שבת שלום לכולם ...
נ נסיכה9 New member 31/12/04 #2 שבת שלום ומבורך ~love~ וגם שנה טובה ומאושרת. ההוראות הן להתנשק לא רק בחצות, אלא בכל הזדמנות !!!
שיח סלימאן Well-known member מנהל 31/12/04 #3 סו"ס מישהי שטרחה וקראה את הmanual שתהיה לכם אחלא שנה טובה ומתוקה או כמו שאומרים אצלנו בח"י كل عام وانتم بخير
סו"ס מישהי שטרחה וקראה את הmanual שתהיה לכם אחלא שנה טובה ומתוקה או כמו שאומרים אצלנו בח"י كل عام وانتم بخير
J jud1001 New member 2/1/05 #11 הבעיה בלהסביר היא קודם..../images/Emo41.gif להבין.. מה זה מדע"ק..????
שיח סלימאן Well-known member מנהל 2/1/05 #12 דע"ק זו נכות ממנה סובל הכותב עכשיו תסבירי לי את את נושא הופעת האורחת. אבל לאט, כדי שאבין.
J jud1001 New member 2/1/05 #13 נכות הכותב שנויה במחלוקת..../images/Emo41.gif מה שגורם לקורא לקחת על עצמו את הנכות.. לגבי הופעת האורחת..הסבר מהיר או איטי..יביא לאותן תוצאות.. סתם איור שהיה חסר לי בעין להשלמת מסגרת הברכה.. תשובה מספקת?
נכות הכותב שנויה במחלוקת..../images/Emo41.gif מה שגורם לקורא לקחת על עצמו את הנכות.. לגבי הופעת האורחת..הסבר מהיר או איטי..יביא לאותן תוצאות.. סתם איור שהיה חסר לי בעין להשלמת מסגרת הברכה.. תשובה מספקת?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 3/1/05 #14 בחיאת ג'וד, אני אמנם קשה תפיסה אבל לא אהבל. כתבת לי ששכחתי את הופעת האורחת (וזה לא שהזכרון שלי משו). תמונות אני דוקא יודע לקרוא.
בחיאת ג'וד, אני אמנם קשה תפיסה אבל לא אהבל. כתבת לי ששכחתי את הופעת האורחת (וזה לא שהזכרון שלי משו). תמונות אני דוקא יודע לקרוא.
נ נסיכה9 New member 31/12/04 #9 ועוד איך נחשבת ../images/Emo25.gif ובהזדמנות זו, אני מאחלת לך שנה טובה ומקסימה. שתמשיך להיות כמו שאתה !
ועוד איך נחשבת ../images/Emo25.gif ובהזדמנות זו, אני מאחלת לך שנה טובה ומקסימה. שתמשיך להיות כמו שאתה !
J jud1001 New member 31/12/04 #4 והנה עכשיו..../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo41.gif אבל עם מי? עם עצמי???