שבת שלום לכולם

שרי42

New member
שבת שלום לכולם

והנה עוד שבוע עבר ..והשמש שמחממת כבר שקעה.....ואת הירח אני לא רואה והשכן עם הדלי והסמרטוט ליד המכונית ממשיך לצחצח ואני מוציאה את הראש, שולחת יד והוא צורח: `` מוכרחים להפסיק להפגש כך...`` וכולו זורח ואני עושה לו סימן לעבר היד עם השעון והוא פותח את ידיו לרוחב וצוחק ``.....עד עכשיו שטפתי את הסלון`` ואני ....מחזיקה את הפה...מה זה ס ו ג ר ת....למה להסתבך עם התימניה? אחלה גחנון היא עושה....ואני אחרי עלעול בעיתון שבת שכרגיל מלא בפסימיות מדהימה ו......שעה של לונג דיסטנס קול לאפרת. אני נכנסת רק לאחל לכם שבת שלום ומה אני רואה? ה פ ת ע ה...השאירה פתקים בכל פינה....ושמה לי פתק כזה גדול....תודה נשמה על הקומפלימנטים....אם אופס החיה אז אני היפה?... עשית לי את השבת....אל תחזיקי את שתי הידיים על המותנים ותדנדנדי לי עם רגל שמאל קדימה.....המוהל של עמית וציפור?....זה סתםםםםם......ככה את מכירה אותי? אצלי הוא עבר קורס מזורז....החל משטיפת כלים ועד הורדה של הזבל...תשאלי את קוב - מלך המלשנים, הוא יספר לך...... טוב חברים, אני חייבת לרוץ לארוחת ערב...אז שתהיה לכם שבת חמימה וקחו את המשפחה כמו תמיד לטיול לראות פריחה בראשיתה.....או סתם תנוחו על הספה ותצפו בסרט...תשמעו מוסיקה....ואל תשכחו לעבור לקפה עם עוגה יאללה חיבוק ונשיקה

קוב

New member
שבת שלום גם לך

תנוחי הרבה, רגע למה לנוח? הרי שבוע הבא תהיי בחופש, אני לא אהיה ולא יהיה מי שיעשה לך בלאגן! אז ...... יאללה, תנוחי לא חשוב, ואם את שומעת בחדשות על פקקים שמה בדרום ברצועה אז תזכרי אותי חחחחחחחחחחחחחחח. בייייייי נ.ב. מי ילשין עכשיו? בעיה....... אחליף מילה עם הרובוט במקום שישב לו בחיבוק ידיים כחול שם למעלה בראש הרשימה שיעשה קצת עבודה...

efrat/iris

New member
HELLOOOOO - KOB

ATA TZARICH LIHIYOT MALSHAN ??? what for ??? hhhhhhhhhhhhh i left here a verey good MENAHELET FORUM she dose all the good work by herself ............KMO STZARICH - - MA ZE MEMUSHMAT - (LIFAMIM......KESHE NACHA ALEHA HAMUZA.....HI LO KOL KACH ......MMMEEE.......MMMUUU) AVAL BEDERECH KLAL EFSHAR LISMOCH ALEHA :)))) HA EMET VE KOL HA EMET VE SHUM DAVAR HUTZ ME HA EMET LO YAHOLTI AFILOO ANI LIVCHOR MENAHELET YOTER TOVA MIMENA - SHHHHHHHH SHE HI LO TARIM`TAF AL TESAPER LA........ACHERET ANI BETZAROT MA ZE TZRUROTTTTTTTTT I wish you SHEIHIEA LECHA ACHLLA in the south - your last time ah?////////and then have a good time in Klivland - - - hhhhhhhh this time i don`t need ``LAVANNNNNNNN`` SHABAT NIFLAHA LECHA - TISHTADEL LO LITZOR HARBE PKAKIM.......ANASHIM HAYOM MA ZE CHASRAY SAVLANUTTTTTTTTT :))))))))) love you - miss you............efrat/iris

קוב

New member
אינגליש הההה?

