שבת שלום לכולם

niki268

New member
שבת שלום לכולם

יכול הלהיות תשזה לא המקום לכתוב אבל אני חושבת שכן, ערכים, כנות ,אמונה,ונאמנות יש לי למכביר.רק שכל חיי אני נופלת עם אנשים צרי עין, קנאים, ורעים ולא מצליחה להבין איך יכולים להיות כאלו??? אין לי משפחה חמה ותומכת,הבעלים שלי גם כן עשו לי רע,תמיד חיפשתי איפה החלק שלי בסיפור,ולא מצאתי.מה יתכן שאני שלמה?קשה היה לי להאמין!כי שניים צריכים לטנגו לא?בכל אופן אחרי שקיבלתי עונש לא קל משמיים שהכרתי מישהו נבל שדרכו למדתי להבין על בשרי"אדם שמרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"והרחמן זה אני שבעצם הכאבתי לעצמי ולילדי בזה שסבלתי מאוד מאכזריותו. משפחתי גם הזיקה לי,"חברים" תמיד נצלו את טוב ליבי,בגדו בי, רימו אותי, פגעו ,הכאיבו ועל לא עוול בכפי,ואלוהים אתה עדי ויודע זאת אינני שואלת למה כי זאת שאלת כפירה, שואלת אני מה עלי לעשות?קורבנות אני לא לוקחת על עצמי מה שלקחתי תמיד,כי תמיד היה נופל עלי דברים שאין כל קשר להם,וסתם. עם הזמן אני מוצאת את עצמי לבד,בודדה בחיים,מה אין אנשים טובים בעולם??? אהבת חינם?אני אוהבת לאהוב אני אוהבת את כולם בלי תנאים,ותמורה. ולא רוצה מאף אחד כלום,רק אמת ,שלום ואהבה אמיתית. כואב לי שזה כך שנאת חינם כל כך חזקה,ודוחה אותי עד שכואב לי על כולם וקשה לדון את בני עמי לקו זכות ועל כך אני מתיסרת. אנא אבא יש לי רק אותך.עזור לי בבקשה עזור לעמך הכאב גדול שלך באהבה.אתה יודע מי.

גריני

New member
שלום לך, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני קוראת הרבה תסכול וכאב בדבריך, ובאיזשהו מקום מתקשה לקבל את זה שאדם פוגש בחייו רק רוע, ניצול ואכזריות. אנא, בידקי עם עצמך - בכנות רבה, האם ייתכן שאת "זוכרת" רק את הקטעים השליליים בחייך? האם ייתכן שישנם/שהיו גם אנשים חיוביים בחייך - אבל אלה, איכשהו לא כ"כ שמת ליבך אליהם? את יודעת, זה כמו הרושם שאת מקבלת כשאת קוראת עיתון - כאילו כל העולם רק רוע... זה מה שכתוב בעיתונים - כי זה מה שמוכר אותם... המין האנושי משום מה מתרגש מהדברים הקשים יותר מאשר מאהבה וחום. ואם מפסיקים לקרוא עיתונים - ומחפשים בסביבה הקרובה - מוצאים שיש יופי ויש טוּב. הדברים הקשים שכולנו עוברים בחיים, אני נוטה לפרש אותם כמעין שיעורים שלנו, אתגרים שמחשלים אותנו - תוך כדי התגברות עליהם. שמחתי לקרוא שלמדת את השיעור של אהבת העצמי שלך. זהו למעשה השיעור החשוב והגדול ביותר לכולנו: קודם כל אהבה לעצמנו, כבוד לעצמנו! אם לא נכבד את עצמנו - אחרים לא יכבדו אותנו. ואם עדיין את פוגשת באנשים שלא מכבדים אותך - ייתכן שלא למדת את השיעור הזה עד הסוף, ועל כן היקום "שולח אליך" אנשים אלה - כדי להזכיר לך להמשיך ולפתח את אהבתך לעצמך. בהצלחה, ושבוע נפלא לך

niki268

New member
שלום גם לך וברוכים הנמצאים

נכון שיש תסכול,אין ספק ותאמיני לי שבדקתי טוב טוב,ואני זוכרת גם את הדברים הטובים בחיים,אנשים טובים לא היו לי הרבה בדרך,אבל את הקצת הזה,וגם אלו שפגעו בי את הטוב שקבלתי גם אם הוא נראה טיפה בים אני זוכרת להם לטובה.אני יודעת להוכיר ולזכור זאת ולא לשכוח. ולהבדיל אני מתרגשת מכל נפלאות הבריאה ומודה לאל על הכל ותפעלת כל יום מחדש על נפלאותיו.מצחוק של ילד,ומכל דבר שמשמח את הלב. אני גם יודעת שאלו שיעורים בחיים והכל בעצם לטובה,אני טיפוס שאוהב לתת ולעזור,אבל כרגע אני מבינה מדבריך שבעצם ,איך לא קלטתי ??????? אני צריכה לתת לי,ולי ולי . אני אוהבת אותי, ומכבדת את עצמי,אבל היקום רוצה אותי לי. תודה רבה.שבוע נפלא גם לך ולכולם.רציתי לשלוח לך פרחים אבל לא נפתח.

גריני

New member
עוד טיפ קטן:

ישנו עקרון שנקרא: דומה מושך דומה. עפ"י עקרון זה - האנרגיה שנמצאת סביבך, איתך - מושכת אנרגיה דומה. מחשבה היא סוג של אנרגיה. ומה יוצא מכל התיאוריה הזאת? דבר פשוט ביותר: אם את משקיעה הרבה מחשבה (כעס, עלבון וכו') - בהתנסויות "לא נחמדות", עם אנשים לא נעימים - את מגבירה את האנרגיה של ההתנסויות האלה - ולכן מושכת אליך עוד כאלה. אם לעומת זאת, תרכזי אנרגיה בהתנסויות חיוביות - אפילו "תגדילי" אותן במחשבתך, תיזכרי בהן שוב ושוב, ספרי עליהן לאחרים - תגבירי את האנרגיה של התנסויות נעימות אלה ותיצרי הזדמנויות נוספות. נסי, וספרי לנו

mkarin

New member
סתם משהו קטן...

בחתימה שלי כתוב משפט בגרמנית: "Was mich nicht umbringt macht mich stärker" הוא אומר: מה שלא הורג- מחשל. נראה לי מאוד מתאים לשים פה...

niki268

New member
אין לי כל ספק ילדה,עברתי מספיק בחיי

ואני שורדת,וחלילה לא נופלת או נשברת, תודה בכל אופן.

למעלה