שבת שלום לכולם

muaythai7

New member
שבת שלום לכולם

למישהו יש סרטונים אולי על המתחרה התאילנדי בואקאו פור פרומק ?? למי שלא יודע הוא האלוף של ליגת K1 MAX 2004 ובעוד חודש יש את גמר 2005! אני ראיתי את ההייליטס שלו ומזה נדלקתי עליו !!! איך הוא עובד והכל ....אז אם למישהו יש סרטונים עליו או קישור לאתרים אני אשמח מאוד ! תודה רבה לכולם!

הקפצה.......

בהגדרות החוק אין כל נגיעה בעניין

במקרה גמור מד"א גם כן מעבירים קורסי עזרה ראשונה , אולם מלבד מד"א ישנם עוד לא מעט גופים המעבירים ומכשירים בתחום הנ"ל . למעשה ע"פ הגדרות החוק כל אחד בעל ידע והכשרה (רופא וכו'... ) יכול להעביר קורס שכזה ולתת על כך אישור חתום על ידו . בעבר מבדיקה שערכתי עם משרד הבריאות ממש לא ידעו לאמר לי מי רשאי ומי לא להעניק תעודות מגישי עזרה ראשונה ורק יכלו לציין את העובדה שמד"א מעביר קורסים שכאלה ולא רק ארגון מד"א אלה גם אחרים. לכן מה שחשוב זה מי המדריך או נכון יותר מי יעביר את ההרצאה / שיעורים בנושא ומי יהיה חתום על התעודה אישור לקורס ( רופא / פארמדיק / חובש או כל גוף אחר ) .

dannylior1

New member
אתה מדבר על הבחור התאילנדי

עם המאיגרי הקטלנית? בחור עם עוצמת בעיטה פשוט מדהימה, וכושר גופני מטורף. העובדה שהחברה מתאילנד הורגים את העצבים ברגל נותנת להם את האפשרות לבעוט מכל הלב, בלי פחד שהבעיטה תפגע במרפק של היריב או תקבל בלוק, וזה נותן להם יתרון לא קטן.

RoyceGracie

New member
חשבתי שזה לא נחשב למוואשי

בגלל שלא ככה בועטים מוואשי של קראטה. וגם הבעיטה הקודמת, כי לא ככה בועטים מאי גארי.

zoti

New member
ובתאילנדית "תה" TAE

נשמע כמו תה בעיברית אבל מושכים את הסוף.

yellow ghost1

New member
ל dannylior1

dannylior1 מה הכוונה שאמרת שמוציאים את העצבים מהרגל ?? יענו רציני הם עושים את זה ?? איך אפשר להוציא את העצבים מהרגל ??

ב"ה בשבוע הבא,

אני מעלה קליפ של הלוחם המעולה הזה באתר "מועדון קרב". באמת שווה צפייה. בברכת שבוע טוב, שלך בפורום, אורי צבי,

muaythai7

New member
תודה אורי !!

תנסה למצוא סרטון שאין בכל מקום .... משהו מיוחד !

dannylior1

New member
או, עכשיו אתה מדבר! ../images/Emo13.gif

תחליף טוב לבוב סאפ... לא יכול לסבול אותו, הביאו בחור שלא התאמן מעולם באומנות לחימה לזירה מקצועית
.

Raz Madmom

New member
למבינים בקראטה בלבד !

חחחחחח קבלו את בואקאו בעמידת זנקוקצודשי עם חסימת אגיוקה חחחחחחח , עושה קאטה ראשונה חחחחחח

למעלה