שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

ציף.. או כל מי שיכול לענות לי.. יש משהו שהוא לא ברור לי.... מהי סיבת מותו של אביו של ווטרס? ציף כתבה בביוגרפיה לו שהוא היה נוצרי אדוק ומשהו שהוא ביקש שישחררו אותו מהצבא... אין לי מושג כל החלק הזה לא היה ברור לי ועוד אחרי שראיתי את הסרט [החומה... בערך פעם ה11] היה לי עוד יותר קשה להבין.. אבל מה שברור לי זה שאבא שלי ווטרס מת באיזושהי מלחמה... אז אם מישהו יכול להבהיר לי את התמונה ולהסביר לי יותר אני אשמח... =].. שבת שלום ושנה טובה לכולם!

אבא של ווטרס נהרג במלמת העולם ה-2

הוא השתתף בפלישה כושלת לחופי אנציו באיטליה ומה שקרה הוא שבעלות הברית נאלצו ליסוג ולעזוב שם את הפצועים על החוף . הוא היה מיחידת ההנדסה הקרבית של אז שקראו לה הטייגרים (לפי השיר שהוא כתב על הקרב when the tigers broke free( ובקיצור זה מה שקרה...

אכן, הוא נהרג בקרב על אנציו

אריק ווטרס היה רובאי, בגדוד הרובאים המלכותי Royal Fuseliers. ה"טייגרים" היו הטנקים הגרמניים, שהפגיזו את חילות בעלות הברית. כמדומני שהיה מדובר בגשר - לא בחוף - אותו ניסו בעלות הברית לכבוש. המפקדים הבריטיים סרבו לסגת, אף כי ידעו שזה יעלה להם בהרוגים רבים, וכך קרה. אבל אני לא בטוחה שהמידע הוא מדוייק. האם מישהם יודעים פרטים נוספים על הקרב הזה ורוצים להביא אותו לכאן?

avki

New member
תוצאות חיפוש מהיר על הקרב:

ספר ניתן לקניה על הקרב - http://ecom.gov.il/Mod/homepage_en.aspx?category=301&product=12100390&language=en-US מידע יבש על הקרב - היה חלק מהפלישה של כוחות הברית לאיטליה. הכוחות האנגלים היו אחראים להיכנס מהחלק הדרום מזרחי של איטליה. הקרב נערך יומיים אחרי הפלישה, בתאריך ינואר 1944. לאחר מספר קרבות כושלים ונסיגה זמנית, הצליחו להבקיע את הגרמנים וכבשו את אנציו. אז אבא של ווטרס נהרג בינואר 44...

למעלה