שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

יש לי בעיה מאוד מציקה לי ומפריעה לי במהלך השירות הצבאי יש לי חרדות נוראיות בקשר לנטישה אני מפחד שחברה שלי תעזוב אותי למרות שאני יודע שהיא אוהבת אותי אבל אני פוחד מזה בגלל שההורים שלה לא רוצים את הקשר הזה הם רוצים להזמין לי משטרה אבל אני והיא לא מוותרים אני יודע שהאהבה תנצח אבל זה בא לי באופן אוטומט אני כל הזמן מפחד כל מילה שאני מוציא מהפה שלי אליה אני חושב הרבה איך יוצאים מזה בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר...תודה

את יודעת...

היא קטינה...אבל בשכל ובמראה היא בוגרת מאוד אני אוהב אותה מאוד....

מוכר לי...שמע אם הההורים שלה ככה אז

תנסה ללכת לדבר איתם... תציג את עצמך יפה... תסביר להם שאתה רציני... בכלל בת כמה היא?? ובן כמה אתה?

לדבר איתם...

אני בטוח שהם לא יסכימו כי הם עם האופי הישן הזה השמורים אבא שלה קשה חבל על הזמן אני בן 19 ב 25 והיא בת 14 וכמה חודשים אני מבין אותם לגבי הגיל אבל אני חושב שלאהבה אין גיל...

כלכך קצת?....

חבר שלי ואני היינו 9 שנים הפרש... הוא בן 25 אני 16 ההורים הרשו לנו להמשיכ תקשר שנינו דיברנו איתם... אני לא דעת אם זה בידיוק הולכ אבל תנסו להילחם עלזה תנסה לשלוח לה מתנות כמו פרחים וזה הביתה שההורים שלה יראו שאתה רציני... תנסה שאתה מתקשר אליה תתקשר הביתה קודם ותשאל לשלומם וכו... תגיד להם שאתה מעונין להכיר אותם...

הלוואי ויכלתי...

אבא שלה הזהיר אותי שאם עוד פעם אחת אני אדבר איתה או שאתקשר אליה הוא יזמין לי משטרה ויהרוס לי את העתיד צעק עליי וכל זה עכשיו היא יכולה להיות מושפעת מזה ולעזבו אותי היא אומרת שאל אבל אני עדיין חושש כי היא בסך הכל הבת שלהם..

למעלה