שבת שלום לכולם

נועה בת

New member
שבת שלום לכולם

קופצת לביקור לראות מה חדש , ויש בעיות פה.. אני רואה אז ראשית - החלמה מהירה לכולם , והרבה כוחות לטיפולים !! גם אני ניכנסת לחורף ולסדרות של טיפולים .. אוףף ... אבל משהו אחר בעצם רציתי לספר לכם . משהו מעצבן ומרתיח לי את הדם . היום הקראתי לילד שלי ספר "פו הולך לרופא" , ספר הוצאת וולט דיסני, נחשב חומד של סידרה . רק מה כתוב שם, שאם פה לא יקבל זריקה הוא יחלה בעצבת וזאבת. אז עצבת זה טימטום כשלעצמו - אבל זאבת ?????????????? מה המתרגמת כזו חמורה שלא הבינה מה תירגמה ??? ולהן ציטוטים " עצבת וזאבת לחש פו.. כמה נורא... " זה יכאב רק לרגע ואז אני לא אדבק בעצבת וזאבת" (על הזריקה) וכול זה כי כאבה לו הבטן .......... ראיתם מה מלמדים את הילדים היום ?????? ברור שהספר בזה הרגע עף דרך החלון, שהילד שלי לא ילמד שהוא ידבק במחלה של אמא אם כואבת לו הבטן . והמתרגמת הכישרונית לא בדקה הגיברת את משמעות המילים. פשוט דפוקה. ואני רותחת . ואידיוט מי שהפיץ ולא בדק אחריה מה תורגם .

champ

New member
במקום לזרוק - תפני להוצאה לאור!!!

זאת באמת חוצפה!

champ

New member
פו הולך לרופא....

זאת הכריכה... ובקישור המצורף תוכלי למצוא את פרטי המתרגמת וההוצאה...

gaia20

New member
נועה, אני גם חושבת

שצריך לפנות להוצאה לאור, לברר את העניין הזה!!

1ט ל י

New member
זוועתי!!!

המתרגמת המטומטמת, חיפשה חרוז לעצבת. מאחר והיא לא יודעת לחשוב, צריך לזרוק אותה לרחוב. לכתוב חרוזים זה קל, מי שכר אותה בכלל??? קצת בוטה, אבל מעביר את המסר. למצוא חרוזים זה לא בעייה. היא הייתה צריכה להשתמש במחלה שלא קיימת. מה זו הטיפשות הזו???

champ

New member
חרוז?! היא יכלה לכתוב צרבת!

כחרוז לעצבת....... אבל כשאין שכל אין דאגות!

אפילו...

שאין לי זאבת , גם לדעתי זו ממש חוצפה להדביק ככה את זה בסיפור ילדים!!!

ל3

New member
לנועה היקרה

אני המומה. באמת עצוב שזה מה שנותנים לילדים לקרוא וכנראה שעדיין לא נתפס לכל אותם " מחנכים" שהחינוך מתחיל מילדות. לפי דעתי יש לכתוב מכתב נוקב להוצאה לאור שהועליה בטובה לפרסם את הספר המגוחך הזה ושהם ינקטו בצעדים שצריכים להינקט. באשר למתרגמת, ספק אם היא בכלל למדה מתורגמנות ואם כן אז פה צריכה להיות סופה של הקריירה שלה. חבל! ודרך אגב, אני שמחה לראות אותך שוב ומקוה לראות אותך יותר פה

שאנל

New member
היי

הרבה זמן לא הינו פה בכדי לשרשר האחת לשניה... נראה לי שהמתרגמת לא באמת ידעה מה היא כותבת ופניה אליהם יכולה לעזור (אני ישתמש בקישור שנתן לפלנד וישלח להם מייל ובכדי להעצים את הפניה זה יעזור עם עוד כמה מהפורום ישלחו מסר...). מבינה את הקושי שלך, ולפי מה שכתבת את גם בתקופה רגישה מהבחינה הרפואית. והבן שלך... אוהב אותך... ואת המסר הנכון לגבי מצבך הבריאותי, הוא מקבל ממך ולא משום מתרגמת/עורכת ספרותית. אל תדאגי, אל תתעצבי, תתרכזי בטיפול שלך. מתגעגעת...

champ

New member
../images/Emo123.gif מי נתן את הקישור ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

וגם אני חושב שזה יכול לעזור אם כולם יישלחו להם תלונות במייל... צ´מפ.

שאנל

New member
סליחה ../images/Emo52.gif

אתה נתת את הקישור. צ´מפ היחיד! אני התבלבלתי.... כזו אני... מרחפת. תודה על הקישור

שאנל

New member
פניתי אליהם

זו לשון התגובה שקיבלתי: פנייתך המיוחדת הועברה לטיפולו של אייל דדוש מ"ראש אחד" המוציאים לאור של ספרי דיסני בעוד שהוצאת ידיעות היא המפיצה ולכן אין לי אפשרות להגיב לגבי החלטות מערכתיות של תרגום.

שאנל

New member
דיווח מהשטח

אייל שלח לי את התגובה הבאה: "קיבלתי את פנייתך, צר לי על התחושה הלא נוחה שקיבלת בעת קריאתך את הספר עם בנך, בברור שנעשה עם מתרגמת הספר, כפי שציינת, ללא כוונה לפגוע השתמשה המתרגמת בחרוז "עצבת וזאבת" כבילבול האותיות/מילים "חצבת וצהבת" ע"פ הבנתו של פו הדב. כיוון שאלו מילים שנאמרו ע"י פו הדב כטעות בהבנת המילים "חצבת וצהבת" שנאמרו ע"י כריסטופר רובין, אין להם בעצם משמעות, המתרגמת יכלה לבחור בכל מילה שהצליל שלה דומה לצרוף המילים "חצבת וצהבת" כאשר כמובן היא שומרת על תרגום נאמן. בכל אופן, כיוון שמטרתנו היא ליצור מוצרים שמענגים את זמן האיכות של ההורה עם ילדו, ובשום צורה שהיא להגיע לאי נעימות, נשמח לתקן מילה זו במהדורה הקרובה של הספר" ובא לציון גואל

champ

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לך שאנל! ../images/Emo127.gif

אני שמח לראות שיש עם מי לדבר.....

ל3

New member
נהדר על היוזמה

אין ספק שעשית את הדבר הנכון. ישר כוח.

gaia20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

נועה בת

New member
שלום לכנופיה ../images/Emo24.gif

לא הספקתי להגיב מאז והינה אני רואה שמישהי תפסה יוזמה מהירה אחלה ממש ואני שמחה , כי זה נוגע לכולנו אעפ"כ אני חייבת לציין שהתשובה שלהם לחלוטין לא מספקת אותי . טוב , אולי אני מצפה ליותר מידי ... ממש שמחה לראות שזה הפריע לכולם כי בעלי חשב שאני מגזימה בכעס, לך תסביר כמה שזה מרתיח שטות שכזו . חיבוק ואהבה לכולם

נועה בת

New member
שאנל ושירי ../images/Emo25.gif

שמחה לראות שזוכרים אותי פה, אתן מוזמנות לכתוב לפרטי , לא תמיד אני ליד המחשב אבל משתדלת . הטיפולים שלי לא טרגדיה, התרגלתי חוגגת 10 שנים איתם . זה מה יש. ולא נורא ישנם צרות גדולות יותר ........ אשתדל לבקר יותר (שלא תשכחו אותי )

למעלה