שבת שלום לכולם

כוכב4

New member
שבת שלום לכולם

שבת שלום ןבוקר טוב לכולם . הנה עוד כמה משפטים שיתכן וכבר כתבו אותם בפורום אבל תמיד זה נחמד לקרוא אותם שוב. קה טה ויז´יטה אל דיו - שאלוהים ישמור עליך. חברס בואנוס - שמועות טובות פשה קומרמוס - כשמדברים על מוות - המשפט מרחיק. קורסון פרטו - אדם עם כוונות רעות בוקה סוזיאה - אדם שמנבל פיו פוסי פור נו פיס - היתה סבתא זקנה בשכונה שגרה בצריף לפני צאתה את הבית היתה מתכופפת מתחת למיטה ואומרת פיס לחתולים - פירושו מה שבטוח בטוח. דמנדס דה פאלו - שאלות חסרות הגיון ומרגיזות. זהו בינתיים בת דודתי שולחת לי את מה שלצערי אני שוכחת . הפורום עוזר לי וגורם לי לשמחה וכייף מאחר ובסביבה שאני גרה אני לא שומעת את השפה . ישר כח לכל העוסקים בענין. רציתי מאד לבוא לפגישתכם אך איני יכולה בגלל שמחה משפחתית באותו היום.

אסתרילו

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifפור סי פור נו -מה שבטוח....

יופי של משפטים. אצלנו "פור סי פור נו" נאמר על מה שבטוח- בטוח. לא הבנתי את דמנדס דה פאלו - האם פאלו הכוונה למקל? יעני "בקשות קרש?"

כוכב4

New member
תשובה לשאלה

פאלו למעשה זה מקל אבל לדעתי במשפט זה מתאים יותר לקרש .

פיפיטה

New member
תבשילים = קומידה ?

קומידה זה אוכל??? בזמן האחרון כדי לגוון אני מבשלת מאכלים שאתם ממליצים ובמיוחד שהם לא מסובכים, אז הקציצות כפי שאמרתי נחטפו, באמצע השבוע הילדים ובשבת אורחים. המג´דרה טעים טעים וקליל. אז............ אם יש לכם עוד מתכונים כאלה אז קדימה שתפו אותי תודה מראש

שבת שלום אי בואנה וינידה כוכב ../images/Emo41.gif

מאלבנטי אוי טאדרה אי אטרון פוקו ממביניר אונה אמיגה אי ומוס אאיר אקמינר און פוקו. אביאל קואלו אז אסטו? אל התענינות דספרד טקיריאס פואיר דמוזוטרוס הספרד חנום? אי אנברדה כאס מוי ארמוזה ארץ(אך אומרים ארץ?) ספרד לגרסיה
...

Sarika

New member
שבת שלום רוזה,טאולבידאטס ../images/Emo118.gif

לוס בילביליקוס
נדמה לי שארץ אומרים - סיבדאדד.

avielss

New member
נו ...קה נו מוס טרייגה אל דיו

אמא אוטרו פספורטו נו אזה דניו... ארץ=פאיז

אביאל בן... אקי בן .אקי......./images/Emo124.gif

מירה פשה, דייה דצו´גבס כואנדו ויינס אל הרונדיבו אין קניון הזהב, יי אונה טורקנה דאנדה כמורס טו, כקרה ויניר על מיפגש אוי או אמנינה ואנטרר אל פורום יה לדישי כאנטרה אז מוי גרסיוזה אי מוי צ´יקה היידה פואסר כטפלזה אטי,סי אז קוזה ומוס אלבנטאר אונה קופה אין אל קניון
סקריבי מה...

Sarika

New member
יש לי,יש לי, עוד...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

שאקאס ילאדאס=בדיחות קרות,הכוונה - הומור שחור. פטאטה בואידה=תפו"א מבושל, הכוונה - איטי/ת. מסאמיטיו מושקה אל מאויו=יש לי זבוב בראש, הכוונה - משהו מציק לי. פראסה און צ´ופלט=דומה לצפצפה, הכוונה - רזה מאד מאד.

RORGAD

New member
בואנאס נוצ´ס אי סמאנאדה בואנה א

טודוס, מאס פאלאבראס, אל דיפ דה לה מאר, זה מתי שמישהו מדבר על צרה שתלך ללב ים. לה קה סה יבו אל ספאטו דה אל גוארקו - אימי ז"ל היתה אומרת את זה לאדם שהוא מפולפל. אל גוארקו קה סה לו יבה - אסטו דיגו אל ג´וחה קה טנגו אן מי קאזה. שהשד יקח אותו. אל דיו קה גואדרה - שאלוהים ישמור. גואדראדו דה איינאראח - בלי עין הרע. ויש עוד ואני חושבת שהרבה מהם רותיקה שלנו שהיא עושה מלאכתה קודש שבלעדיה הפורום הזה לא היה קיים כבר הכניסה לקובץ.

למעלה