעה תגובה חדשה אבל עברתי עכשיו על הפורום ושמתי לב.. בכל מקרה תודה רבה לך.. מקווה שזה יעזור.. שבוע טוב! ד"א זה כל כך נכון שברגע שאתה נותן מעצמך החיים נותנים לך פי שתיים והחיים שלך שמחים:)

למעלה