או קייי איפ יו וונט איט זיס ווי נו פרובלם הא הא הא הא הא .... כייף לשמוע.... חבל שלא סחבת אתך איזה תמיכה בספת האם. בנתיים קצת חזרתי, הזקנים באים בסוף.... תעשו חייםםםםםםםם או בספת הנייטיב Have funnnnnnn ביייייי

אופס...

New member
אחלה שבת שלום בעולם, שרי

ולא אכפת לי להיות חיה אם זה מה שעושה אותך יפה..... נ.ב. גם אני שטפתי את הסלון, אבל את הטוטו לא הצלחתי לשלוח בסוף. לא נורא. יהיה לי יותר בשבוע הבא... שבת שלום, אחותי.

efrat/iris

New member
neshamaa sheli B-)

AT - MACHZIKA ET HAPE AT ???? hahaha - u made me lough closing it without getting in trable ???? THAT`S NEWSSSS poor neighber of your`s......how wan`t he take his hend out and say hiiiiiiii - to you.......MET MIPAHAD MIMECH HAMISKEN - LO MEDUBAR BE - TEMANIYA - - - ``POLANIYA MUTZHERET`` - its enother business you are - sweety - YAFA BLI SHUM HAYA - around - ooooffff there are words that don`t sound good in English so....hhhhhhhhhhh there are - YAFOT weman that need an animal to show how much YAFOT they are buttttttttttt - - - -- you my dear is a natural beuty ///// MA SHE KOREEM OTO BEEVRIT YAFA TIVEET OOOOOOOOHHHHHHHHH - - - - YEAHHHHHHH WELL....it`s not like I didn`t know what you ment to say..but...what do I care to say what I want........YAANNUU - MA`CHPAT LI ANI OOOOOFFFFF - - - ANI MEKAVA NESHAMA SHELI SHE AT MAHARICHA KOL SHNIYA.......do you know EIZE MAHAMTZIM ANI MASHKIYA ????????????????? WELL - - if I want make your Sutarday - who - AT HOSHEVET - will ? with you there is no - STAAAMMMM . MELECH HAMALSHANIM is esccepe from me , (i can see the PKAKIM AD KAN - all Beverly Ave. is PAKUK) it`s him....i know:))) it`s him - - - BE HAYAI he is sending us to the blue robot....well, the robot here is on strike, doesn`t talk English - only Hebrew - there was no quick course - ETZEL HA-MAHASHUSHA for the poor thing i wish you and everybaddy ACHLLLA SHABAT SHE BA OLAM - - - and i whant you to know that i - META - HAYA - ALAYCH (don`t be exaited....AT LO BAT YECHIDA ETZLI - as you know...sooooooooo - KCHI MISPAR VE AMDI KMO YALDA TOVVA BATORRRRR ) AGAV - now i am shaking my rihgt leg...the left one is still tiered from london...........KEN KENNNN - - it was my oun leg not some one ellse ---- ssssooooo ---- send me JACHNUN ME HA TEMANIYA SHELACH with, and, from - my heart - - - irissssssss\efrat - - - - do you know how long it took me to write all this downnnnnnnnn ??????????????????? mmmmmmmmmmmoooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa

שרי42

New member
אני מתארת לעצמי....

בערך כמו הזמן שלקח לי לקרוא חחחחחחחחחחחחחחחחח ן...אורן לא עונה לי בבית והפלאפון שלו סגור...הקרציה

שרי42

New member
שזה הזכיר לי...

בדיחה על מזל העוזרת שמצאה קונדום לי מיטתה של גב שוורץ ושאלה:``מה זה?????`` מלאת מבוכה ענתה לה גב` שוורץ:``נו באמת מזל, אצלכם התימנים לא מקיימים יחסי מין???`` ``בטח`` ענתה מזל ``גם אצלנו דופקים אבל לא עד שמתקלף העור.....``

למעלה