שבת שלום לכולם!

NATALAI

New member
שבת שלום לכולם!

שלום!
אני מנותח אצל דר אבינוח כבר חודשיים בחצי.
עד עכשיו לא הרגשתי שום הגבלה לאחר סגירה ראשונה של 5 סגירה שניה עוד 2 וגם ב7 כאילו כלום.
ביום חמישי האחרון סגרתי עוד 2 ל9 ועכשיו אני מרגישה הגבלה.
רציתי לשאול האם יש סיבה מסויימת שאני צריכה לסגור כל כך הרבה בשביל להרגיש הגבלה? והאם זה תקין?
תודה לכל העונים :)
נטלי

קוביd1

New member
שבוע טוב

כל אחד מרגיש את ההגבלה ברמת סגירה אחרת ,וזה תקין בהחלט ,מה שלא תקין לפי מיטב הבנתי שברמות כאלה סוגרים ב2 CC במכה אחת ,אני מקווה שלא תצטרכי לסגור יותר ואם כן אז בחצאים או ברבעים ,שלא יהיה מצב שלא תוכלי לאכול או יותר גרוע שלא תוכלי לשתות
בהצלחה בירידה במשקל
אשמח באם תעדכני אותנו מה קורה איתך

קובי

NATALAI

New member
תודה קובי!

אני כרגע יכולה לאכול ולשתות..
אבל אם אצטרך עוד ברור שזה יהיה יותר בהדרגה כי אני כבר מרגישה הגבלה.
לימדו אותי בפורום שצריך סבלנות.. אבל אין לי כל כך..

אופירA

New member
מנהל
מי שישלם את המחיר של חוסר הסבלנות

הוא בעיקר את.
וגם קצת אני, כי יש לי צער מכל הדברים שקורים לאנשים בגלל חוסר הסבלנות שלהם.

הבחנתי בתופעה שמי שסוגר בקיצוניות בבת אחת, מסתכן יותר במצבי רוח של הטבעת וחוסר יציבות שלה, מאשר מי שמתנהג כמו בוק, ואפילו שאין לו מספיק הגבלה סוגר בקצב הדרגתי והארמוני. הטבעת גומלת לו בהתנהגות הארמונית.

ממליצה לך מכל הלב להתייעץ לפני הסגירה הבאה עם בעלי הניסיון (ולא עם הצוות של ד"ר אבינוח!), כדי שלא תצטרכי ללמוד כל מיני דברים לא נחמדים על בשרך. אנשים רבים כבר למדו זאת בשבילך, ואינך חייבת להסתכן. הבחירה היא שלך.

esti531

New member
שלום

אם יש משהו שאני שמתי לב אליו זה שזה לחלוטין אינדבידואלי מה שקורה לכל אחד . גם אני סגורה 9 ורק אחרי זה התחלתי לרדת.

קוביd1

New member
סגירה אינדוידואלית

ידוע שכל אחד מרגיש הגבלה במידה אחרת של סגירה ,יש כאלה בטבעת השוודית שמרגישים הגבלה בסגירה של 6 CC י יש כאלה שסגירה של 9CC בקושי מזיזה להם
קובי

למעלה