שבת שלום לכולם הלילה לא היה הלילה הכי טוב לשביט היה התקף דיסאוטונומי מ 3:00 ליפנות בוקר
ס סהרעמי New member 13/9/03 #1 שבת שלום לכולם הלילה לא היה הלילה הכי טוב לשביט היה התקף דיסאוטונומי מ 3:00 ליפנות בוקר
ל לאנדרו נוחגר New member 13/9/03 #2 שלום סהר האם אתם צריכים ../images/Emo53.gif שלום סהר מה שלומך? אצלי הכול טוב. מה שלום אחותך? שתיהיה בריאה ושלימה שבת שלום וסוף שבוע רגוע ונעים. ביי מאחל ליאנדרו
שלום סהר האם אתם צריכים ../images/Emo53.gif שלום סהר מה שלומך? אצלי הכול טוב. מה שלום אחותך? שתיהיה בריאה ושלימה שבת שלום וסוף שבוע רגוע ונעים. ביי מאחל ליאנדרו
ל לאנדרו נוחגר New member 17/9/03 #5 שלום תותח ../images/Emo24.gif שלום סהר מה שלומך? אני מקווה שאתה זוכר את הסיסמא אני יצור איתך קשר בערב תכנס לאי סי קיו. אם תוכל הצ'אט ציורים בשעה 21:00 שאמרתי לך אז מה חדש? מה שלום שביט מחכה לתשובה ממך ביי יום טוב לך מאחל לאנדרו
שלום תותח ../images/Emo24.gif שלום סהר מה שלומך? אני מקווה שאתה זוכר את הסיסמא אני יצור איתך קשר בערב תכנס לאי סי קיו. אם תוכל הצ'אט ציורים בשעה 21:00 שאמרתי לך אז מה חדש? מה שלום שביט מחכה לתשובה ממך ביי יום טוב לך מאחל לאנדרו
ס סהרעמי New member 18/9/03 #6 היי לאודרו מה המצב אין לי בעיה אני ניכנס לאיי סי קיו עכשיו ושגם לך יהיה יום נעים