שבת שלום לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שבת שלום לכולם

רציתי לשתף אותכם בתוצאות המבחנים שלי ( לא את הכל קיבלתי כבר) . בקורס דיבור אנגלית- 97 כתיבה אנגלית אקדמאית- 95 והנה באה הנפילה הגדולה- בקורס מחזות 72. אני כל כך מתביישת על הציון הזה . מכל שנות לימודיי זה הציון הכי נמוך שלי ועוד במקצוע שאני אוהבת. מהרגע שהיה לי בלאק אאוט במבחן ידעתי שהוא לא הלך לי טוב אבל לא ציפיתי לציון כזה משפיל ( אוי אסף אסף, איפה ה 98? ). ממש
לי. מי יודע מה יהיו שאר הציונים. זהו, ביום שני אני כבר חוזרת ללימודים ועם תוצאה כזו ממש לא בא לי לפתוח את הסימסטר החדש

gaia20

New member
כל הכבוד על הציונים!!../images/Emo45.gif

ותפסיקי עם השטויות של "ציונים משפילים".... את בחורה חכמה וזה מה שהכי חשוב!

vivi49

New member
שירו'ש מיצטרפת לתגובת גאייה.../images/Emo48.gif

כל הכבוד!!

ל3

New member
תודה ויווש'

עניתי לך בהרחבה באימל. שלך תמיד
, שירי

lupland

New member
אני בחיים לא אהייה מחזאי אנגלי

אחותי היקרה שבת שלום. עיני אורו משמחה למיקרא תוצאות אלו.אין בכוחך להעלות על הדעת בת ישראל החסודה והענוגה כמה אושר הבאת לפורום זה עם תוצאות אלו. דיבור באנגלית-97 כל הכבוד.בכנס הבא אני אעלה בפני ההנהלה בקשה למנות אותך כדוברת הרשמית של הארגון.איך זה? כתיבה אנגלית אקדמאית-95 .פנטסטי.ומכאן שאת יכולה לראות את עצמך "כמגוייסת" מעתה והלאה לכל עבודות המחקר שנעשו ע"י מיטב הרופאים בנוגע ללופוס ולא תורגמו עד עתה בשל ריבוי אנשים כמוני שכל האנגלית שלהם מסתכמת ב HOW DO YOU DO KAPARA ALAYCH NESHMA קורס מחזות 72-עאלק.אפשר לחשוב.תעצרי לרגע ובואו נקרא כולנו יחד כמו כיתה א'.ק ו ר ס מ ח ז ו ת. עכשיו בואו נעמיד דברים על דיוקם ונשאל: האם חלומה של שירי הוא להיות שחקנית תאטרון אנגלי? האם שאיפתה של שירי היא להופיע באחד מהתאטראות בברודווי? האם רצונה של שירי הוא להתקרב לבראד פיט ע"י הצגת כישוריה התאטראליים? (התשובה על כך שנויה במחלוקת אז נוותר על שאלה זו ברשותכם) ומכאן יונתי תמתי.התשובה שהגעתי אליה לאחר התעמקות רבה בבעייה היא אחת.ועד כמה שהיא מפתיעה תצטרכי להאמין לי: הבוחנת שלך נסחפה בכך שהיא לרגע שכחה שהיא הבוחנת ונכנסה לתפקיד המכשפה הרעה מאחד מהמחזות.ואת.הנסיכה הקסומה.ספגת את נחת זרועה. כן כן.עד כמה שהדבר נשמע לכם דמיוני ועד כמה שאתם רואים את עצמכם כאנשים משכילים ומפותחים אכן יש במאה ה-21 מכשפות.(ולפני שאחטוף על הראש מכל הפמיניסטיות אוסיף כי גם מכשפים רבים ישנם.את חלקם יכול להיות פגשתם פעם אבל לא זה המקום או הנושא הנתון להרגע).בכל אופן יקירתי.אין לנו כולנו ספק כי לולי המכשפה היית מקבלת 98. וחוץ מזה.כולנו יודעים שאת שחקנית מוכשרת ואם יפול לידייך טקסט מתוך "המלך ליר" או "מקבת" לא רק כי תדעי לנתח אותו בצורה מדהימה כי אם גם תציגי אותו בצורה שגדולי המחזאים ינהרו לארצנו ברוכת הכשרונות. ולכן.נראה לי חברות וחברים כי נושא זה עד כמה שתמוה הוא מוצה עד תום. בנוגע לציונים משפילים...תחסכי מחברי הפורום את פרסום תוצאות המבחנים שלהם לטובת עידודך. "ביום שני....ועם תוצאה כזו ממש לא בא לי לפתוח את הסמסטר.." רק שתדעי מבחינתי את לא חייבת לחזור ללמוד.יש מספיק עבודות שם בחוץ.לדוגמא: עקב העלייה הפתאומית בכמות הגשמים והתחרות בין ערוצי הטלויזיה שמעתי שמחפשים מודדת בזמן אמת.כל שעלייך לעשות הוא לעמוד 20 מטר מהחוף בתוך המים עם עמוד ועליו סימונים של גבהים.מצלמה על חצובה תהייה ממוקדת על החוף וכל פעם שיפנו אלייך תספרי לצופים המאושרים ששוכבים להם בנחת בתוך הכורסאות בבית מול התנור כמה עלה המפלס.אחלה עבודה.אמנם זמנית היות והמפלס לרוב יורד כמה שנים ורק שנה אחת עולה אבל אם תהייה מספיק תכמנית תוכלי לשכב לך בבית בשנים השחונות.לקבל משכורת ופעם ב תחזרי למים.איך זה נשמע? מפתה הא? אם יש בינכם עוד כאלו שמחפשים עבודות מאתגרות כאן זה המקום. ועד הפעם הבאה.אשר בא אספר לכם את עלילות עכבר הכפר והתעללותו במוכרים שבחנויות בכיכר המדינה ביום חמישי שיהיה לכם שבת שלום.הרבה מנוחה.וכמובן...בריאות ואושר

