שבת שלום לכולם

עדי.פ

New member
שבת שלום לכולם

אמנם לא הייתי פה הרבה לאחרונה בגלל טרגדיה משולשת משפחתית (קראתם על זה בעיתונים) אבל חוזרים לחיים לאט והיום השלמתי את החסר . שיהיה לכולם שבוע מצוין ובעקר שקט עדי

שלום לך עדי

ראשית משתתף בצערך על מה שקרה.(אתה מתכוון לזוג ולבחור שנהרגו בפיגוע והשאירו שתי ילדות קטנות) צריך לחזור לחיים. קשה מאוד אבל אין ברירה מאחל לך שתתאושש במהירותומאחל לך ולכולם שבוע טוב והעיקר שבוע שקט ,

עדי.פ

New member
תודה

הם ממשפחתה הקרובה של אשתיץ שרון(האמא) ודורון (החיל) היו ממש כמו אחיה של אשתי (אביהם של ההרוגים הוא אביה החורג של אשתי)

gal33

New member
הי עדי

לא קישרתי ביניכם. בכל מקרה, תחזיק מעמד, ותנחומי עד כמה שהם שווים במקרה כזה. גל.

RomiVais

New member
עדי - תנחומי!! ../images/Emo24.gif

צר לי מאוד לשמוע, גם אני לא קישרתי. מאחלת לך מכל הלב שתתאושש במהרה, עד כמה שזה נשמע מאוד קשה. אם תצטרך משהו ואפשר לעזור - אל תהסס!! רומי

שלגיה**

New member
שבת שלום עדי ../images/Emo39.gif

מצטערת לשמוע שקיים קשר בינך לטרגדיה הנוראה. מקווה שלא תדעו עוד צער ושתהיו חזקים ברוחכם ובנפשכם עד כמה שאפשר. להשתמע, שלגיה

ronnymp

New member
עדי - תנחומי לך ולאישתך ../images/Emo20.gif

וממש סיפור מעציב - הארוע ההוא .... מה יהיה הסוף ? איך כל זה ייגמר ? כל בוקר מדוחחים בתקשורת על הפיגועים העדכניים של היום . כל יום הלויה חדשה (אחת לפחות) .... לדעתי העגומה - אנחנו על סף מלחמה - מנסים להלך על איזשהו חבל דק שנינו - שני הצדדים . אנחנו מאשימים אותם - הם מאשימים אותנו - כל אחד רואה חצי כוס אחרת .... להם יחצ´נות מעולה - ושלנו די צולעת - והם מצליחים למשוך את דעת הקהל לצידם . אז בסופו של דבר עוד יוצא שאנחנו האשמים בכל - והצד השני טהור וזך . טוב - לא נגלוש פה לפוליטיקה ..... שיהיה שבוע טוב ובטוח לכולנו ובאותה ההזדמנות - שנת לימודים טובה לילדינו (להורים שבנינו) רוני

רוני אתה צודק במאה אחוז, קראת את

הכתבה שהתפרסה היום בידיעות אחרונות על הפסגה בדרבן , נציגים שלנו בפרוש אומרים שהפלשתינים עשו לנו שם בית ספר. הם המסכנים אותם הורגים ואנחנו הגזעניים, איזה עולם דפוק.

מירי,

New member
קבל את תנחומי...

אם מילים יכולות לעזור... קבל גם

למעלה