שבת שלום לכולם

י רדן

New member
בוקר נפלא../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

החזירו אותם לשיגרה.. חזרו לקורס.. והיום ביתי מגיעה הביתה לשישבת.

rina

New member
שבת שלום לכולם

אני אמא של חייל בטירונות בזיקים מ 16.8 אין להם חופשה לשיש שבת הם סוגרים שבועיים אין גם ביקורים של הורים ולא ברור לי למה? השאלה שלי- לבן שלי יש בעיה עם נעליים ביגלל הפלטפוס הוא היה ביום ראשון אצל רופא ונתנו לו טופס לקבלת מדרסים בצריפין כבר שבוע שהוא סובל ולא נותנים לו לינסוע לקבל את המדרסים איך אפשר לעזור? תודה על התייחסות

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם

הבן חוזר לשבת לאחר שהחזירו אותו בתחילת השבוע מצפון השומרון חזרה לבסיסו להמשך הצמ"פ.

י רדן

New member
אנ י קוראת את דברייך

וכל כך כואב לי שהנושא הרפואי בצבא לוקה בחסר.. כלום לא השתנה... תמסרי לבנך לגשת למפקדו הישיר..ולדבר איתו ובמידה וזה לא עוזר ניתן להתייעץ בפניות הציבור מספר טלפון- 03-5691000 וישנו עוד טלפון נוסף של פניות בנושאים רפואיים מקר"פר 03-7379220 לדעתי באחד מטלפונים אלה תוכלי לקבל תשובות מה לעשות במקרה שלכם.. בהצלחה ושבנך ירגיש טוב. אנו כהורים עומדים חסרי אונים מול הצבא כשצץ עניין רפואי שלא מקבל את המענה .

oshiko

New member
מספרי טלפון שימושיים נמצאים במאמרים

של הפורום. יש שם מספר נוסף של מוקד חירום לעניינים רפואיים.

אשד4

New member
עוזר...

שלום רב, מנסיון,(ובמידה מסוימת, לצערי...) ההצעה של ירדן עובדת... אל תהססי לפנות לפניות הציבור. אני עשיתי זאת בשבוע שעבר, לאחר שמספר ימים בני ביקש לראות רופא ולא נענה. לאחר שפניתי לפניות הציבור- תוך שעה ראה אותו רופא... את רק צריכה להצטייד במספר האישי של הבן... חבל שהגענו למצב בו ללא התערבותינו, הדברים מתעכבים. זה חמור בעיקר בבעיות רפואיות. בהצלחה ושבת שלום אשד

סמדר בנ

New member
מקריות

ראיתי בפורום מתגייסים (כן, זה מעניין לקרוא שם ולראות מה הילדים אומרים), יש שם תחילת שרשור של בחורה שהיא נדמה לי מדריכת חי"ר בנושא בריאות, ונשמע שהיא עשתה לעצמה נזק רציני. הקישור לפורום ההודעת בהתחלה תחת השם SUNSHINE זה בדיוק רלוונטי לבן של אשד וכנראנה לאחרים שמגזימים במאמץ הפיזי.

אשד4

New member
../images/Emo51.gif

סמדר שלום, תודה על ההפנייה. אתן לבן שלי לקרוא אותה... (הרי מה שאנחנו אומרים... לא תמיד עוזר...)

סמדר בנ

New member
בנוגע לביקורים

יש שרשור בנושא בתחילת העמוד ("חדשה כאן" - ורדה). הלוגיקה מאחורי ההחלטה לא לאפשר ביקורים לטירונים (וזה נכון ברוב החילות) היא שישנן משפחות שלא יכולות לבוא לבקר בשבת בשל שמירת שבת, או שאין להן רכב, או חייל בודד וכד'. כדי לא ליצור מצב שיש חיילים שמבקרים אותם וכאלו שלא - בעיקר בשלב כ"כ רגיש של תחילת השירות, ברוב בסיסי הטירונים לא מאפשרים ביקורים למעט בימי הורים מסודרים והם לא בסופי שבוע. לדעתי זו החלטה מאוד הגיונית. בנוגע למדרסים - אם נתנו לכם טלפון של מפקד שניתן להתקשר אליו כדאי לעשות זאת אם הבן מסכים.

The Blue Fairy

New member
שבת שלום לכולכם ../images/Emo16.gif עוד שבת בבית

סופסוף אני בבית...אחרי שבועיים שסגרתי, ועכשיו אני סוגרת 21. קצת מבאס אבל לא נורא
מתגברים על זה. היה קצת מבאס השבועיים האלה, הייתי ממש חולה (סינוסיטיס) ובמשך שבוע וחצי לא קיבלתי שום טיפול, המצב שלי הדרדר לסחרחורות, בחילות וכאבי ראש נוראיים ועדיין לא קיבלתי שום טיפול. מאוד התאכזבתי מהטיפול הצבאי, נדמה כאילו יש להם את כל הזמן שבעולם ושום דבר לא דחוף. אבל עכשיו כבר קיבלתי את הטיפול שמגיע לי אז אני רגועה יותר ומחייכת:). זהו, אני מתקרבת לסוף הקורס...בקרוב אני אבחר בסיס שבו אני רוצה לשרת (רמת דוד) ואני מאוד מקווה שאני אקבל אותו. מישהו פעם אמר לי שפרופיל 45 נותן קל"ב אוטומטי, מישהו מכם יודע משהו על זה?

סמדר בנ

New member
ברוך שובך, פיה

צר לשמוע שהיית חולה אבל מקווה שאת עכשיו בקו ההחלמה. בקשר לפרופיל - אני אישית לא שמעתי על קל"ב אוטומטי, זה מן הסתם גם תלוי בבעיה הרפואית ובמידת הטיפול שהיא מצריכה. אני אפילו מכירה מתנדבים לצבא שאינם משרתים קל"ב (מבחירה כמובן). אאחל לך בכל מקרה שתקבלי את ההצבה שאת רוצה.

י רדן

New member
אין סוף דוגמאות של חיילים וחיילות

שלא מקבלים טיפול רפואי הולם. לדעתי אנו כהורים חייבים לנסות לחולל שינוי בעניין.

oshiko

New member
אם יש לך קשרים כלשהם ...

לגורמי רפואה בצה"ל, אולי נוכל לארגן אירוח בפורום. מהנסיון הקודם של אירוח בפורום, בנושא פסיכולוגיה, אני יודע שאנשים במדים צריכים אישור מדובר צה"ל, והם לא תומכים נלהבים של הפורומים בנושאי צבא באופן כללי, כך שזה אל יהיה קל. בכל אופן שווה לנסות.

י רדן

New member
אך יחד עם כל מה שנכתב ונאמר כאן

חייבת לציין שישנם גם רופאים שאיכפת להם, ואף ישוחחו עם ההורה ויהיו בקשר טלפוני רציף כן יש גם כאלה וברופאה כזו פגשתי לפני מספר שבועות כשהיתה בעיה רפואית דחופה לביתי.. היא ראויה לציון.

למעלה