ל3

New member
אסף אספ

ל'ה. תודה על שאתה כזה- תמיד מצליח לעודד ולהצחיק. תבורך

שירי....אם הציונים נעים כל הזמן

בין 95-100 אז צריך איזה 72 לשם גיוון... כל הכבוד על הציונים המצוינים!

ל3

New member
תודה עידיתוש'

בשנה הרשונה הציוניים שלי באמת נעו בין 95 ומעלה, בשנה השנייה הם כבר עמדו על תשעים ומטה בממוצע והיום לצערי, בשנה ג' הם הגיעו ל72. מה אני אמורה לצפות משנה הבאה? אבל אתם צודקים, זה רק ציון ושאלה יהיו הצרות היחידות שלנו תודה על העידוד

נועה בת

New member
../images/Emo9.gifשירי בסוף תסיימי ב"הצטיינות יתרה

מה יהיה ??? כול הכבוד לך !!!!!!! נ.ב. גם אני סיימתי ככה, תגישי בקשות למלגות לכול מיני אגודות , כולל לופוס זה עובד אחלה !!!! מגיע לך לא ?

ל3

New member
הי נועה

איזה נפלא לשמוע ממך. מה חדש? כל הכבוד על ההיצטיינות, שיחקת אותה. מה למדת, אם מותר לשאול ? נראה לי שלסיים בהצטיינות זה חלום שלא יממומש אצלי לאור " הצלחותיי" האחרונות אבל גם אני אסיים את הלימודים בצורה מכובדת אני אהיה מאושרת תודה לך

סניורה

New member
גם אני רוצה ציונים כאלו../images/Emo24.gif

זה לא נורא, אצלי לרוב זה נגמר במועד ב אחד או שניים.

למעלה