שבת שלום לכולם

אביבית28

New member
שבת שלום לכולם

אני לא כותבת מהבית כי בעלי עלול וכמעט תפס אותי. לא רוצה לשתף אותו. אם אני יתרגז בשבת מבטיחה להראות לו את התגובות.

אביבית, שתיהיה גם לך שבת שלום

ובקשר לזה שאת לא רוצה לשתף את בעלך אני רוצה לספר לך משהו. אני מספרת הככככללללל לבעלי
כל מה שאני חושבת על המשפחה שלו. לא תמיד הוא מסכים איתי והרבה פעמים הוא גם מאשים אותי, לא בגלל שהוא חושב שאני באמת אשמה, אלא רק מהסיבה הפשוטה שהוא גדל בבית ההוא ובמשפחה ההיא ולפעמים הוא רואה את הדברים מנקודת המבט שלהם. בכל פעם כזאת פתחתי לו את העיניים והבאתי אותו למקום שממנו הוא יכול לראות את הדברים מנקודת המבט שלי, ואני רוצה להגיד לך שהיום הוא כבר לא מתווכח איתי על המשפחה שלו, אלא תומך בי, כיוון שהוא יודע שמנקודת המבט שלי אני צודקת, ומה שהכי חשוב זו נקודת המבט שלי כי הוא ואני זו המשפחה שלנו ולא ההורים שלו והאחיות שלו

שאכן תהיה שבת מקודשת לכולנו../images/Emo24.gif

שנשמע בשורות טובות , אמן. ושלכולנו יהיה שמח ואור בשבת. ממוש יחידתי הרשי לי רק במעט לתקן אותך. ישנם יחסים בין בעל ואישה שבאמת מסותתים על העקרון שכתבת. אבל, היות והמצב כל כך גרוע לא הייתי מייעצת לאביבית לעשות כך (לפחות עד יעבור זעם). כשאנו עצבניים וצועקים - שומעים אותנו. כשאנו רגועים ושלווים - מבינים אותנו. שוש מבחינתה (ומנקודת ראייתי) מחזיקה את המישפחה שלה ממש בשיניים, אף אחת (ובטח לא אני!) הייתה מחזיקה מעמד עם משפחה כזו. אני בטוחה שכולנו היינו מאמצות את אחת השיטות , גירושין לאלתר, ו/או מעבר למדינה אחרת. אסור לנו לפתוח יותר מידי את עניו של הבעל אחרת זה יאבד מהאפקט שלו. תתארי לך את הסיפור : זאב, זאב זוכרת מה קרה שהזאב סוף סוף הגיע? שתהיה לנו שבת שלום אני עפה לאיסוף ואירוח הערב נשיקות ל כולכן/ם (גם עציון , יאללה הרווחת נשיקה)

אולי את צודקת, אבל....

אולי זו הסיבה שהיא מנסה להחזיק את המשפחה בשיניים, כיוון שהיא לבד??? אולי אם בעלה יהיה לצידה ויבין אותה היא לא תיהיה לבד???? אפשר לומר את הדברים לא רק בזמן מריבה או בשעת זעם, החוכמה היא להגיד את הדברים בזמן רוגע ובשקט, אולי אפילו ביציאה של שניים לבית קפה ופשוט לשבת ולדבר על כל מה שמעיק. לנסות להציג את הדברים לא כהאשמה אלא כמשהו שמעיק.

למעלה